![]() |
Cevap: LOKUM...
[QUOTE=arifcoskun;540955]Önemli değil canlar şenlensin
Seveni elbet sende seversin Bedava bak isteyen sensin Kapılar açık gelen dostlara[/QUOTE] Hele bir susun duyamıyorum, Ben Arif Abime doyamıyorum, :) Bedava almaya kıyamıyorum, Yüreğin var olsun ey Arif Coşkun. |
[QUOTE=HasreT;540964]Bana çok gibi geldi tarifi alırken 1.5 bardak yazdım zaten kesin yaparımda resim işi biraz zor gibi :confused:[/QUOTE]
İş resime kalsın legal yollarda olmazsa illegal hallederiz.:D [QUOTE=sivaburs;540965]Hele bir susun duyamıyorum, Ben Arif Abime doyamıyorum, :) Bedava almaya kıyamıyorum, Yüreğin var olsun ey Arif Coşkun.[/QUOTE] Susmak ve biz çok güldüm...:D:D |
[QUOTE=gönlüm58;540966]İş resime kalsın legal yollarda olmazsa illegal hallederiz.:D
Susmak ve biz çok güldüm...:D:D[/QUOTE] O lafın icabıydı canım. Yoksa size sus dermiyim hiç? (Hoş desem susacaksınız yani :) ) |
[B]Sıraya koydum tatlıları bir bir
Görenin iştahı yerıne gelir Hurma lokum derken sıra Şekerpare ve cezeryeye gelir.:D[/B] |
[QUOTE=sivaburs;540969]O lafın icabıydı canım. Yoksa size sus dermiyim hiç? (Hoş desem susacaksınız yani :) )[/QUOTE]
Bak ben sustum, lafın icabı oldugunu ögrenene kadar konuşmadım ;) :D |
gönlüm abla çikolatalıda olurmu bu lokum yarsını öle yapsak nasıl olur acaba:D
|
[QUOTE=sivaburs;540969]O lafın icabıydı canım. Yoksa size sus dermiyim hiç? (Hoş desem susacaksınız yani :) )[/QUOTE]
[B]Fazla söze ne hacet alim olan anlar.:D:D:D[/B] |
[QUOTE=ela58;540972]gönlüm abla çikolatalıda olurmu bu lokum yarsını öle yapsak nasıl olur acaba:D[/QUOTE]
Bence olur ela sende çikolatalı yap resmini koy bakalım hangisi daha güzel görünüyor :D |
[QUOTE=gönlüm58;540973][B]Fazla söze ne hacet alim olan anlar.:D:D:D[/B][/QUOTE]
gönlüm abla cuvab ver:(cvp:D) vuu yanlış alıntı yapmışım haha |
[B]Geldim Ela ancak yanlışta bır örnek yap sen.:D[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:49. |