![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaslı fd;457469]Ben çoktan olmuşum il
Boşyere dökme dil iyisimi kıymetimi bil Bilmeyenlere işte meydan :D[/QUOTE] Sen olmamışın daha vilayet Sen öyle düşün hep hayal et Yağmur yağar olur bereket Ekip biçene işte meydan :) Dağlarda yaralı bir ceylan Peşine düşmüş kral aslan Etrafı kaplamış kara duman Esip yok edene işte meydan :D |
Feyza ozan pes mi etti,
Ne de çabuk korktu gitti, Prenseslik burda bitti, Gülen varsa işte meydan. :D |
Prenses Feyza nerede kaldı
Yazıları okuyup hayalemi daldı Etrafı kötü bir korku aldı Cesaretli olana işte meydan :) |
[B]Bildirelim her okura
Anlasınlar dura dura Bazı zaman en çukura inen varsa işte meydan [/B] |
[QUOTE=sandalli;457470][B]Ne istersem yazar kalem,
Hayran bana cümle alem, Gelince vereyim selam, Alan varsa işte meydan. Ben ustayım sense çırak, Gel sen bu işleri bırak, Ozanlık senden çok ırak, :D Bulan varsa işte meydan[/B].[/QUOTE] Sandallıda kendini usta sanar Kim derse ona kanar Yenildim diye içi yanar Duyan varsa işte meydan :D |
ay alemsiniz vallahi çok keyifli oluyor okumak oh
oku oku gül elleriniz dert görmesin |
er kişi hiç meydandan kaçmaz
ozanın neşesi saz ile gelir daglar buharlanır yeşile çalar baharın kokusu yaz ile gelir deim ve ozanlara bir ayak vermiş oldum haydi arif bey devamı senden |
[B]Osman ozan devamını ben getirsem olur mu?
Arif abi gelmemiş ben getirsem olur mu? Sandalli ozanı da sen getirsen olur mu? Arif ozan ancak Hasan ozan ile gelir...[/B] |
dinle deliktaşlı hemşerim
sabah deyil akşam oldu site ozanlarla doldu diyari bir rüya gördü yoran varsa işte meydan olur metin yigenim haydi bu gün güzel bir vakit geçirelim |
ben geldimm korkmayinn eyy hemsolarr,,
gelisimlee baslatmazz olimm emii tartismalar,, nedensee benii görenn kacarr yan bakann varsaa isteee meydann:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:09. |
|