![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Askin Nur Yengi - Allah şahit [/B]
Yine o gitmeler sonrasını ben bilirim Ne yarın ne de dünler acımı eskitmediler Bir canım var al senin olsun Bin ahım var yüreğin duysun Allah şahit yandım aşkına Allah şahit yıllarıma Yüreği sürmelim sürmelim sana Ağlasam inlesem ne fayda |
Roman havasi : ))) roman $opar
|
[B]Mustafa Sandal - Gönlünü gün edeni[/B]
Anlamaz aşk acısından, Gidene dert olmaz... Dağ dağa küstümü... Hiçkimse nedenini sormaz... Anlayamaz... Yeni bir aşkı kabul edemez... Bir kalbi iki kişi paylaşamaz... Unutmadı daha yeni gideni... Anlatamaz... Yeni bir aşkı kabul edemez... Bir kalbi iki kişi paylaşamaz... Unutmadı onu terkedeni... Gönlünü gün edeni sevmez sevda... İster hep onu üzeni... Her ona kucak açan olmaz fayda... Bekler hep onu sileni... |
[B][I][U][COLOR="Sienna"]Ölümsüz kahramanlar:eyvah oğul[/COLOR][/U][/I][/B]
|
[B]Lil Wayne - Lollipop[/B]
|
Zara - Tez gel yarim[COLOR="White"]..................................................[/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Mustafa Özarslan ''Bir Aydoğar''............[/B][/COLOR]
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Emrah
HANI NERDEEEEEEEEE ZORRR BIR BEN BILIRIM KENDIMI BILIRIMMMM TAK ETTI CANIMAAAA YETER ARTIKKKK[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
sitede çalışma varmış
baktımda bana özel yerlere nolmuş yaa öylee ingilizce hep bide hep siyah :) [B]yegane - gidenler unutulur [/B] |
Ferhat Göcer - Gül ki sevgilim
[B]Feridun Düzagac - içimden şehirler geçiyor[/B] sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım şarkılardan mirastı aşk: inandım ararsam bulurum sandım bulunca durulurum durulmuyor denizim gelirsen diner sandığım bu yalnızlık durulmuyor durulmuyor kaoslarım girdaplarım labirentlerim nice nice dertlerim var içimden şehirler geçiyor her durakta duruyor inmiyorsun seni en sıcak ben öperdim kim bilir ama sen bilmiyorsun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:28. |