![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;211277][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Kalmadi artik eski tadim
Bana böyle ne oldu anlamadim Arkadaslarla oyalanirim sandim Herkes izine gitdi bi ben kaldim Memleketimin hasretiyle yaniyorum Bu hasretin bitmesini istiyorum Vaktin cabuk gecmesi icin isime is ekliyorum Memleketime kavusacagim günü bekliyorum[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [CENTER][I][FONT="Tahoma"][B][COLOR="DeepSkyBlue"]Ah baci ah izin deme Yarami desme bende burdayim bu sene Nasip olur gideriz insallah seneye:)[/COLOR][/B][/FONT][/I][/CENTER] |
[QUOTE=Ibrahim1983;211284][CENTER][I][FONT="Tahoma"][B][COLOR="DeepSkyBlue"]Ah baci ah izin deme
Yarami desme bende burdayim bu sene Nasip olur gideriz insallah seneye:)[/COLOR][/B][/FONT][/I][/CENTER][/QUOTE] inşallah gidersin.yolu biliyon dimi.:) saygılar |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Nerelere kayboldunuz hemsolarim
Siz olmadan ben bu topice nasil yazarim Kimlerle eglenir, kimlerle yazisirim Yazmazsaniz cok kirilir darilirim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;212162][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Nerelere kayboldunuz hemsolarim
Siz olmadan ben bu topice nasil yazarim Kimlerle eglenir, kimlerle yazisirim Yazmazsaniz cok kirilir darilirim[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Haklısın Sweet kayıplara karıştık, Ozanlığı bir müddet sana bıraktık, Sende hemen havalara girme öyle, Çoğalır bak rakiplerin ona göre! :D[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Özür Dilerim bu olmadı o yüzden yazamadım
|
[QUOTE=Sweetgirl;212162][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Nerelere kayboldunuz hemsolarim
Siz olmadan ben bu topice nasil yazarim Kimlerle eglenir, kimlerle yazisirim Yazmazsaniz cok kirilir darilirim[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]tecrübeli değilsin sanamı yazı yazayım... eğlenmekten bahsetmişsin vallahi ben maymun değilim...[/B] [COLOR="Red"] şimdi diyeceksin neden yazı yazarsın genel olarak yazmasaydın sana cevap yazmazdım[/COLOR] [COLOR="DarkSlateBlue"] kaybolan felan yok al topic senin olsun bu kıyağımı unutma sayemde tecrübeli olursun[/COLOR] [U]HÖRMETLER VE SAYGILAR ABLA[/U] |
SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben asil söyle bi kenara cekileyim dedim
Gercek ozanlarin eserlerini görmek istedim Bakiyorumda ama ben susunca herkes susmus "Benden daha iyi ozan yoktur!" diyenlere ne olmus Simdi yine benim lafima geldinizmi "Ah Sweet'e bu kadar takilmasaydim" dedinizmi Ben olmayinca bir topici dolduramamissiniz Siz laflarinizla anca kendinizi kandirmissiniz[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
tecrubeli olmasam
bu şiiri yazmam tecrube kazanmasam boşu boşuna yazmam senin için yazdım bunu sayemde cevap aldın bu şiiri yazmasan vermezdim cevap ama yinede düşünmüşsün tecrubeli arkadaş |
hey hişt svet demiştim sana
gel seni ozan yapalım dedik sana sen ozan olmadın tecrubeli arkadaş sen ozan olmadın olacaksın arkadaş:D |
[QUOTE=mermer yusuf;212201][B]tecrübeli değilsin
sanamı yazı yazayım... eğlenmekten bahsetmişsin vallahi ben maymun değilim...[/B] [COLOR="Red"] şimdi diyeceksin neden yazı yazarsın genel olarak yazmasaydın sana cevap yazmazdım[/COLOR] [COLOR="DarkSlateBlue"] kaybolan felan yok al topic senin olsun bu kıyağımı unutma sayemde tecrübeli olursun[/COLOR] [U]HÖRMETLER VE SAYGILAR ABLA[/U][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sen eglenceyi maymunluklami karistirdin Galiba senin gibi kafayi bulmadan eglendigimi kiskandin Okuma yazman olsaydi anlardin benim yazdiklarimi Bana laf atarak harcama bosuna zamanini Sen acemiliginle banami vereceksin tecrübe Yok daha neler, tövbe tövbe Senin saygin insanlara karsi böyleyse gardas Hürmetinde sayginde senin olsun arkadas[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;212204]hey hişt svet demiştim sana
gel seni ozan yapalım dedik sana sen ozan olmadın tecrubeli arkadaş sen ozan olmadın olacaksın arkadaş:D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bizde oluruz bir gün OZAN insallah Siz simdiden demeyi unutmayin "Masallah" Nazariniz degmesin mazallah Kötü gözlerden korusun beni ALLAH[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
OĞLAN OĞLAN KALK GİDELİM
SİGARAYI YAK GİDELİM NE GÜZEL OĞLAN BOYNUMA DOLAN ARABAYA SEN BİN FAYTONA BEEN ANASINI SEN AL KIZINIDA BEN OĞLANIN ELİNDE LAMBASI VAR ÖPÜLECEK SEVİLECEK ABLASI VAR NE GÜZEL OĞLAN BOYNUMA DOLAN ARABAYA SEN BİN FAYTONA BEEN ANASINI SEN AL KIZINIDA BEN OĞLAN OĞLAN CADDEYİ DOLAN OĞLAN OĞLAN MAHLEYİ DOLAN ABLANI ÖPMÜŞÜM VALLAHİ YALAN NE GÜZEL OĞLAN BOYNUMA DOLAN ARABAYA SEN BİN FAYTONA BEEN ANASINI SEN AL KIZINIDA BEN |
O SEVGİ EN BAŞTA BENİM HAKKIMDIR
BİRİCİK SEVGİLİN BEN OLMALIYDIM GÖNLÜNE BAŞKASI GİRMEMELİYDİ TANRIDAN DİLEĞİN BEN OLMALIYDIM |
[B]Anlaşılan ben bu işte çok acemiyim
Sizlerden bu işte Biraz Örnek alayım Hadi banada yardım edin Birazcık Bizde anlayalım bu işi eccik :D[/B] |
selam arkadaşlar işte geldim gene burdayım
kaza geçirmiştim yatmaktaydım bakıyorum herkes yokum deye meydanı boş bulmuş site kendini ozan sananlarla dolmuş |
[QUOTE=akrep52;212380]selam arkadaşlar işte geldim gene burdayım
kaza geçirmiştim yatmaktaydım bakıyorum herkes yokum deye meydanı boş bulmuş site kendini ozan sananlarla dolmuş[/QUOTE] [B]Ve Aleyküm selam Ordulu gardaşım,hoşgeldin Geçmiş olsun,demek kaza geçirdin, Senin yokluğunda buralar doğru boş kaldı, Senin gibi acemiler hep etrafımı sardı.:rolleyes:[/B] |
[B]Banada Ögretin Bu iŞi
BiR anLaSam kIrCam Şu DiŞi HaDi Be OrDaN DeYiP GeçmEyin Bendede var belliki bir Beyin :D[/B] [B]Sözcüklerim Daha Kalmadiki Zaten bende akilmi kaldiki Olmaz benden bu gidişle şair Eger olursa Varmi bir Dáir[/B] [B]Acemiyim desene bu işte, Hadi banada ögretin eccikte Almanyada Özletti Türkiye kendini Türkiye bu, özletiyor kendini :) [COLOR="RoyalBlue"]Kafadan uydurana kadar canim cikti :D Siirden cok usandI Bu RaZZle BiKti :D Ne ZoR iŞmiŞ ŞiiR YaZmaQ ! ÇoQ zOR kafaDaN AtmaQ ! [/COLOR] [COLOR="Plum"]EHH HELE SÜKÜR BITTI :D[/COLOR][/B] |
anlamam ben anlamam nişandan sözden
seven adam sever her daim özden iyi değil kötü, düşer hep gözden sevdamı dünyaya haykırasım gelir kime yarar günahın, vebali boynuna asılı kalır mahşer gününe sevdadan söz eden dostun birine şu masum canımı veresim gelir. ali haydarım dert gitmez başımdan, anlamadım bir hal şu yirmi yaşımdan felekle derdim düşman en başından savurup külümü, yok olasım gelir. |
[QUOTE=hsplt;212445]anlamam ben anlamam nişandan sözden
seven adam sever her daim özden iyi değil kötü, düşer hep gözden sevdamı dünyaya haykırasım gelir kime yarar günahın, vebali boynuna asılı kalır mahşer gününe sevdadan söz eden dostun birine şu masum canımı veresim gelir. ali haydarım dert gitmez başımdan, anlamadım bir hal şu yirmi yaşımdan felekle derdim düşman en başından savurup külümü, yok olasım gelir.[/QUOTE] [B]Aramıza hoşgeldin Ali Haydar gardaşım! Belliki çok yanık yüreğin namelere akmış, Sevdayla bezenmiş gönlün acılarla dağlanmış, Şiirin çok içten,derin ve güzel, Bu şiirin muhatabı belliki çok özel! [/B] |
[QUOTE=RaZZle;212436][B]Banada Ögretin Bu iŞi
BiR anLaSam kIrCam Şu DiŞi HaDi Be OrDaN DeYiP GeçmEyin Bendede var belliki bir Beyin :D[/B] [B]Sözcüklerim Daha Kalmadiki Zaten bende akilmi kaldiki Olmaz benden bu gidişle şair Eger olursa Varmi bir Dáir[/B] [B]Acemiyim desene bu işte, Hadi banada ögretin eccikte Almanyada Özletti Türkiye kendini Türkiye bu, özletiyor kendini :) [COLOR="RoyalBlue"]Kafadan uydurana kadar canim cikti :D Siirden cok usandI Bu RaZZle BiKti :D Ne ZoR iŞmiŞ ŞiiR YaZmaQ ! ÇoQ zOR kafaDaN AtmaQ ! [/COLOR] [COLOR="Plum"]EHH HELE SÜKÜR BITTI :D[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sallamalar akustik ve yerinde, Bravo Yasemin Ozanlık ışığı var sende, Yakında kimse tutamaz seni, Haa sakın ha sakın kırma dişini. ;)[/B] |
[B]Cok saoL GeRci 20 DakkA UgraStiM
SaLLadim SaLLaDim EcciK TuTTuRaMaDiM DisimiDe Istesemde kiramam ZaTeNn Ben Sacmaliyorum IsTe BaZen :P Cok Hosuma gitmeye Basladi Siir YazmaQ GüZeL oluYoR BöYle KaFadaN saLLamaQ Eh azbuz Ögrendim Surdan Burdan Işi Vazgeçtim şundan Kırmicam artık şu dişi[/B] [B][COLOR="DarkOrange"]Cok keyifli oluyor Yazmaq :D[/COLOR][/B] |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
serdar..
aslında şiir formatında değil bu yazı. Ozan diyarındanız ya kafiyeli birşey attım işte. Asıl şiirlerim iyidir. Bu arada yaş ta 26 ama kafiye uymadığı için yirmi yaşımdan diye yazdım :=) |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Eski heves kalmadi icimde
Daha deva bulamadim derdime Izinciler yavas yavas dönsede Olamazlar care hasretime....[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
Sana söyledik gelmedin
şimdi hasret diye gidemedin gel dedim dinletemedim ama sen dedin niye gelmedim |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;212486]Sana söyledik gelmedin
şimdi hasret diye gidemedin gel dedim dinletemedim ama sen dedin niye gelmedim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu isler gel demekle olmuyor TÜRKIYE dedikce bilmezsin icim nasil yaniyor Hic bu kadar kötü olmamisdim Artik yaslanmisim, simdi anladim.[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Millet halen nerde anlamadim
Izin bitdi herkes gelir sandim Kendi kendime yazmakdan artik bunaldim De gelin artik be, beklemekten usandim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="Navy"]Beklemek kötü olurmuydu,beklenenin olsaydı
Kavuşmak iyi olurmuydu,ayrılık olmasaydı Peki ya bu hayat nasıl yaşanırdı ki ? Sevmek sevilmek olmasaydı... [/COLOR][/B] |
[QUOTE=serhat3358;212794][B][COLOR="Navy"]Beklemek kötü olurmuydu,beklenenin olsaydı
Kavuşmak iyi olurmuydu,ayrılık olmasaydı Peki ya bu hayat nasıl yaşanırdı ki ? Sevmek sevilmek olmasaydı... [/COLOR][/B][/QUOTE] sevdiğim genç kız beni terketti çizdirdi beni,kırdırdı sevmedi ona dedim gel gidelim bıktım senden gelmiyorum seninle dedi:rolleyes: |
[B]neden artik kimse yok
Neyse yapicak birsey yok Hadi gelin nerdesinizz Bizi cok beklettinizz[/B] |
Dedim ben onlara bekletmeyin bizi
dinlemediler beni dediler git başımdan gittim işte başlarından rahat mısınız şimdi sustunuz mu ben size dedim svet duman dedim gelin gidelim [url]www.sivaslilar.nette[/url] biraz şiir atalım dedim dinletemedim |
[QUOTE=RaZZle;212814][B]neden artik kimse yok
Neyse yapicak birsey yok Hadi gelin nerdesinizz Bizi cok beklettinizz[/B][/QUOTE] Razzle boşa uğraşma gelin dedim gidelim biraz [url]www.sivaslilar.nete[/url] şiir atalım dedim dediler git başımdan gittim işte başlarından rahatmaısın şimdi swwet duman58 rahatmısınız gelin gidelim daha zaman çokken muradı mızı erelim ;)Ben seviyorum şiir yazmayı haaa şiirin cevabını verin:D |
[B]evet hepsi bizi birakip gitti
Sanki siir yazmak bu konuda bitti Heralde diyorlar "buraya kadarmis" Ne kadarda kendilerini özletiyorlarmis[/B] |
En çok yazı atan onlardı
çocuklara hava atarlardı atında görelim şimdi hadi gelinde yazalım şiirlerimizi |
En çok onlar yazardı şiiir
çocuklar derdi yarış yapalım tamam hadi şiirlere bakalım baktık razzle ben bulduk bir içten |
Hadi ben kaçtım razzle
sen devam et şiirle parkmark idare et yarın gelirim işte |
Hadi razzle hadi
susma hemen öyle geldik işte başlat haydi baaşlat şiirleri bekletme beni başlatta bitirelim şu işi hadi razzle cevap ver:Dlütfen |
[B][B]ooo herkez sustu :S
Sanki Int. Bag. Düstü Haydin yazin sizde artik bizde beklemekten biktik artik[/B][/B] |
razzle haydi başlayalım
onlara bir tekme vurmayalım ama başlamazlarsa bir şair çıkaralım bize arka çıkarsın onaları çıkarmassa yazdıralım yazmassa yüzüne yazalım yazdırdık yazdıracaz işte böyle razzle dağları koparacaz hemen arkamdan devam et razzle güzel gurup oldu:D |
hadi duman swet
başlayın şiirlere kim daha güzel yazacak bakalım işte böyle durmayın işte yazalım şair gibi asılalım şiirlere şair olmak isterseniz yazın bu siteye yerini bulmuşken kaçırmayın işte niye sustunuz şair olalım işte:D |
Hadi swet bu son uyarım
ozan olmak istiyorsan biraz ozan yapalım bu son uyarım şiir yazalım yazmayan ozan olamaz olanlarda sayılmaz saydık saydık oldu 2 ozan isimiler mecnunla kahraman:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |