Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

kolsuz_kerim 07.12.2009 20:27

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

yıldırım git şu adamı bana savuma bahceli kim bir ailekuracak cesareti bile yok atıp tutuyosununz asamadı ozaman apoyu şimdi meydana ip atıyo

barikat58 07.12.2009 20:30

[QUOTE=YILDIRIM;488591][B][I]Lise bahçelerine döndü site..:)[/I][/B][/QUOTE]
[B][/B]
[B][I]Liseliler gibi konuşursan döner.Ben uyarımı yaptım ak partiye oy verenler vatan hainidir dtp ye verin ondan iyi falan gibi yazıları bundan sonra görmek istemiyorum.Benim ailemdede var ak partiye oy veren kimsede benim ailemden birini ihanetle suçlayamaz suçlarsa sonucuna katlanır[/I][/B]

goramaz 07.12.2009 20:30

Metin emin ol ülkesini seven hiç kimse şu Türkiyenin içinden geçtiği dönemi tasvip etmez.
Akp konusuna gelince hain demen benim anneme amcama hatta rahmetli dedeme dokunur.
en sevdiğim arkadaşıma dokunur..birbirimizn düşüncelerine saygı duymak zorundayız.hepimiz bu ülkeyi seviyoruz.Kimse Akp ye ülkeyi dağıtsın parçalasın diye oy vermedi.insanların temiz niyetlerini ve teveccühlerini hangi parti olursa olsun yanlış amaçlar doğrultusunda kullanmışlarsa bu insanlara aptal demek Allah akıl fikir versin demek hain demek hoş bir tutum değildir.

Klimasuyu 07.12.2009 20:31

[B][I]Kolsuz_kerim bide sen çıkma başıma..:) Git sen "Form Oyunları"nda bir sonraki üyeyi tahmin et, ben de geliyorum.. :)[/I][/B]

doğan bulut 07.12.2009 20:32

onlar üçlü kovalisyonudu siz tek başınıza ikdidarsınız bazı kararları daha iyi alırsınız oylarım yüzde 52 ikisini aldık diye öğünüyorsunuz kararları kolay kolay alırsınız
siz asaydınız önünüze duranmı oldu

Klimasuyu 07.12.2009 20:33

[QUOTE=barikat58;488595][B][/B]
[B][I]Liseliler gibi konuşursan döner.Ben uyarımı yaptım ak partiye oy verenler vatan hainidir dtp ye verin ondan iyi falan gibi yazıları bundan sonra görmek istemiyorum.Benim ailemdede var ak partiye oy veren kimsede benim ailemden birini ihanetle suçlayamaz suçlarsa sonucuna katlanır[/I][/B][/QUOTE]

[B][I]"Sonuç":confused: Fark etmez ben her türlü sonuca açığım...[/I][/B]

kolsuz_kerim 07.12.2009 20:33

bi sonraki üye en yakın takipcim cley:) neyini öğreniyim

Klimasuyu 07.12.2009 20:35

[QUOTE=goramaz;488596]Metin emin ol ülkesini seven hiç kimse şu Türkiyenin içinden geçtiği dönemi tasvip etmez.
Akp konusuna gelince hain demen benim anneme amcama hatta rahmetli dedeme dokunur.
en sevdiğim arkadaşıma dokunur..birbirimizn düşüncelerine saygı duymak zorundayız.hepimiz bu ülkeyi seviyoruz.Kimse Akp ye ülkeyi dağıtsın parçalasın diye oy vermedi.insanların temiz niyetlerini ve teveccühlerini hangi parti olursa olsun yanlış amaçlar doğrultusunda kullanmışlarsa bu insanlara aptal demek Allah akıl fikir versin demek hain demek hoş bir tutum değildir.[/QUOTE]

[B][I] Hocam ülkenin okyanusların ötesinden yönetildiğini görmek "hoş bir durum" mudur..?[/I][/B]

barikat58 07.12.2009 20:36

[QUOTE=YILDIRIM;488599][B][I]"Sonuç":confused: Fark etmez ben her türlü sonuca açığım...[/I][/B][/QUOTE]

[B][I]Tamam sen bi daha ak partiye oy verenler vatan haini dtp ye verin daha iyi falan de ondan sonra görürsün sonucu[/I][/B]

doğan bulut 07.12.2009 20:41

goramaz58; onlar eli kanlı caniyi yakaladı getirdi en azından deliğe dıkdılar tayip kandilde eli kanlı köpekleri getirdi şov yaptırdı daha hala konuşuyosunuz pes doğrusu

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:25.