![]() |
Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
Valla bazı çalışmalarımdan ötürü çok gezen birisiyim, Sivas firmaları dışında Kamil Koç, Nilüfer, Anadolu, Boss, Ulusoy, Varan... Ama Sivas Tur otobüs rahatlığı ve verdiği alt yapı ile hepsini yakalamış hatta bir ikisinden sadece kötü, çünkü Sivas Tur otobüslerinde telefon açık, Lig TV dahil Uydu sistemli Digitürk var her yerde çekiyor, Wireless İnternet bağlantısı var. İyi olmayan yönleri ise hizmet kalitesinin standartının olmaması başta geliyor, bir otobüsünde çok iyi hizmet alırken başka birisinde muavinden nerdeyse fırça yiyecem:) Genel olarak tek sorunu Sivas Tur'un hizmette standartı olmaması otobüsten otobüse rahatlık ve hizmet değişiyiror, ama otobüslerin alt yapısı değil Sivas Türkiye Standartının en iyilerinden.
Saygılar |
--->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
[B]Tanrıverdi var...bizim insanların otobüsü walla hep onla giderler bizimkiler sivasa....[/B]
|
--->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
kızılırmak cok kötü bi fırma köy münübüsü gibi araçları nasıl yenılemıyorlar hayret edieyorum. Oyumu sivas turdan yana kullandım neoplan arabaları mukemmel...
|
[B]Huzurla geldi ama hiç huzurlu gelmedim memnun kalmadım Sivas Tur daha iyi... Kablosuz internet var bir o güzel gerisi boş.[/B]
|
-->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
Metroya bindim bir defa, söyledikleri saatten bir saat sonra geldi.
|
-->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
Sivas Tur fena değil galiba.. Diğer firmalardan daha iyi.
|
valla onu bunu bilmem 1 sene önce sivas huzur la geldim süper di yaa
|
[B][QUOTE]Sivas Tur[/QUOTE]
Sivas Tur şu anda açık bir liderliğini sürdürüyor :)[/B] |
[B][I]Huzur diyorum ben 1998 den beri her yıl Sivas'a gidiyorumrm Huzurla çok memnunum hiç bir aksilikle karşılaşmadım ama Metroyu çok övüyorlar seneye ALLAH'tan herhangi bir aksilik olmassa onu deniyecem.[/I][/B]
|
biz suşehrine giderken hep tanrıverdiyle gideriz.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:38. |