Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=204)
-   -   2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21927)

Abdurrahman 58 28.10.2008 15:46

-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU

[B]gardaş tamam tebrik ediyorum iyi oynadınızda 3 golümüz tabelaya yazılmadı hele bi ara biz gol atıyoruz bi sayı biz artıyoruz bi sayı siz:D buldunuz semihi oynatırsınız ayağınızda tabi:) ama nası çalımlar attım sanaa.hele o bacak araları,sağından atıp solundan geçmelerim offff:D gelecek maç için sabırsızlanıyorum:)[/B]

ZALIM_58 28.10.2008 15:50

[QUOTE=arikarinkuchi;323891][B][B][COLOR="red"]26.10.2008[/COLOR] TARİHİNDE [COLOR="red"]2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇINI [/COLOR]DÜZENLEDİK.MAÇ KIRMIZI TAKIMIN 30-29 ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONUÇLANDI.
HER İKİ TAKIM OYUNCULARINA DA TEŞEKKÜR EDERİZ.

[B][COLOR="red"]KIRMIZI TAKIM 30 - BEYAZ TAKIM 29[/COLOR]

[COLOR="Red"][U]KIRMIZI TAKIM KADROSU :[/U][/COLOR]

1-ARİKARİNKUCHİ
2-LEBLEBİ
3-HAYHUYT
4-SUBARO
5-RESUL AKPINAR
6-UĞUR ŞİMŞEK

[U][COLOR="red"]
BEYAZ TAKIM KADROSU :[/COLOR][/U]

1-SERRKAN
2-GFB34
3-AKİFEKER
4-GOKAHMET
5-AHMETTURAN
6-YİĞİDO GENÇLİK
7-SVS_CRAZY_58[/B][/B]

[COLOR="red"]NOT:[/COLOR]RESİMLER BİZİ KIRMAYIP MAÇIMIZDA FOTOĞRAF ÇEKMEYE,HAKEMLİK YAPMAYA GELEN SN.BEKİR BAYRAK TARAFINDAN SİTEMİZE KONULACAKTIR

[COLOR="red"]NOT 2 :[/COLOR] ABDULLAH DUMAN VE FALÇATA58 AİLELERİNİN SAĞLIK SORUNUNDAN DOLAYI BU ORGANİZYONA KATILAMAMIŞTIR.KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.

[COLOR="red"]MAÇIN YILDIZI :[/COLOR]

ATTIĞI BİRBİRİNDEN GÜZEL GOLLERLE GFB34 SEÇİLMİŞTİR[/B]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img117.imageshack.us/img117/3269/kupafifapokalkf7.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

KARDEŞ 3. SÜ NE ZAMÖAN OLCAK BENİ BİLGİLENDİRMENİZİ İSTERİM NUMARAM SENDE VAR BENDE KATILMAK İSTERİM YENEN TAKIMA KARŞI OYNAYALIM

58_SEMİH_58 28.10.2008 15:50

--->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU

[QUOTE=Abdurrahman 58;324756][B]gardaş tamam tebrik ediyorum iyi oynadınızda 3 golümüz tabelaya yazılmadı hele bi ara biz gol atıyoruz bi sayı biz artıyoruz bi sayı siz:D buldunuz semihi oynatırsınız ayağınızda tabi:) ama nası çalımlar attım sanaa.hele o bacak araları,sağından atıp solundan geçmelerim offff:D gelecek maç için sabırsızlanıyorum:)[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]NerDe Kotu Bır Dusunce Icresınde BeN:confused:[/CENTER][/I][/B]

haythuyt 28.10.2008 15:52

--->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU

[QUOTE=Abdurrahman 58;324756][B]gardaş tamam tebrik ediyorum iyi oynadınızda 3 golümüz tabelaya yazılmadı hele bi ara biz gol atıyoruz bi sayı biz artıyoruz bi sayı siz:D buldunuz semihi oynatırsınız ayağınızda tabi:) ama nası çalımlar attım sanaa.hele o bacak araları,sağından atıp solundan geçmelerim offff:D gelecek maç için sabırsızlanıyorum:)[/B][/QUOTE]

[B]ULEN BI INSAN BU KADARMI ATICI OLUR YUHHHH!!!!:mad::D:D
EN IYISI BIZ ONUMUZDEKI MACA BAKALIM SEN EN IYISI ANTIRAMANLARA BASLA ANCA O ZAMAN BENI CALIMLARSIN HEHE :D[/B]

Abdurrahman 58 28.10.2008 15:54

[QUOTE=ZALIM_58;324758]KARDEŞ 3. SÜ NE ZAMÖAN OLCAK BENİ BİLGİLENDİRMENİZİ İSTERİM NUMARAM SENDE VAR BENDE KATILMAK İSTERİM YENEN TAKIMA KARŞI OYNAYALIM[/QUOTE]

[B]abi valla kusura bakma içim içimi yedi seni çağıramadık diye sor istersen.daha önceden haber verseydin yerini ayrırdımm.nese diğer organizeye artık.[/B]

Abdurrahman 58 28.10.2008 15:55

-->: --->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU

[QUOTE=haythuyt;324760][B]ULEN BI INSAN BU KADARMI ATICI OLUR YUHHHH!!!!:mad::D:D
EN IYISI BIZ ONUMUZDEKI MACA BAKALIM SEN EN IYISI ANTIRAMANLARA BASLA ANCA O ZAMAN BENI CALIMLARSIN HEHE :D[/B][/QUOTE]

[B][U]gardaş ben yenilgiyi kabulleniyorum sende yediğin çalımları kabullen:D[/U][/B]

ZALIM_58 28.10.2008 15:57

[QUOTE=Abdurrahman 58;324761][B]abi valla kusura bakma içim içimi yedi seni çağıramadık diye sor istersen.daha önceden haber verseydin yerini ayrırdımm.nese diğer organizeye artık.[/B][/QUOTE]

KARDEŞ BENDE GELMEYİ İSTERDİM AMA NASİP DEGİLMİŞ BİR DAHAKİ ORGANİZASYONDA KESİNLİKLE BENİDE SESLEMENİZİ İSTERİM TABİKİ SİZLER LAYIK GÖRÜRSENİZ OLURMU ?

Abdurrahman 58 28.10.2008 15:58

[QUOTE=ZALIM_58;324765]KARDEŞ BENDE GELMEYİ İSTERDİM AMA NASİP DEGİLMİŞ BİR DAHAKİ ORGANİZASYONDA KESİNLİKLE BENİDE SESLEMENİZİ İSTERİM TABİKİ SİZLER LAYIK GÖRÜRSENİZ OLURMU ?[/QUOTE]

[B]estafirullah abi ne demek layık görürseniz olurmu!.diğer organizede seni kesin arayacam.[/B]

ZALIM_58 28.10.2008 15:59

[QUOTE=Abdurrahman 58;324766][B]estafirullah abi ne demek layık görürseniz olurmu!.diğer organizede seni kesin arayacam.[/B][/QUOTE]

TAMA BENDE İKİ ELİM KANDA OLSA GELECEGİM ŞİMDLİK GÖRÜŞMEK DİLEİYLE İYİ AKŞAMLAR

HaKaaN 25.11.2008 00:15

Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU

FAZLA anlamam ama sizlerle olacaksa benıde yazın bırdahakı maca sıze uygunsa tabiki malum bıraz yaşlıyız:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:06.