![]() |
--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
Kurtlapalı hemşehrilerime selamlar.
|
[QUOTE=settar58;255710]Kurtlapalı hemşehrilerime selamlar.[/QUOTE]
Abdussvs bak nihayet Settarda geldi hani gelmez diyordun.Ben diyorum yeğenim dost siteleri sık sık ziyaret edecek.;););) |
Bütün Kurtlapalı arkadaşlarıma selamlar sevgiler..............................................
|
[QUOTE=settar58;255710]Kurtlapalı hemşehrilerime selamlar.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Devrem, Kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=dark_yamtar58;255757]Abdussvs bak nihayet Settarda geldi hani gelmez diyordun.Ben diyorum yeğenim dost siteleri sık sık ziyaret edecek.;););)[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]İkinizde başımla beraber mutlu ettiniz beni. Malum bu sayfalarda Kurtlapalı kıtlığı var. Sizde yanlız bırakmayın bari. Bizde biliyoruz ve mutabığız ki bu sayfalar ve Sivaslilar.net sadece araç, maksat uzakların yakın olması, dostlar arkadaşlar arasındaki muhabbetin devam etmesi... [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
İstanbuldan bütün hemşerilerime, bu sayfaları ziyaret eden herkese selamlar saygılar sunarım... [/COLOR][/I][/B] |
="Red[COLOR="black"]"]Haziranda Sivastayım bekle kurtlapa sanada uğrayacağım. Bilmeyene söyleyim çok güzel yoğurdu vardır. yolunuz düşerse kaçırmayın [/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Red"][COLOR="Green"]Buradan bütün hemşerilerime iyi akşamlar, saygılar [/COLOR][/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="green"]Kurtlapa sayfasına gelen yazı yazan okuyan bütün hemşerilerimiz çok sağolsun. özellikle abdussvs abime teşekkürler ediyorum. onun çabası ile kurtlapa sayfası ayakta. çok sağol abi[/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Green"]ençok cevaplanan konular arasında artık kurtlapa adınıda görür olduık. buda benim için sevindirici oldu. tüm yazı yazanlara teşekkürler.[/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Green"]ençok cevaplanan konular arasında artık kurtlapa adınıda görür olduık. buda benim için sevindirici oldu. tüm yazı yazanlara teşekkürler.[/COLOR][/I][/B]
|
[B][I]tüm kurtlapalılara iyi geceler, bundan sonra bende fırsat buldukça bu sayfadayım[/I][/B]
|
[QUOTE=tayfun5834;256441][B][I][COLOR="Green"]ençok cevaplanan konular arasında artık kurtlapa adınıda görür olduık. buda benim için sevindirici oldu. tüm yazı yazanlara teşekkürler.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Tayfun hoşgeldin ama eli boş geliyorsun. Yeğenimiz dedik sen ortalarda yoksun, bir gelip 2-3 gün yoksun. Biraz daha fazla siteye giriş bekliyorum yoksa kulaklarını çekeceğim artık... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=üsküdarli;256516][B][I]tüm kurtlapalılara iyi geceler, bundan sonra bende fırsat buldukça bu sayfadayım[/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Hoş geldin arkadaşım her zaman başımızla beraber... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=tayfun5834;256435][B][I][COLOR="green"]Kurtlapa sayfasına gelen yazı yazan okuyan bütün hemşerilerimiz çok sağolsun. özellikle abdussvs abime teşekkürler ediyorum. onun çabası ile kurtlapa sayfası ayakta. çok sağol abi[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Kuru kuru sağol yok Annenin köyü ise orası sende çabalayacaksın Tayfun Kardeşim... [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Ayrılmadan tüm hemşerilerime iyi geceler diliyorum. Yarınlar yeni doğan güneşle beraber Bütün Müslüman ve Türk Alemine hayırlar getirsin... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=abdussvs;256523][B][I][COLOR="Red"]Hoş geldin arkadaşım her zaman başımızla beraber...
[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ya her gelene hoş geldin diyoruz ama bir giren bir daha muhabbete katılmıyor.?Acaba diyorum hata bizdemi. |
[QUOTE=dark_yamtar58;256593]Ya her gelene hoş geldin diyoruz ama bir giren bir daha muhabbete katılmıyor.?Acaba diyorum hata bizdemi.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Olabilir Abi bir kusur işlemiş paranoyası oluşmaya başlıyor, sen büyük olarak bir yol göstersen bize...[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]Ulan Hayat!...
Sımsıkı sarıldım bacaklarından Boşuna silkeleme düşmem yakandan Sana inat Deli dolu Umursamadan kederlerini Ezdirmeden yüreğimi Doyasıya yaşayacağım seni... [COLOR="PaleTurquoise"]S. Atar [/COLOR][/COLOR][/I][/B] |
Herkese 23 nisan çocuk bayramında mutlu ve sağlıklı günler dilerim
|
[QUOTE=abdussvs;256731][B][I][COLOR="Red"]Ulan Hayat!...
Sımsıkı sarıldım bacaklarından Boşuna silkeleme düşmem yakandan Sana inat Deli dolu Umursamadan kederlerini Ezdirmeden yüreğimi Doyasıya yaşayacağım seni... [COLOR="PaleTurquoise"]S. Atar [/COLOR][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Abi bu güzel şiirleri Kurtlapa sayfalarına taşıdığın için çok sağol. Şu meçhul kurtlapalı şairide açıklamadın hala haberin olsun. Merakla bekliyorum |
-->: --->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[QUOTE=tayfun5834;256441][B][I][COLOR="Green"]ençok cevaplanan konular arasında artık kurtlapa adınıda görür olduık. buda benim için sevindirici oldu. tüm yazı yazanlara teşekkürler.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Tayfun kardeşim Kurtlapanın en çok cevaplananlar sayfasına girdiğin den dolayı sevinmişsin.Seni anlıyorum ama Kurtlapanın yeri burası değil daha iyi yerler olmalıydı diye düşünüyorum.Bizle için Adıs,Kurtlapa,Yakupoğlan,Yıldız inan ki hiç fark etmiyor.Ama bir Abdussvs ile de işte burayakadar.Sizler ne kendi sitenizde ne başka dost sitelerde pıroğramlı bir yazı yazma konumunda olsaydınız bizlerin muhabbeti de genişleyecek ti.İnanın karşısında konulara yanıt veren biri olun ca inan ki bir kişi yarım saat te 8 sayfa yapabiliyor ama karşında kimse olmayınca bocalıyorsun yaptığın iş sana da basit geliyor.Siz Abdussvs kardeşimi tek başına bıraktınız bir kişiylede bu iş burayakadar. |
-->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
Gercek iyimser,problemlerin farkındadır ama cözümleri de olabilir,zorlukları görür ama üstesinden gelinecegine de inanır,olumsuzlukları yakalar ama olumlulukları da vurgular,en kötüye acıktır ama en iyiyi de bekler,sikayet etmek icin nedeni vardır ama gülümsemeyi secer
|
Yıllar önce bir ayakkabı sirketinin sahibi pazar arastırması yapmak üzere Afrika'ya aralıklı olarak iki pazarlamacı gönderdi..
Birinci pazarlamacı arastırmasını tamamladıktan sonra patronunu arayıp syle dedi : " Burada bizim icin hicbir fırsat yok,cünkü his kimse ayakkabı giymiyor." Birkac ay sonra giden ikinci pazarlamacı ise patronunu arayıp heyecanla "Afrika'da inanılmaz fırsatlar var.Burada hic kimsenin ayakkabısı yok "dedi |
Dünyanın size iyi davranmadıgını düsünüyor musunuz?Dünyaya karsı tutumunuz mükemmelse mükemmel sonuclar alacaksınız..Dünyayla ilgili söyle böyle hissediyorsanız bu dünyadan alacagınız karsılık ortalama olacaktır..Dünyayla ilgili olumsuz duygular beslerseniz yasamdan yalnız olumsuz yanıtlar aldıgınızı hissedeceksiniz..
|
İnsanoğlunun icinde uyuyan gücler vardır..Kendisi bile sasırır..Cünkü bu güclere sahip oldugu aklından bile geçmez.Bu güçleri uyandırıp eyleme geçirebilse , o ksinin hayatında büyük bir devrim olur.
|
Bircok kside basarma hırsı vardır ; hatta isleriyle ilgili özel bir yetenege bile sahip olabilirler..Ama yinede ilerleyemezler..Neden? Belki de, ise egemen olabildikleri için kendilerine egemen olmalarına gerek olmadıgını düsünüyorlar..
|
Dogru olanı yapmak vicdanınızı tatmin eder ve bu da kendine güveni gelistirir.Yanlıs olarak bilinen bir seyi yaptıgımızda iki olumsuz sey meydanda gelir:Birincisi , kendimizi suclu hissederiz ve sucluluk kendimize olan güvenini yiyip bitirir.İkincisi , er yada gec diger insanlar bunu ögrenir ve bize olan güvenlerini yitirirler.
Sırf amacınıza ulasmak icin vicdanınıza ters bir sey yapacaksanız denemeyin bile..O an ulasırsınız belki ama uzun vadede kaybedersiniz.. |
Vaktiyle bulunduğu küçük yerde geçim sıkıntısı çeken dürüst ve temiz yaratılışlı genç bir adam, bir gün memleketine çok uzakta bulunan bir şehir merkezine giderek iş bulup çalışmaya, kendine yeni bir hayat düzeni kurmaya karar verdi Bu niyetle vakit kaybetmeden hazırlanıp yola koyuldu Genç adam bu yolculuğu sırasında yorum ve açıklaması kendisi için imkânsız olan bir […]
|
Vaktiyle bir padişah, ellerindeki esirlerden birini, diğer esirleri kıştırtıyor, isyana teşvik ediyor, diye cezalandırmak istedi Bu tür suçların cezası da idamdı Esir bunu bildiği için, “Ölümden öte yol yoktur” felsefesiyle, kendi dilinde padişaha sövüp saydı, iyice içini döktü
Padişah esirin dilinden anlayan bir vezire, “Neler söylüyor bu adam?” diye sordu Vezir, temiz yaratılışlı, iyilik yanlısı |
Halife Harun Reşid döneminin ermişlerinden Behlül Dana bir gün düzgünce kesilmiş tahta parçalarından eve benzer birşey yapıyordu Bunu Harun Reşidin hanımı Zübeyde görüp ne yaptığını sordu Behlül:
- Cennet köşkü yapıyorum efendim, diye cevap verdi Dindar bir kadın olan Zübeyde köşke müşteri çıktı |
Gazneli Sultan Mahmud, bir av merasiminden dönerken bir köyde, Ayas adında bir delikanlı ile tanışmıştı Ayas’ın söz ve davranışlarındaki farklılık, bunlardan yansıyan zeka parıltıları karşısında Sultan Mahmud, bu delikanlıda bir cevher olduğunu sezmiş ve onu kendi rızası, ana-babasının izniyle Gazne’deki sarayına götürmüştü
Ayas, sarayda sultanın emriyle yoğun bir eğitim ve öğretime tabi tutuldu Tahminlerin ötesinde |
Vaktiyle bir vezir, padişah katında hatırının kırılmayacağına inanarak kendisinden şöyle bir ricada bulundu:
- Sultanım benim iki tane karım, her birinden de üçer çocuğum var Karılarımın hangisinin analık duygularının daha kuvvetli olduğunu merak ediyorum Malımı da buna göre vasiyet edeceğim Şunları bu konuda bir sınamanız mümkün mü? Padişah, veziri sevdiği için gönlünü yapmak istedi Hanımlarından |
Abdussvs kardeşime ve bütün kurtlapalı hemşerilerime hayırlı günler ve bol kazançlar diliyorum.
|
Kurtlapalı hemşerilerim Cümlenizin hayırlı cumaları olsun.....................................
|
dark abi ya hiç boşdurmuyorsun maşallah sana
|
[QUOTE=ersoy_34;257719]dark abi ya hiç boşdurmuyorsun maşallah sana[/QUOTE]
Sağol Ersoy kardeşim Ne yapacaksın Gurbette memleket hasreti.Yapacak başka ne kaldıki. |
[B][I][COLOR="Red"][B]
Bütün hemşerilerimize ve sayfalarımızı ziyaret eden herkese hayırlı günler, selamlar... [/B][/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="red"]
Birkaç günlük iş yoğunluğu ile giriş yapamadığım kurtlapa sayfasında yokluğumuzu aratmayıp sahipsiz olmadığını hatırlatan [COLOR="Blue"]dark yamtar58'e [/COLOR]ayrıca teşekkürler, saygılar sunarım... [/COLOR][/I][/B] |
Sadece burada iş olsun diye birşeyler yazmanın bir yararı yok arkadaşlar sohbe açın sohbet edelim.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:55. |