![]() |
Cevap: Gündem:TAKLA
teşekkürler Diyari Baba, mansur58, hicre58 . Gergin mesajlardan sonra bunlar iyi oldu
|
[QUOTE=OSMAN ECE;614076]her iki saygı değer ozanın eline emeğine yüreğine sağlık
güzel bir akşam güzel bir atışma oldu mansur hocam ce gley kardeşime çok teşekkürler okuyup beğenen canlarada teşekkürler[/QUOTE] Diyari baba bu güzellik sizdedir, Acemice mısra dizmek bizdedir, Muhabbetin dilde değil özdedir, Çayımız var buyur iç yavaş yavaş |
Ben de teşekkür ediyorum mansur58, OSMAN ECE ve cley yüreğinize sağlık..
|
[B][I]Bakan köylüye at demiş takla[/I][/B]
[I][B]Çok bilen bilgini kendine sakla[/B][/I] [I][B]Acı reçetelerin etmesin hasta[/B][/I] [I][B]Bu milletin efendisi köylüdür[/B][/I] [I][B]demiş ATATÜRK[/B][/I] |
Diyari baba, cley, hicre58 her birinizie teşekkürler keyifli ve güzel bir atışma oldu.
Yeniden böyle güzelliklerde buluşmak dileğiyle Kalın sağlıcakla |
[QUOTE=mansur58;614059]Sen bunları geç hemşerim bu konuları [B][COLOR="Red"]sen okurken[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]biz geliyorduk.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Zaten aramızdaki fark bu. Tartışmak için el kadar bir şey okumak gerekir. İthal dediğin ideoloji demokrasi. Madem "geliyordun" şu demokrasinin olumlu/olumsuz yönlerini anlat ta biz de öğrenelim. Bakalım neymiş? |
[QUOTE=mansur58;614059]Bizim oğlan bina okur
döner döner yine okur. Sen bunları geç hemşerim bu konuları sen okurken biz geliyorduk. Adamlar yüzlerce yıllık geleneklerine sahip çıkarak bu gün ki muasır medeniyetler seviyesine ulaşmışlardır. Sen hala ezberlerini tekrarlayıp duruyorsun. Atı alan üsküdarı geçmiş. Dünyada tarihine küfreden ve tarihe karşı büyük bir cehalet içerisinde olan sözüm ona tek aydın kesimi Türkiye'dedir. Onlarda nesli tükanmekle karşı karşıya. Çeşmeden suyu içip da kaynağına küfreden bedbaht durumuna düşmek zorundamısınız be güzel kardeşim. Bırakın ithal ideolojileri de özünüze dönün.[/QUOTE] Aynen öyle bırakalım ithal ideolojileri... :) Ben de aynısını hep söylerim. Bırakalım özümüze dönelim, Türk Kültürünü unutmayalım... |
Ben şahsım olarak, Naim şahinin kendi kişiliğini yansıttığı bir davranıştır diyorum
Bu gibi davranışlar, vekillerin gözünde halkın ne kadar küçük düşürüldüğünün resmidir. Devletin bir bakanı (Miletin İçiçleri Bakanı) kalkıp temsil ettiği bir şahsa "[B]Takla at"[/B] demesi kendisinin aynada yansıyan resmidir. kendileri taklacılıkla bir yerlere geldiler ya halkı da öyle sanıyorlar. [B]KI-NI-YO-RUM[/B] |
[QUOTE=Kibrisli;614111]Aynen öyle bırakalım ithal ideolojileri... :) Ben de aynısını hep söylerim. Bırakalım özümüze dönelim, Türk Kültürünü unutmayalım...[/QUOTE]
İdeoloji diyince cüzzam hastalığı mı geliyor akıllara? [B]İdeoloji; siyasal ya da toplumsal bir öğreti oluşturan, bir hükümetin, bir partinin, bir toplumsal sınıfın davranışlarına yön veren politik, hukuksal, bilimsel, felsefi, dinsel, moral,(ahlak, etik) estetik(sanat) düşünceler bütünü.[/B] Öğretilerin tümü ideolojidir. Demokrasi bir ideolojidir. Demokrasi ahlakının Türk kültürü ile çelişen tarafı nedir? Var mıdır? |
[QUOTE=mansur58;614078]Diyari baba bu güzellik sizdedir,
Acemice mısra dizmek bizdedir, Muhabbetin dilde değil özdedir, Çayımız var buyur iç yavaş yavaş[/QUOTE] çayınız sofranız bol olsun halil ibrahim bereketi dolsun bu güzel dostluklar bakiy kalsın bu akşam bir ayak aç yavaş yavaş |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:26. |