Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

adislibekir 18.03.2008 23:00

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

Serkancım açtığın sayfada bir kaç şiir ekledim kızmadın ya............................

Abdurrahman 58 18.03.2008 23:16

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

yok estefirullah abi mhp den sanal vekil olmuyomusun sen?????????

adislibekir 18.03.2008 23:19

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=serrrkan;245765]yok estefirullah abi mhp den sanal vekil olmuyomusun sen?????????[/QUOTE]

Serkan bey anlayamadım vekillik falan...Mhp takıntın nerden geliyor bana biraz tiyo ver.

bilalfındık 18.03.2008 23:22

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=adislibekir;245766]Serkan bey anlayamadım vekillik falan...Mhp takıntın nerden geliyor bana biraz tiyo ver.[/QUOTE]

BEKİR ĞARDAŞ SERKANIN BABASI BASRİ ABİ ESKİ KURTLARDANDIR

Abdurrahman 58 18.03.2008 23:23

-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=adislibekir;245766]Serkan bey anlayamadım vekillik falan...Mhp takıntın nerden geliyor bana biraz tiyo ver.[/QUOTE]

abi anasayfayı aç sanalvekil seçimleri diye bişey açtık sen aday olmayacanmı diyorum!

Abdurrahman 58 18.03.2008 23:32

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

adislibekir 18.03.2008 23:33

Yeğenim biz adaylık yaşını çoktan geçtim ama sizler aday gösterecek uygun bir pırofil bulursanız bizde benzetilen le benim şahsım arasındaki farkı size açıklarım....Senin hemşerin Bilal bey bak yeni tanış çıktık 30 sene önceden kendisini istanbuldan tanıyorum.Benim hakkımda bilmek istediğin varsa bilalim sana anlatsın.

bilalfındık 18.03.2008 23:37

[QUOTE=adislibekir;245778]Yeğenim biz adaylık yaşını çoktan geçtim ama sizler aday gösterecek uygun bir pırofil bulursanız bizde benzetilen le benim şahsım arasındaki farkı size açıklarım....Senin hemşerin Bilal bey bak yeni tanış çıktık 30 sene önceden kendisini istanbuldan tanıyorum.Benim hakkımda bilmek istediğin varsa bilalim sana anlatsın.[/QUOTE]

AZINI YERİM ABİM BENİM SOPA YİYENLERİN BİRİ SERKANIN AMCASI MEHMET ALİ TANIDINMI KULAKSIZDA HANİ

adislibekir 18.03.2008 23:40

[QUOTE=bilalfındık;245785]AZINI YERİM ABİM BENİM SOPA YİYENLERİN BİRİ SERKANIN AMCASI MEHMET ALİ TANIDINMI KULAKSIZDA HANİ[/QUOTE]

Serkan Memedalinin yeğenimi üf...baltayı taşa vurduk desene .Serkan amcana benden selam söyle Adıslı Kanunsuz bekir abimin selamı var de.Hala üniversitede mi emekli oldumu bana haber ver.

bilalfındık 18.03.2008 23:43

[QUOTE=adislibekir;245789]Serkan Memedalinin yeğenimi üf...baltayı taşa vurduk desene .Serkan amcana benden selam söyle Adıslı Kanunsuz bekir abimin selamı var de.Hala üniversitede mi emekli oldumu bana haber ver.[/QUOTE]

İDRİS ÖLDÜ BİLİYORMUSUN TRAFİK KAZASINDA

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:07.