![]() |
Cevap: Sivas'ı favori il yapalım
Bende hergün oyumu veriyorum ama hergün için 3 oy kullanma hakkın var ve her şehir için yalnızca bir oy kullanabiliyorsun.
|
[B]Bugün oyunu kullanmayanlara bir hatırlatayım dedim.:)[/B]
[url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url] |
[QUOTE=Salim58;523835][B]Bugün oyunu kullanmayanlara bir hatırlatayım dedim.:)[/B]
[url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url][/QUOTE] Ben hiç alınmadım,her sabah ilk işim oy kullanmak,çabalıyoruz bakalım... |
Bugünkü oyumuda verdim.Haydi Sivaslılar birlik olunca neler yapılabiliyormuş herkes görmüş oldular :)
En altlardaydık sonuncuyduk, şimdi ise en üste çıktık :) |
[COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]1 Giresun % 6.76
2 İstanbul % 6.76 3 İzmir % 4.52 4 Sivas % 3.94 5 Eskişehir % 3.89[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Hedefte İzmir var devam ozaman.:)[/FONT][/COLOR] |
3tane adresim var 3dende hergun kullaniyorum milliyetci olmak lazim gardaslar sivas imin adini duydugumda hersey bitiyor benim icin
|
Sivaslılar ileri! İlk hedefiniz Akdeniz!
|
[B]1 İstanbul % 6.77
2 Giresun % 6.74 3 İzmir % 4.53 4 Sivas % 4.08 5 Eskişehir % 3.85 İzmir'i sollayalım, Türkiye'yi sallayalım.:) Ah Güven, ah Burak hocam ah, müptelası ettin bizi:) oy kullanmada...[/B] |
hergün saat sabahın ikisinde oyumu kullanıyorum kızlarımada kullandırıyorum valla bazen unutup öğlende oy kullanmıya kalkıyom uyarı geliyor bugü oynuzu kullandınız hehe.
|
SON DURUM.....
1 Giresun % 6.77 2 İstanbul % 6.76 3 İzmir % 4.52 [COLOR="Red"][B]4 Sivas % 4.11 [/B][/COLOR] 5 Eskişehir % 3.83 oylamaya devam |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:52. |