![]() |
Cevap: Flaş!Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!
enkaz sisne köyü yakininda bulunmus
|
kar yagısı nedeniyle aramalar güçleşmiş.sisne köyünde ilk önce bulunamadı az önce tekrar bir haberde gördüm polislerin cep telefonu sinyallerinden yaptıgı tespite göre sisne yakınlarındaymış
|
[QUOTE=sivaslimete;391900]enkaz sisne köyü yakininda bulunmus[/QUOTE]
haber kesin bir haber degilmis [QUOTE=barikat58;391901]kar yagısı nedeniyle aramalar güçleşmiş.sisne köyünde ilk önce bulunamadı az önce tekrar bir haberde gördüm polislerin cep telefonu sinyallerinden yaptıgı tespite göre sisne yakınlarındaymış[/QUOTE] cnn türkde canli yayin var suanda |
son polis telsizine gore yanlıs bilgi arkadaslar....henuz bulunamadı....
|
[quote=Deliilyasliyiz;391904]son polis telsizine gore yanlıs bilgi arkadaslar....henuz bulunamadı....[/quote]
bu nasıl iş yaw 8 saatte enkazı bulmayı bırak yerini bile tespit edemediler.böle aramamı olur bulmamak içinmi arıyorlar bulmak için mi.benim aklıma başka şeylr gelmeye başladı |
BBP GENEL MERKEZİNDEN BİRZDAN ACİKLAMA YAPİLACAK
|
ismail güneş'in bi açıklamasına göre "benden başka herkes öldü" demiş :( inşAllah yanlış haberdir.!
|
allahtan umut kesilmez inşallah sevinçli haber alırızzzzzzz..................
|
ben gereken cevabı verdim.!!! daha da uzatmaya gerek yok.! konumuz ne burda sen gelmiş ne diyosun .!! llah inşAllah acil şifalar verir Muhsin başkanı sağsağlim haber ederler.!
|
[B][SIZE=5][COLOR=#000099]ENKAZA HALA ULAŞILAMADI![/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=#990000][B]22:49[/B][/COLOR] [COLOR=#000000]Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Yaşar Topçu, devletin tüm imkanlarıyla olaya el koyduğunu açıkladı. BBP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Topçu, alınan bilgilerin önce Başbakan'a aktarıldığını ardından da kendilerine iletildiğini söyledi. [B]Topçu, Göksun Kırcaova'dan sinyallerin alındığını ve bölgeye CASA uçağının yönlendirildiğini kaydetti. Topçu, Türk milletinden Yazıcıoğlu ve diğer yaralılar için dua istedi.[/B][/COLOR] [COLOR=#990000][B]22:41[/B][/COLOR] [COLOR=#000000]Kahramanmaraş'ta 22.32 sularında 112 telsizlerinden geçen anonslardan enkazın bulunduğu yönünde bir iddia ortaya atılmıştı. [B]Bu iddia, bölgedeki güvenlik güçleri tarafından yalanlandı.[/B][/COLOR] [COLOR=#990000][B]22:31[/B] [COLOR=#000000]Bölgeden çok önemli bir haber geldi.[/COLOR] [COLOR=#000000]BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin enkazını arama çalışmaları, Göksun ilçesinin Kızılcık Yaylası'nda yoğunlaştı.[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#990000][COLOR=#000000]Enkazın Andırın ilçesine bağlı Geben beldesinde olabileceği bilgisiyle bölgeye yöneltilen ekipler burada yapılan aramalardan sonuç alamayınca Çardak bölgesine çekildi. [/COLOR][COLOR=#000000][B]Bu arada, Çardak Kızılcık Yaylası'ndan sinyal alındığı bilgisi üzerine ekiplerin önemli bir bölümü bu yaylaya sevk edildi.[/B][/COLOR] [COLOR=#000000]Kızılcık Yaylası'ndaki aramalar yoğun kar yağışı altında sürdürülüyor.[/COLOR][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:45. |