Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=40021)

LaEdri 04.06.2013 22:03

Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

[QUOTE=nene-hatun;622303]Laedri halen akepe yandaşlığı yapıyorsun anayasanın 34. maddesi açık insanlar demokratik yasal protesto haklarını kullandılar silahsız olarak olayı terörize eden polis. Ordakiler hakkında da yanlış biliyorsun orada her kesimden ve inançtan insan vardı. Aç şu gözlerini de gör. Bir partiye yandaşlık edeceğim diye yapılanları görmezden gelmek dilsiz şeytan olmak demektir.[/QUOTE]

Eylemciler güzel güzel eylem yapıyorlardı,polis geldi hiç bir sebep yokken biber gazı sıktı falan filan..Tamam hadi kabul ettim..O zaman git polisle çatış..Sivil araçların,bankaların,esnafın suçu nedir?Bunları da sivil vatandaş kılığına girmiş polisler yaptı deyin de tam olsun..

LaEdri 04.06.2013 22:08

[QUOTE=nene-hatun;622304]Gezi parkı olaylarının bu kadar büyümesinin sebbebi başbakanın küstah tavrı ve polisin uyguladığı vahşet olduğunu neden görmezden geliyorsun?

Kaldı ki olayların bu kadar büyümesinin kimin işine yaradığı da ortada. Reyhanlıdan hükümetin haberi vardı REDHACK bu belgeleri yayınladı. Desteklediği öso ve el nusra örgütü yaptı olayları. Esad için kimyasal gaz kullanıyor dedi. Oysaki Tayyibin desteklediği adamların sarin gazı kullandığı ortaya çıktı ve bunların benim topraklarımdaki depolarda saklanıldığı ortaya çıktı. Rus dışişleri bakanı günlerdir bu sorunun cevabını bekliyor. Ama tık yok. RTE olayları uslubu ve F tipi polisleriyle öyle çığrından çıkardı ki kimse bunu sormuyor .[/QUOTE]

Kendizle çelişiyorsunuz..
Hem reyhanlı çok pis kokuların geldiği bir yer,çok vahim durumlar var diyorsunuz,ama böyle bir şey nedense AKP'nin anti-demokratik eylemleri ile barut fıçısı olmuş kesime kıvılcım vermeye yetmemiş..
Reyhanlı gibi vahim bir olay,kanları dökülmüş onlarca masum vatandaş kıvılcım olamadı,iki tane yerinden sökülecek ağaç kıvıclım oldu..Bu nasıl bir mantık ve vicdan..

nene-hatun 04.06.2013 22:13

[QUOTE=LaEdri;622319]Eylemciler güzel güzel eylem yapıyorlardı,polis geldi hiç bir sebep yokken biber gazı sıktı falan filan..Tamam hadi kabul ettim..O zaman git polisle çatış..Sivil araçların,bankaların,esnafın suçu nedir?Bunları da sivil vatandaş kılığına girmiş polisler yaptı deyin de tam olsun..[/QUOTE]

Laedri sen yazılanları okumuyor musun ? Esnaf direnişçilerin yanında üstelik onları doyuruyorlar .Sence esnaf kendilerine zarar verenleri kollar mı doyurur mu , wifi şifrelerini kaldırır mı? Ha sivil giyimli polisler değil laedri resmi giyimli polisler yaptılar futursuzca nasılsa tayyip arkalarında ya . Ama kafaları sadece mobese kameralarını devre dışı bırakmaya çalıştı. Halkın kameralı telefonları ile kendilerini kaydedeceğini düşünemediler. İnternette mevcut bi zahmet ara bul tabi faşist iktidar bunları da engellemediyse .Zira tüm paylaşımları engellemeye çalışıyorlar. Polisle neden çatışsınlar dertleri polisle çatışmak değil. Sadece polise karşı kendilerini koruyorlar o kadar.

nene-hatun 04.06.2013 22:16

[QUOTE=LaEdri;622320]Kendizle çelişiyorsunuz..
Hem reyhanlı çok pis kokuların geldiği bir yer,çok vahim durumlar var diyorsunuz,ama böyle bir şey nedense AKP'nin anti-demokratik eylemleri ile barut fıçısı olmuş kesime kıvılcım vermeye yetmemiş..
Reyhanlı gibi vahim bir olay,kanları dökülmüş onlarca masum vatandaş kıvılcım olamadı,iki tane yerinden sökülecek ağaç kıvıclım oldu..Bu nasıl bir mantık ve vicdan..[/QUOTE]
Valla kusura bakma ben senin gibi biri nasıl öğretmen oldu şaşıyorum. Ne çelişmesi ya .Bazen birikir birikir tek bir sebep patlamaya yeterli olur. Halkın sabrını mı sınıyorsunuz. Bu kadar akepe yalakalığı bir öğretmene yakışmıyor laedri

Bir ağaç öldü bir millet uyandı / Nazım Hikmet

LaEdri 04.06.2013 22:18

[QUOTE=nene-hatun;622321]Laedri sen yazılanları okumuyor musun ? Esnaf direnişçilerin yanında üstelik onları doyuruyorlar .Sence esnaf kendilerine zarar verenleri kollar mı doyurur mu , wifi şifrelerini kaldırır mı? Ha sivil giyimli polisler değil laedri resmi giyimli polisler yaptılar futursuzca nasılsa tayyip arkalarında ya . Ama kafaları sadece mobese kameralarını devre dışı bırakmaya çalıştı. Halkın kameralı telefonları ile kendilerini kaydedeceğini düşünemediler. İnternette mevcut bi zahmet ara bul tabi faşist iktidar bunları da engellemediyse .Zira tüm paylaşımları engellemeye çalışıyorlar.[/QUOTE]

Yok,siz entellektüelsiniz..Her şeyi görebiliyorsunuz...Biz gördüğümüz resimlerin ,okuduğumuz haberlerin,karşılaşdığımız olayların,insanların ne olduğunu tahlil edemeyecek kadar cahiliz..Orada hiç suçu olamayan kişilere ve mal mülke verilmiş zararların gösterildiği tüm fotolar ya fotomontajdır ya da polis yapmıştır..Mesele bu kadar basit aslında..

LaEdri 04.06.2013 22:22

[QUOTE=nene-hatun;622322]Valla kusura bakma ben senin gibi biri nasıl öğretmen oldu şaşıyorum. Ne çelişmesi ya .Bazen birikir birikir tek bir sebep patlamaya yeterli olur. Halkın sabrını mı sınıyorsunuz. Bu kadar akepe yalakalığı bir öğretmene yakışmıyor laedri[/QUOTE]

Önce kullandığınız kelimelere dikkat ederek kullansanız iyi olur.Üsluptan dolayı Başbakan'ı eleştiren birisin böyle çirkin bir üslup takınması ne kadar da ironik!Sizin gibi uslüp bilmezlere,üslüpsuz yaklaşan Başbakan'a hak vermiyor değilim kimi zaman.

nene-hatun 04.06.2013 22:22

Ne fotomontajı ya adamlar kamerayla çekmişler kimin yaptığı. Bunca sayfa boyunca yazdım ve dedim ki provokatörleri aralarına almıyorlar ve eliyorlar. İnsanın kendini bilmesi güzel tabi ama utanacak bir şey kendinizi geliştirebilirsiniz

LaEdri 04.06.2013 22:24

[QUOTE=nene-hatun;622325]Ne fotomontajı ya adamlar kamerayla çekmişler kimin yaptığı. Bunca sayfa boyunca yazdım ve dedim ki provokatörleri aralarına almıyorlar ve eliyorlar. İnsanın kendini bilmesi güzel tabi ama utanacak bir şey kendinizi geliştirebilirsiniz[/QUOTE]

Kendimi biliyorum,ne mutlu bana!
Siz de biraz kendiniz bilin!

nene-hatun 04.06.2013 22:25

[QUOTE=LaEdri;622324]Önce kullandığınız kelimelere dikkat ederek kullansanız iyi olur.Üsluptan dolayı Başbakan'ı eleştiren birisin böyle çirkin bir üslup takınması ne kadar da ironik!Sizin gibi uslüp bilmezlere,üslüpsuz yaklaşan Başbakan'a hak vermiyor değilim kimi zaman.[/QUOTE]
O bütün halkına uslupsuz davranıyor. Önce olayı gör sonra konuş. Zoruna mı gitti .Evet okuduklarını bu kadar anlamayan sanki sorduklarına hiç cevap verilmemiş gibi davranıp hep aynı şeyleri tekrarlayan adamların öğretmenlik yapıyor olması oldukça şaşırtıcı yazık o çocuklara

nene-hatun 04.06.2013 22:26

[QUOTE=LaEdri;622326]Kendimi biliyorum,ne mutlu bana!
Siz de biraz kendiniz bilin![/QUOTE]
Ben delillerimle konuşuyorum laedri sallamıyorum . Çok şükür fazla ayran içmediğim içinde uyku hali olmuyor :) Senin gibi biriyle daha fazla tartışmanın anlamı yok. Mevlananın dediği gibi "ne kadar anlatırsan anlat karşındaki ancak kapasitesi kadar anlar "

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:48.