![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
7alek-Mosh-Tayeb
arapça şarkı dinliyorum :D:D hocanın önerisi... |
[B]Eylem Aktaş - Bir dalda iki kiraz[/B]
|
whine up.......................
|
[B]Asi - Diyar-ı Aşk [/B]
cok hos enstrümental bir parca |
[B][I]İbrahim Tatlıses / Davacı...[/I][/B]
|
müslüm gürses
.......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
Asli güngör Son öpücük::))))
|
müslüm gürses
.......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
ağzına yüreğine sağlık ne kadar anlamlı ne kadar güzel bir çok yaşanmışlara hitaab ediyor sanki bak görüyomusun salim kardeş nasıl belli aynı ilçenin köyünden olduğumuz gerçi siz kangal ama olsun ulaş kangal bence hiç fark yok.paylaşımın için çok teşekkür ederim allaha emanet olun
|
müslüm gürses
gözlerimde duman duman yaş arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim yüreğimi sancılar sardı ağlattı kader ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader mutluluk sır oldu ben bilemedim gülmek istedikçe aşlattı kader doğduğuma pişman olmuşum hayat yolunda yorulmuşum yaşamayı ümit ederken ah bir aşk için ziyan olmmuşum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:01. |
|