![]() |
-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]ÖNEMLİ :
ARKADAŞLAR BEKİR ABİYİ KADROYA YAZMAYIN AYAK TIRNAKLARINDA PROBLEM OLDUĞU İÇİN HAKEMLİK VE FOTOĞRAFÇILIK YAPACAK BİLGİLERİNİZE[/B] |
--->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=serrrkan;322232]gardaş 3-4 e ayarladım bile laa önce söyleseydinya sameetttt!olm sen nası bi adamsın la!arkadaşından haberin yokmu olm senin.bak şimdi bende zor durumda kaldım subaro58 de.
subaro58 gardaş birgün gitmeyecen artık napm gardaş saat 8 de de ben kayseriye gidecğim.herşey sametin suçu bana öyle kötü kötü bakma :D[/QUOTE] [B]abi ne bilim unuttum pazar günü okulum yok nerden aklma gelir diğerlerinin dershaneydi açıköğretimdi nese subaro fedakarlık yapar :)[/B] |
--->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]2 adam kaldı hadi lütfen ama [/B]
|
DİKKAT!!!!!!
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;322369][B]ÖNEMLİ :
ARKADAŞLAR BEKİR ABİYİ KADROYA YAZMAYIN AYAK TIRNAKLARINDA PROBLEM OLDUĞU İÇİN HAKEMLİK VE FOTOĞRAFÇILIK YAPACAK BİLGİLERİNİZE[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][B][I][CENTER]KaRtLaRdA Coq CöMeRt DeqİLDiR İns:D...[/[/CENTER][/I][/B]CENTER][/I][/B] |
--->: DİKKAT!!!!!!
[QUOTE=Svs_Crazy_58;322625][B][I][CENTER]KaRtLaRdA Coq CöMeRt DeqİLDiR İns:D[/CENTER][/I][/B]
|
[B]beyler hadi son 2 kişiii
____________________[/B] |
[B][COLOR="Red"]1.LEBLEBİ-82
2.SERRRKAN 3.HAYTHUYT 4-ARİKARİNKUCHİ 5.SUBARO58 6.GOKAHMET 7.AKİFEKER 8.SVS_CRAZY_58 9.ABDULLAH DUMAN 10-GFB34 11-FALÇATA 58 12.AhMeTTuRaN90 13-KWELL 14[/COLOR][/B][B].................[/B]. |
Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
BeniDe Yazar mısınız.[url]Www.sivasspor.com[/url] üyesiyiM ..
|
tamam usta
__________________________ |
[B][COLOR="Red"]
1.LEBLEBİ-82 2.SERRRKAN 3.HAYTHUYT 4-ARİKARİNKUCHİ 5.SUBARO58 6.GOKAHMET 7.AKİFEKER 8.SVS_CRAZY_58 9.ABDULLAH DUMAN 10-GFB34 11-FALÇATA 58 12.AhMeTTuRaN90 13-rEsuLAKPINAr 14-............. [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:01. |