Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

adislibekir 26.12.2007 22:14

--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Selam kader çok teşekkür ederim arkadaş bende seni tanıyorum biraderinle msn de sobetimiz oluyor tabiki sizingibi kıymetli köylülerimle herzaman muhabbet eder dertleşirim kader selamını bütün sakaryadaki adıslılara ileteceğim bizim burda tek sıkıntımız sizlerden ayrı olmak .....adislibekir@hotmail.com......herzaman için beklerim sohbet için körün aradığı iki göz sende tanıdığın bütün köylülerime babana dikilitaşa benim selamımı söyle allaha emanet olun Eski osmanın oğlu Bekir PINARBAŞI.................(Adısı Dikilitaşı Sivası Çok özledim)

gümüşderelim58 28.12.2007 02:33

kader merhaba aramıza hoş geldın naslısın abicığim memleketimiz nasıl bizi tanıyan bütün gümüşderlilere selamlar izmirden harun DÜZARDIÇ

adıslıdemirci 28.12.2007 11:20

tanıyamadım harun kimlerdensin

adislibekir 28.12.2007 12:19

Hasanhüseyinin torunu turanın oğlu

adislibekir 28.12.2007 12:27

Kınaşoğlu Bekirbey la gardaş küstünü yoksa............?...........biz seni seviyoruz arkadaş bize küsme nirdesin lo............?............kaybolma sensiz olmaz...........Küsme bize........biz arkadaşız lo............Bekir.............nirdesin...........Kınaşoğlu aranıyor.......Eğer küsersen seni mahkemeye veririm hakimbey bu bana sebepsiz küstü derim......Bekir yeğenin sefada şu an yanımda selamı var emmim siteyi bırakmaz küsmez diyor....................................................................................Hemşo nirdesin köylüm nirdesin..............Bekirrrrrrrrrrrrrrrrrr......

kınasoglu 28.12.2007 14:51

[QUOTE=adislibekir;223511]Kınaşoğlu Bekirbey la gardaş küstünü yoksa............?...........biz seni seviyoruz arkadaş bize küsme nirdesin lo............?............kaybolma sensiz olmaz...........Küsme bize........biz arkadaşız lo............Bekir.............nirdesin...........Kınaşoğlu aranıyor.......Eğer küsersen seni mahkemeye veririm hakimbey bu bana sebepsiz küstü derim......Bekir yeğenin sefada şu an yanımda selamı var emmim siteyi bırakmaz küsmez diyor....................................................................................Hemşo nirdesin köylüm nirdesin..............Bekirrrrrrrrrrrrrrrrrr......[/QUOTE]

bekircim sefaya selam söyle yak ya nicin k...em siteye hergün girmeye calışıy orum ama bazen gec gelirsem giremiyorum kendine iyi bak sefanın gözlerinden öpersin benim için

kınasoglu 28.12.2007 14:55

selam demirci kader ben seni ayak kabcı olarak bilirdim ne zaman demirci oldun biz görmeyeli meslekmi değişti kendine iyi bak

adıslıdemirci 28.12.2007 16:59

ya sorma bekir abi öyle yazdım
tanımazlar diye

adıslıdemirci 28.12.2007 17:00

harun ne yapıyosun ya bende osman vallaha sivasada gelmez oldun ya

adıslıdemirci 28.12.2007 17:01

harun her zaman gelirmisinsiteye

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:38.