Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Başınıza gelen en kötü şey nedir??? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28897)

Salim58 09.08.2009 12:26

Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???

[B]akşam hamsilere yenildik bu akşam başıma gelen en kötü şey bu [/B]

sivaslı fd 09.08.2009 12:38

[QUOTE=deliktaşlısalim;447709][B]akşam hamsilere yenildik bu akşam başıma gelen en kötü şey bu [/B][/QUOTE]

Evet yaa gerçekten çok kötü :confused:

Sivaslisandy-58 09.08.2009 20:25

Alisverisden sonra kendi arabama gidiyorum diye baska birinin arabasina varip oturmam birde baktimki cocuk bezleri var arabada !?birakin inmeyi uctum adeta oradan:):D:D
nerden bilebilirdim bu kadar renklerin uyacagini biri audi biri megan hay Allah:D:D:)

Salim58 10.08.2009 07:37

[QUOTE=Sivaslisandy-58;447756]Alisverisden sonra kendi arabama gidiyorum diye baska birinin arabasina varip oturmam birde baktimki cocuk bezleri var arabada !?birakin inmeyi uctum adeta oradan:):D:D
nerden bilebilirdim bu kadar renklerin uyacagini biri audi biri megan hay Allah:D:D:)[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]tuhaf bi olay seninki yinede çabuk farkına varmışsın :D[/FONT][/COLOR]

deniz kızı 10.08.2009 07:49

en sevdiğim kolyelereden biri koptu hafta sonu başıma gelen en kötü şey bu oldu. yapımı da çok zor bakalım kaç günde yaparım oooofff

deniz kızı 10.08.2009 07:49

en sevdiğim kolyelereden biri koptu hafta sonu başıma gelen en kötü şey bu oldu. yapımı da çok zor bakalım kaç günde yaparım oooofff

Klimasuyu 10.08.2009 08:02

[QUOTE=deniz kızı;447926]en sevdiğim kolyelereden biri koptu hafta sonu başıma gelen en kötü şey bu oldu. yapımı da çok zor bakalım kaç günde yaparım oooofff[/QUOTE]
[B]
Başka bişey yazsan şaşardım :D...[/B]

[B]Bi de iki kere yazmış aynı şeyi:)...[/B]

deniz kızı 10.08.2009 08:13

iki kere yazmadım ki nasl oldu anlamadım ben öyle yapmış olsam otomatik birleşirdi siteden kaynaklanan bi sorun galiba.sende benle uğraşmasan şaşardım ha. :)

sivaslı fd 10.08.2009 16:22

[QUOTE=deniz kızı;447926]en sevdiğim kolyelereden biri koptu hafta sonu başıma gelen en kötü şey bu oldu. yapımı da çok zor bakalım kaç günde yaparım oooofff[/QUOTE]

Dert ettiğin şeye bak takı tasarımı yapan sensin yine yaparsın hatta elin değmişken belki bikaç tanede fazladan yapar bizede yollarsın. Takar takar seni hatırlarız:D

qio 11.08.2009 02:36

Bunu herkezin anlamasını beklemiyorum ama tribüncü insanların beni anlıyacağına eminim , Göztepemizin kümeye düştüğü maçta bütün stad'ın hüngür hüngür ağlıyor ve onların içinde benimde olmam kötü anıdır ( kocaman adamlara bir futbol klübünün düşürdüğü durum ) Her insanın başına geldiği gibi kardeşimle kavga , tartışma vs durumlarından sonra pişman olup çok üzülmem aklımda kalan kötü anılardır.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:37.