Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

gfb34 12.05.2008 15:37

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

peypınar spor ve bekcuğaz spor maç yapsa kim yener:D

dark_yamtar58 12.05.2008 16:16

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=gfb34;262452]peypınar spor ve bekcuğaz spor maç yapsa kim yener:D[/QUOTE]

Tabiki Beypınar yener......Vekcuğaz Köyü hep İstanbulda maç yapacak adam bulamazlar...

abdullah58 13.05.2008 00:42

[QUOTE=gfb34;262452]peypınar spor ve bekcuğaz spor maç yapsa kim yener:D[/QUOTE]

beypinar sivasspor u bile yener be

abdullah58 13.05.2008 01:49

En acı anneler günü: 6 SEHİT

Kahpeler, Şemdinli’de karakola saldırdı

EN ACI ANNELER GÜNÜ: 6 SEHİT

Çatışmada 19 PKK’lı
terörist öldürüldü

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin Kandil’e yaptığı operasyonda ağır darbe yiyen teröristler, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde sınır karakoluna saldırdı. Mehmetçik, kahpe saldırıya karşı ateşle cevap verdi.

Çıkan çatışmada 19 PKK’lı öldürüldü. 6 askerimiz ise açılan ilk ateşte şehit oldu. Kuzey Irak’a kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgedeki operasyonlar aralıksız sürüyor.

Şehit jandarma er Yurdakul Alcan’ın
annesi Nazlı Alcan acı haberle yıkıldı

Alçaklar iyice azdı
Şemdinli’de karakola saldıran hainler, 6 askerimizi şehit etti. Çatışmada 19 PKK’lı öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, geçen hafta PKK’nın Kuzey Irak’taki en büyük kampı olan Kandil’e yaptığı operasyonda ağır darbe yiyen bölücü teröristler Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sınır karakoluna saldırdı. Kalabalık terörist grubu püskürtülürken çıkan çatışmada 19 PKK’lı öldürüldü, 6 asker şehit oldu. Önceki akşam, Aktütün Karakolu’nu hedef alan 150- 200 kişilik PKK’lı bir grup, ağır silahlarla ateş açtı.

İki koldan saldırdılar
İki koldan saldıran PKK’lılara anında karşılık veren askerler, yaklaşık yarım saat süren çatışmadan sonra teröristleri püskürttü. Çatışmada 19 PKK’lı öldürülürken, teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında jandarma erler Gökhan Uzun, Serhat Genç, Emrah Şuhut, İbrahim Atasagun, Yurdakul Alcan ve Eyüp Dağtekin şehit düştü. Teröristler yaralanan arkadaşlarını da alıp karanlıktan yararlanarak Irak topraklarına dönerken, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Karakolun hemen Aktütün Köyü’nün yakınında olması nedeniyle teröristlerin açtığı ateş sırasında köylülerden de yaralananlar oldu. Karakola saldırı haberinin alınmasından sonra bölgeye sevkedilen komandolarla Jandarma Özel Harekat timleri ve korucular, kapsamlı operasyon başlattı.

Şehitlerin Baba Ocağına ateş düştü

3 ay sonra terhis olacaktı

Şemdinli’deki hain saldırıda şehit olan jandarma er 21 yaşındaki Halil İbrahim Atasagun’un, Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesindeki babaevinde yas var. Şehit Atasagun’un, ailesine, oğullarının şehit olduğu haberini sağlık ekipleriyle eve gelen askeri yetkililer verdi. Baba Salih Atasagun, acı haberi alır almaz düşüp bayıldı. Daha sonra kendine gelen Atasagun, “Vatan sağ olsun” dedi. Oğlu Halil İbrahim’in 3 ay sonra teskere alacağını, iki gün önce konuşmalarında da oldukça iyi olduğunu söylediğini ifade eden baba Atasagun, “Oğlumun büyük hayalleri vardı” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Şehit H. İbrahim Atasagun’un 2 kız kardeşinin bulunduğu ve evin tek oğlu olduğu belirtildi. Atasagun’un evinde geriye daha önceden gönderilen ve bir şehitlik önünde çektirdiği fotoğrafı kaldı. Şehit erin cenazesi bugün toprağa verilecek. (AA)

Aldığı haberle birden yere yığılıp bayılan baba Salih Atasagun’a yakınları müdahale etti. Uzun süre sonra kendine gelen Atasagun, “Vatan sağ olsun” dedi. Anne Hanife Atasagun’un feryatları ise yürekleri parçaladı.

Mersin’de de yürekler dağlandı
Acı haberi alınca sinir krizleri geçiren anne Nazlı Alcan, şehit oğlu için “O benim son beşiğimdi, ciğerim yanıyor. Kuzumun çeyizini hazırlıyorduk” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Aynı saldırıda şehit düşen jandarma er 21 yaşındaki Yurdakul Alcan’ın Mersin’in Tarsus ilçesindeki baba evinde de yas var. Acı haber, Alcan ailesine eve gelen askeri yetkililer verdi. Oğlunun şehit haberini alan anne 53 yaşındaki Nazlı Alcan, baygınlık geçirince, Acil Servis ile gelen sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Anne Nazlı Alcan, 2 çocuğundan küçüğü olan şehit oğlu için “O benim son beşiğimdi, ciğerim yanıyor. Kuzumun çeyizini hazırlıyorduk. Şehit haberi geldi. Askerden gelince evlendirecektim” diyerek gözyaşı döktü. Nazlı Alcan’ın, bir ara dışarıya çıkarak oğlunun kamuflaj çantasını koklaması, çevresindekileri de gözyaşlarına boğdu. Şehidin ağabeyi Mustafa Alcan da, kardeşinin vatan için şehit olduğunu belirterek, terörü lanetledi. (AA)

BU ANNELERIN ELLERI DEGIL ESASINDA
AYAKLARI ÖPÜLECEK ANALAR
HEPINIZN ANNELER BAYRAMI KUTLU OLSUN
ALLAH SIZ BÖYLE SIZIN GIBI KUTSAL ANNELERE SABIR VERSIN

abdullah58 13.05.2008 01:53

İslam'a sövüyorlar iktidar seyrediyor!

HYP Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk,
Belçika’daki skandala sessiz kalan AKP’yi topa tuttu.

BelÇİka’daki bir kilisede Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaret etmek için sergilenen heykele AKP Hükümeti’nin seyirci kalmasını eleştiren Prof. Öztürk, “Türkiye, dinine ve peygamberine sövülürken sesini çıkarmayan bir iktidar tarafından yönetiliyor. İslam’ın içi oyulurken, bunlar seyretmekle yetiniyor” dedi.

Heykel kepazeliğine
iktidar seyirci kaldı!
Prof. Öztürk, Belçika’daki bir kilisede Peygamberimiz Hz. Muhammed’e hakaret edilen rezalet heykelini AKP hükümetinin seyretmesini sert bir dille eleştirdi.

Haber: Selda Öztürk KAY
Türkiye’ye dinler arası diyalog masalıyla sözde barış ve kardeşlik mesajı veren Avrupa Birliği, Belçika’nın göbeğinde sergilenen ve Peygamberimiz Hz. Muhammed’e hakaret edilen heykeli görmezden gelirken, teslimiyet politikası güden sözde muhafazakar (!) AKP iktidarının da bu rezilliğe seyirci kalması tepki topladı. Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, din istirmarcılarını eleştirerek, “İslam’ın içi oyulurken neden sesiniz çıkmıyor” dedi. Türkiye’de ılımlı İslam adı altında “kilise tarafından içi boşaltılan sömürge dininin” egemen kılınmak istendiğini ifade eden Prof. Öztürk, AKP iktidarının da bunun işbirlikçiliğine soyunduğunu belirterek, “Türkiye, AB’yi ülkenin başına ’kâhya’ haline getiren ve AB’ye kendi milletini jurnalleyen ancak dinine ve peygamberine sövülürken sesini çıkarmayan bir iktidar tarafından yönetiliyor” diye konuştu. Öztürk, Ilımlı İslam adı verilen din anlayışının, Avrupa’daki Türk ve İslam düşmanlığına da sessiz kalmak zorunda olduğunu söyledi.

İslam’a karşı husumet
Batı’nın Türklere ve onların temsil ettiği İslamiyet’e karşı husumetinin tüm politikalarda “belirleyici unsur” olduğunu savunan Öztürk, Atatürk’e ve Hz. Muhammed’in dinine sövenlerin bu nedenle yüceltildiğini kaydetti. Öztürk, Batı’da Hz. Muhammed’e yönelik saldırgan söylemlerin kilise teolojisinin temellerini oluşturduğuna dikkat çekti. Öztürk, kilise teolojisinin Hz. Peygamberi bir zındık, İslam’ı da bir “zındıklık hareketi” olarak göstermeye çalıştığını kaydetti.

Haçlı zihniyeti
Bu heykelin ne ilk ne de son örnek olduğunu belirten Prof. Öztürk, “Haçlı zihniyetinin İslam ve Türk düşmanlığı yüzyıllardır devam ediyor. Hz. Muhammed’e ve O’nun dinini en iyi temsil eden Türklere olan düşmanlık ve kin, Avrupa’da tek belirleyici unsurdur” dedi.

Tasvirinden çalınmış
Prof. Yaşar Nuri Öztürk, ahşap heykelle ilgili şu bilgileri verdi: “Belçika’daki heykel Dante’nin İlahi Komedya (La Divina Commedia) eserindeki Hz. Muhammed tasvirinden çalınarak yapılmıştır. Dante, eserinde Hz. Muhammed’i cehennemin en alt tabakasında azap gören zındıklar içinde tasvir etmiştir. Dante’nin bu eserinin Batı dünyasında bu kadar anıtlaşmasının nedeni de, Hz. Muhammed’e yönelik çirkin ve saldırgan ifadeleridir. Çünkü İslamiyet’e ve Türklere olan hınç, Avrupa’da belirleyicidir. Türk’e ve İslam’a söven de yüceltilir.”

İşte Avrupa’nın gerçek yüzü
Belçika’da Flanders’deki Churh Of Our Lady kilisesindeki ahşap heykelde, iki dişi meleğin ayakları altında çiğnenen ve elinde Kur’an bulunan Hz. Muhammed tasvir ediliyor.

10/05/2008 23:35

BIR HABERDE BURDA YAKALADIM
SIZ DOSTLARIMLA PAYLASMAK ISTEDIM

dark_yamtar58 13.05.2008 09:07

[QUOTE=abdullah58;262584]beypinar sivasspor u bile yener be[/QUOTE]

Apo kardeş Vekcuğazı yener dediysek havaya girdin ya Sivas Siporu Türkiye yenemiyo siz nasıl yeneceksiniz.Sivası yense yense Adıs Sipor yener.......

abdullah58 14.05.2008 16:10

-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=dark_yamtar58;262604]Apo kardeş Vekcuğazı yener dediysek havaya girdin ya Sivas Siporu Türkiye yenemiyo siz nasıl yeneceksiniz.Sivası yense yense Adıs Sipor yener.......[/QUOTE]

KARDES
SIVASSPORU YENMEK ZOR IS DE
BAKSANA ISTANBULLULAR ARALARINDA SIKE YAPTILAR;;;;YETMEDI
SIVASI 4. SIRADA GÖSTERDI FEDERASYON
NE KADAR TUHAF BIR OLAY DEGILMI
SIVASI MASA BASINDA YENMEK KOLAY
SIVASLILAR SESINI CIKARMATZA BÖYLE OLUR

dark_yamtar58 14.05.2008 17:11

--->: -->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=abdullah58;262882]KARDES
SIVASSPORU YENMEK ZOR IS DE
BAKSANA ISTANBULLULAR ARALARINDA SIKE YAPTILAR;;;;YETMEDI
SIVASI 4. SIRADA GÖSTERDI FEDERASYON
NE KADAR TUHAF BIR OLAY DEGILMI
SIVASI MASA BASINDA YENMEK KOLAY
SIVASLILAR SESINI CIKARMATZA BÖYLE OLUR[/QUOTE]

Haklısın kardeşim Sivas Sipor sahada kazandı masada kaybetti adaletsiz dünya ne yapacaksın.Bizim memlekette herzaman büyük balık küçük balığı yiyor.

58memo 14.05.2008 17:14

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE]beypinar sivasspor u bile yener be[/QUOTE]

[B]Yani kardes sivas beypinari yener desem kizma. büyük takimlar zor yeniyo sivasi, beypinar nasil yensin onu bi düsün.[/B]

abdullah58 15.05.2008 09:11

-->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=58memo;262948][B]Yani kardes sivas beypinari yener desem kizma. büyük takimlar zor yeniyo sivasi, beypinar nasil yensin onu bi düsün.[/B]
_______________[/QUOTE]
YOK KARDES BEYPINAR KÖYÜ SPOR TAKIMI VARMIKI
TÜRKIYENIN GURUR SIVASPOR UMUZ YENSIN
O BIR SAKAYDI
INSALLAH SIVASSPORUMUZ INTER TOTODAN UEFA YA GIDECEK VE BESIKTAS GIBIDE 8 TANE YEMIYECEK
8TAS OLMAYACAK
YIGIDO SIVAS OLACAK
SELAM VE DUAYLA

deli bilal 15.05.2008 12:00

[QUOTE=serrrkan;261527]selamun aleyküm.agalar nasılsınız ne var ne yok.[/QUOTE]

serkan canım susurluktan selamlar

Abdurrahman 58 15.05.2008 12:08

-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=deli bilal;263088]serkan canım susurluktan selamlar[/QUOTE]

a.aleykümesselaam bilal reis.nasılsın ne var ne yok.

dark_yamtar58 15.05.2008 13:32

İNSANLARIN YAPTIĞI SAHTE PARALAR GİBİ PARALARINDA YAPTIĞI SAHTE İNSANLAR DA VARDIR..

dark_yamtar58 15.05.2008 13:33

ne zengin olmak ne kız sevmek tek dileğimiz seni 1.ligde görmek korsan 70 70 vatan 58 mekan """"""""""""""""""""""""""""""""""

dark_yamtar58 15.05.2008 13:33

erkekler posta puluna benzer sulandıkça yapışır

dark_yamtar58 15.05.2008 13:34

ben senı delı gıbı sewdım sen benı delıyım dıe sewmedın

abdussvs 15.05.2008 13:43

[QUOTE=dark_yamtar58;262604]Apo kardeş Vekcuğazı yener dediysek havaya girdin ya Sivas Siporu Türkiye yenemiyo siz nasıl yeneceksiniz.Sivası yense yense Adıs Sipor yener.......[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi Tekkenin önünde yıllar önce maç yapan Adısspor tarih oldu bildiğim kadarıyla. Zor hatırlıyorum ama. Hatta Kurtlapada yapılan bir maçıda izlemiştim. Kurtlapa yenmişti normal olarak. Yunus KAYA'da o maçta oynuyordu onada sorabilirsin...

[/COLOR][/I][/B]

dark_yamtar58 15.05.2008 14:02

[QUOTE=abdussvs;263144][B][I][COLOR="Red"]Abi Tekkenin önünde yıllar önce maç yapan Adısspor tarih oldu bildiğim kadarıyla. Zor hatırlıyorum ama. Hatta Kurtlapada yapılan bir maçıda izlemiştim. Kurtlapa yenmişti normal olarak. Yunus KAYA'da o maçta oynuyordu onada sorabilirsin...

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Hatırlıyormusun O maçta ben kaleciydim.Yunus beni tanımadığı için çamurluk yapmıştı başka yerden adam getirdiniz diye.3 tane kısır koyununa oynamıştık.Kısır koyunları biz kazandık.Sonradan Ordulu Arıcıları getirdiler Karpuzuna oynadık o zamanda Kurtlapa yenmişti.Ben kalecilik yapıyordum Hehe ne günlerdi ya Yunus beni formayla görünce tanımıyor ya kork tu bunu hangi takımdan getirdiniz ben oynamıyorum dedi.Ya yeğenim o günleri çok özlüyorum.....Benim ki şaka Gümüşdere Sivasla maç yapabilirmi...

abdussvs 15.05.2008 16:09

[QUOTE=dark_yamtar58;263153]Hatırlıyormusun O maçta ben kaleciydim.Yunus beni tanımadığı için çamurluk yapmıştı başka yerden adam getirdiniz diye.3 tane kısır koyununa oynamıştık.Kısır koyunları biz kazandık.Sonradan Ordulu Arıcıları getirdiler Karpuzuna oynadık o zamanda Kurtlapa yenmişti.Ben kalecilik yapıyordum Hehe ne günlerdi ya Yunus beni formayla görünce tanımıyor ya kork tu bunu hangi takımdan getirdiniz ben oynamıyorum dedi.Ya yeğenim o günleri çok özlüyorum.....Benim ki şaka Gümüşdere Sivasla maç yapabilirmi...[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi o kadar derin hatırlamam ben o zamanlar 7-8 yaşlarında falandım...

[/COLOR][/I][/B]

dark_yamtar58 15.05.2008 16:19

[QUOTE=abdussvs;263221][B][I][COLOR="Red"]Abi o kadar derin hatırlamam ben o zamanlar 7-8 yaşlarında falandım...

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Evet zannedersem 1987 yılıydı...Ben Ünyeden nişanım olacak diye gelmiştim çok iyi hatırlıyorum.Köyden otobüs ve Motorlarla Mantarlığa seyircilerde gelmişti.

dark_yamtar58 15.05.2008 18:58

[QUOTE=abdussvs;263144][B][I][COLOR="Red"]Abi Tekkenin önünde yıllar önce maç yapan Adısspor tarih oldu bildiğim kadarıyla. Zor hatırlıyorum ama. Hatta Kurtlapada yapılan bir maçıda izlemiştim. Kurtlapa yenmişti normal olarak. Yunus KAYA'da o maçta oynuyordu onada sorabilirsin...

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Yahu yeğenim maçı hatırlıyorsunda benim gibi bir panter kaleciyi nasıl hatırlamıyorsun.Şimdi üzüldüm.

abdullah58 15.05.2008 19:45

DELI BILAL SADECE SERKANA SELAM YAZMISSIN
NE OLDU HAYIRDIR
SADECE OMU SENIN HEMSERIN
SIVASSPORU BENMI MASADA MAGLUP ETTIMDE BIZE SELAM YOK
BAK DARK KARDESEDE SELAM YAZMAMISIN AYIP EDIYON HA
KIRDIGIN KALBIMIZIN MIMARI OLAMAZSIN ARTIK:rolleyes::D
KAL SAGLICAKLA

Abdurrahman 58 15.05.2008 20:27

[QUOTE=abdullah58;263330]DELI BILAL SADECE SERKANA SELAM YAZMISSIN
NE OLDU HAYIRDIR
SADECE OMU SENIN HEMSERIN
SIVASSPORU BENMI MASADA MAGLUP ETTIMDE BIZE SELAM YOK
BAK DARK KARDESEDE SELAM YAZMAMISIN AYIP EDIYON HA
KIRDIGIN KALBIMIZIN MIMARI OLAMAZSIN ARTIK:rolleyes::D
KAL SAGLICAKLA[/QUOTE]

ayıp ettin abi unutmuştur:)öyle şey olurmu hepimiz milliyetçi insanlarız.hemşerimizi SELAMSIZ koymayız.
esselamun aleyküm ve rahmetullahu ve berekatuhu abdullah abim.dedemin babasının ismi abdullah(APUL)

deli bilal 15.05.2008 23:42

BÜTÜN BEYPINARLI HEMŞERİLERİME KUCAK DOLUSU SELAMLAR

abdullah58 16.05.2008 10:16

[QUOTE=serrrkan;263344]ayıp ettin abi unutmuştur:)öyle şey olurmu hepimiz milliyetçi insanlarız.hemşerimizi SELAMSIZ koymayız.
esselamun aleyküm ve rahmetullahu ve berekatuhu abdullah abim.dedemin babasının ismi abdullah(APUL)[/QUOTE]

SERRRRKAN CANIM
SABRI AMCANLARLA TELEFONLASIYORMUSUNUZ
ABDULLAH NE YAPIYOR HABERIN VARMI
EN SON ONLARA 3 YIL ÖNCE GITMISTIK

abdullah58 16.05.2008 10:18

[QUOTE=deli bilal;263434]BÜTÜN BEYPINARLI HEMŞERİLERİME KUCAK DOLUSU SELAMLAR[/QUOTE]

DELI BILAL

DÜN SADECE SERKANAYDI BU GÜN BÜTÜN BEYPINARLILARA OLDU
BENDE BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN VE SIVASLILARIN MÜBAREK CUMALARINI KUTLUYORUM
HAYIRLARA VESILE OLSUN
ALLAHA ISMARLADIK

abdullah58 16.05.2008 17:35

M. Şevket Eygi topa tuttu

* Mİllİ Gazete Yazarı Mehmet Şevket Eygi, “Ilımlı İslam” projesine öfke yağdırdı. Eygi, “Kur’an-ı Kerim’in kesin hükmüyle, Allah katında tek geçerli ve makbul din İslâm iken, “ibrahimî dinler” safsatası ile üç hak din bulunduğunu iddia edenler çıktı” dedi.

Zındık komiteleri seferber oldu
* “Zındıklık komiteleri dini bozmak, yeni bir İslâm türetmek için seferber oldular” diyen Eygi, AB’cileri şöyle topa tuttu: Din kardeşlerine düşmanlık edenler, kâfirleri dost ve velî edindiler. Kafir rüesasının ayaklarına, huzurlarına gidilip arz-ı ubudiyet edildi...

‘Din ticareti, mukaddesat bezirganlığı yapıldı’ diyen Eygi’den Zehir zemberek yazı
Kraliçe’nin ziyaretine atıfda bulunan Milli Gazete yazarı Eygi, dinde reform isteyenleri, “Zındıklık komiteleri dini bozmak için seferber oldu” diyerek topa tuttu

Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi, isim vermeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ziyaretine atıfda bulunduğu yazısında, kafirleri dost edinenler ile dinde reform sapıklığına düşenleri yerden yere vurdu. İşte Eygi’nin “Kur’an, sünnet ve icma yolundan ayrılmayalım dinde yenilik ve reform tuzağına düşmeyelim” başlıklı yazısından bazı önemli satırbaşları:
“...Dinî sahada bir yetersizlik, bir boşluk meydana geldi. Zındıklık komiteleri dini bozmak, yeni bir İslâm türetmek için seferber oldular. Sapıklıklar, bid’atler aldı yürüdü.
...Sapıklık o derecelere vardı ki:
* Tevhid ile Teslis birdir diyenler çıktı.
* Resûlullah Efendimizin risaletini, dinini, Allah katından getirdiği Kitabı inkar edenler ehl-i necat ve ehl-i cennet ilan edildi.
Kafirleri dost edindiler
* Din kardeşlerine düşmanlık edenler, kafirleri dost ve velî edindiler.
* Kafir rüesasının ayaklarına, huzurlarına gidilip arz-ı ubudiyet edildi.
* Kur’an-ı Kerim’in kesin hükmüyle, Allah katında tek geçerli ve makbul din İslâm iken, ” ibrahimî dinler “ safsatası ile üç hak din bulunduğunu iddia edenler çıktı.
* İslâm mukaddesatı dünyevî ve nefsanî şehvet ve ihtiraslara alet edildi. Din ticareti, mukaddesat bezirganlığı yapıldı.
* Kur’an ile, Sünnet ile, 1400 yıllık icma ile sâbit olan temel dinî inanç ve hükümler inkâr edildi.
Sapıklığa iltifat edilmemeli
Velhasıl din konusunda korkunç bir anarşi, kaos, kargaşa meydana geldi ve getirildi.
Bir ve beraber olmaları gereken Müslümanlar bin parçaya bölündü, bu parçaların arasına kin, nefret, fesat tohumları ekildi. ...Daha bir sürü vahim ve yıkıcı bid’at, dalalet, küfür zuhur etti. Böyle bir fesat zamanında akıllı ve vicdanlı Müslüman ne yapacaktır?
Yapılacak şeyler şunlardır:
Kâfirleri dost ve velî (idareci) olarak kabul etmemek. Dinde reform sapıklığına ve küfrüne asla iltifat etmemek...”

Eygi’nin işaret ettiği ayetler
Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar... Eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allah’tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır.
(Bakara Suresi 120)

Ey inananlar! Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır.
(Maide Suresi 51)

16/05/2008 01:15 4777 defa okundu

Arkadaşına Gönder Yazdır Yorum Ekle

YORUMLAR Bu haber için ilk yorumu siz yapın. Yorum Ekle

Ahmedinecad: İsrail suç devleti Siyonist rejimin ölmekte olduğunu söyleyen İran Cumhurbaşkanı İsrail’in kuruluşunu kutlayan ülkelerin de yanlış yaptığını belirtti

Rezalet büyüyor Şüphelendiği araçların plakasını belirleyen Paksüt’ün gelişmeler sonrasında polisi bilgilendirdiği öğrenildi

Lawrens de namaz kılmıştı Kraliçe Elizabeth’in Bursa’da Kur’an dinlemesi, İslamiyet’e yakın durması akıllara Arapları Türkler aleyhinde kışkırtan casus Lawrens’i getirdi.

ERGENEKON, TÜRK DESTANIDIR-23-

Şimşek, İngiliz vatandaşı BaŞbakan Yardımcısı Çiçek, DSP’li Hasan Macit’in, soru önergesini cevaplerken, Devlet Bakanı Şimşek’in İngiliz vatandaşı olduğunu resmen açıkladı.

Mustafa Kemal Paşa esir olmuş... Meğer ne kadar soysuzluğa uğramışız. Acaba sokaktakilerin hepsi, şu veya bu muhipler cemiyeti üyeleri mi idi? Bizimkiler utançlarından evlerinde mi kalmışlardı?

Din kardeşlerine düşmanlık edenler kÂfirleri velî edindi

İŞGAL GEMİSİNDE RESEPSİYON
Kraliçe ll. Elizabeth, Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ü sömürgeci kraliyet donanmasına ait bir gemide ağırladı!

İstanbul’a Almanya’dan 2. el tramvay
Hurdalıktan tramvay aldık İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Köln Belediyesi’nin 33 yıldır kullanıp emekliye ayırdığı tramvaylardan 18 adet aldı

Ermeni tatil köyü işin görünen yüzü
Van’da Akdamar Kilisesi’nin bulunduğu yerde kurulması düşünülen Ermeni tatil köyü projesi büyük tartışma yarattı.

Ahmedinecad: İsrail suç devleti
Siyonist rejimin ölmekte olduğunu söyleyen İran Cumhurbaşkanı İsrail’in kuruluşunu kutlayan ülkelerin de yanlış yaptığını belirtti

Rezalet büyüyor
Şüphelendiği araçların plakasını belirleyen Paksüt’ün gelişmeler sonrasında polisi bilgilendirdiği öğrenildi

Lawrens de namaz kılmıştı
Kraliçe Elizabeth’in Bursa’da Kur’an dinlemesi, İslamiyet’e yakın durması akıllara Arapları Türkler aleyhinde kışkırtan casus Lawrens’i getirdi.

ERGENEKON, TÜRK DESTANIDIR-23-

Şimşek, İngiliz vatandaşı
BaŞbakan Yardımcısı Çiçek, DSP’li Hasan Macit’in, soru önergesini cevaplerken, Devlet Bakanı Şimşek’in İngiliz vatandaşı olduğunu resmen açıkladı.

Mustafa Kemal Paşa esir olmuş...
Meğer ne kadar soysuzluğa uğramışız. Acaba sokaktakilerin hepsi, şu veya bu muhipler cemiyeti üyeleri mi idi? Bizimkiler utançlarından evlerinde mi kalmışlardı?

Din kardeşlerine düşmanlık edenler kÂfirleri velî edindi

İŞGAL GEMİSİNDE RESEPSİYON
Kraliçe ll. Elizabeth, Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ü sömürgeci kraliyet donanmasına ait bir gemide ağırladı!

İstanbul’a Almanya’dan 2. el tramvay
Hurdalıktan tramvay aldık İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Köln Belediyesi’nin 33 yıldır kullanıp emekliye ayırdığı tramvaylardan 18 adet aldı

Ermeni tatil köyü işin görünen yüzü
Van’da Akdamar Kilisesi’nin bulunduğu yerde kurulması düşünülen Ermeni tatil köyü projesi büyük tartışma yarattı.

AH TÜRKIYEM AH
NE ZAMAN MILLI BIR POLITIKA IZLIYECEKSIN
NE ZAMAN MILLIYETCI OLACAKSIN
AH TÜRKIYEM AH
SECME VE SECILME HAKKI OLAN VATANDASLARIM
SECERKEN LÜTFEN SECICI OLUN

abdullah58 16.05.2008 17:45

Çiçek: Şimşek İngiliz vatandaşı
Başbakan Yardımcısı Çiçek, Devlet Bakanı Şimşek’in İngiliz vatandaşı olduğunu aylar sonra resmen açıkladı
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Hazine’den sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’in İngiliz vatandaşı olduğunu resmen açıkladı. Çiçek, DSP İstanbul Milletvekili Hasan Macit’in, Bakan Şimşek’le ilgili iddialara ilişkin yazılı soru önergesini cevapladı. Şimşek’in İngiliz vatandaşlığına ilişkin açıklamalarda bulunan Çiçek, “Türk vatandaşlarının çifte vatandaşlık hakları, Türk hukuk sisteminde ve uluslar arası sözleşmelerde yer alan bir hak. Devlet Bakanı Mehmet Şimşek de bu hakkını kullanmıştır” dedi.

CIA tercümanı değil
Başbakan Yardımcısı Çiçek, AKP’den ihraç edilen Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez’in, Bakan Mehmet Şimşek’in CIA’nın yeminli tercümanlığını yaptığına ilişkin basına yansıyan iddialarına da cevap verdi. Çiçek, “Şimşek’in yabancı bir istihbarat örgütünün yeminli tercümanlığını yaptığına ilişkin iddia asılsızdır” diye
16/05/2008 01:48

NE HALLERE KALDIK YARABBI SEN BIZLERI KORU
MILLETI HERSEYE ALISTIRDILAR
MILLET NE KADAR TEPKISIZ OLDU
KORKARIM YAKINDA -IMRALIDAKI KAN EMEN ZALIM VAMPIRIDE-SERBEST BIRAKIRLAR-ODA SIYASATE ATILIR
UYAN TÜRKIYE UYAN

ersoy_34 16.05.2008 18:28

beütün beypınarlı hemşerilerima selamlar saygılar iyi sohbetlar

Abdurrahman 58 16.05.2008 18:30

[QUOTE=ersoy_34;263687]beütün beypınarlı hemşerilerima selamlar saygılar iyi sohbetlar[/QUOTE]

eyvallah.Allah razı olsun.
esselamu aleykum.

ersoy_34 16.05.2008 18:31

naber serrrkanım ciyerim nasılsın moralin nasıl gülüm

Abdurrahman 58 16.05.2008 18:33

iyi allaha şükür abi.derslerle uğraşıp duruorz.sen nasılsın.

sivassporlukiz 16.05.2008 18:37

tüm beypınarlılara selamlar saygılar benm erkek arkadaşımda beypınarlı hatta bu sitede
:D

dark_yamtar58 16.05.2008 19:16

[QUOTE=sivassporlukiz;263697]tüm beypınarlılara selamlar saygılar benm erkek arkadaşımda beypınarlı hatta bu sitede
:D[/QUOTE]

Hadi ya şaşırdım.? Beypınarlılarda bir kişi var o da Serkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Abdurrahman 58 16.05.2008 23:42

[QUOTE=dark_yamtar58;263705]Hadi ya şaşırdım.? Beypınarlılarda bir kişi var o da Serkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

tmm dark abi fazla alevlenmesin sitede:)__________________zamanı var hele dur:)

altuntas58 16.05.2008 23:56

[B]MERKEZ-BEYPINAR KÖYÜNE SALAMLAR SAYGILAR[/B]

abdullah58 19.05.2008 17:28

Kur'anı atış tahtası yaptılar!
19 Mayıs 2008 Pazartesi 14:55
Irak'ta Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık. Bir Amerikan askeri, birliğinde Kur'anı atış taliminde hedef tahtası olarak kullandı.
Irak’ta Kuran-ı Kerim’i atış talimlerinde hedef olarak kullanan bir amerikan askeri birliğinden çıkartılarak ülkesine gönderildi. Askere disiplin cezası da verilecek.

NTV'nin haberine göre Irak polisi, geçen hafta kurşun delikleriyle parçalanmış ve içine hakaret edici yazılar yazılmış bir Kuran-ı Kerim buldu. Bir askerin Kuran-ı Kerim’i atış taliminde hedef olarak kullandığı tespit edildi.

Birliğinden uzaklaştırılan asker, hakkında disiplin soruşturması başlatıldı ve adı açıklanmayan askerin Irak’tan gönderilmesine karar verildi.

Bağdat’taki ABD komutanı Tümgeneral Jeffery Hammond, olayın yaşandığı bölgedeki Sünni liderlerden kişisel olarak özür diledi. Ancak ABD’li yetkililer, bunun sadece münferit bir olay olduğunun da altını çizdi.

Irak’taki en önemli Sünni gruplardan biri olan İslam Partisi ise, olaydan büyük üzüntü duyulduğunu ve tüm Müslümanlara yönelik bu saldırının kınandığını belirtti.

Açıklamada, “bu tür olayların son yıllarda sık sık gündeme geldiği, artık özürlerin yetmediği, Amerikan ordusunun caydırıcı tedbirler alması gerektiği” ifade edildi.

Bu arada, olaya çok az yer ayıran Irak basını, uluslararası ajansların konuya ilişkin haberlerini yayımlamakla yetindi.
Bu haber toplam 10878 defa okunmuşturYukarı

BEN BIRSEY DEMIYORUM
ALLAHINDAN BULSUNLAR BU ZULME ORTAK OLAN ISBIRLIKCILERIDE
ALLAH ISLAH ETSIN

gfb34 19.05.2008 23:27

esselamun aleyküm.beypınarlılarrrrrrrrrrrr........ve misafirlerimiz....

dark_yamtar58 20.05.2008 16:10

Kimler cevaplamış?
Kullanıcı ismi Mesajlar
serrrkan 77
bilalfındık 60
abdullah58 41
adislibekir 32
dark_yamtar58 31
abdussvs 19
gfb34 11
deli bilal 8
altuntas58 6
ersoy_34 4
58memo 4
settar58 3
sivaslıgenç 3
alisayan 3
dadaloğluyum 2
yiğidoturan 2
sonbahar 2
talipnida 2
drcerrah58 1
musa_sezer58 1
kertmeli 1
atakan058 1
sivaslı105 1
sivassporlukiz 1
i.yigit 1
Yasak--Resim 1
Konuyu göster & Pencereyi kapat
Ya arkadaşım Bakıyorum kim müsafir kim yerli anlayamadım Gfb34 arkadaş burda senin 11 adet yorumun var onunda hepsi iki cümle tutmaz.Sen Ev sahibi olarak sitede biraz görev fazlalığı yapman lazım.

58memo 20.05.2008 16:16

[QUOTE=dark_yamtar58]Kimler cevaplamış?
Kullanıcı ismi Mesajlar
serrrkan 77
bilalfındık 60
abdullah58 41
adislibekir 32
dark_yamtar58 31
abdussvs 19
gfb34 11
deli bilal 8
altuntas58 6
ersoy_34 4
58memo 4
settar58 3
sivaslıgenç 3
alisayan 3
dadaloğluyum 2
yiğidoturan 2
sonbahar 2
talipnida 2
drcerrah58 1
musa_sezer58 1
kertmeli 1
atakan058 1
sivaslı105 1
sivassporlukiz 1
i.yigit 1
Yasak--Resim 1
Konuyu göster & Pencereyi kapat
Ya arkadaşım Bakıyorum kim müsafir kim yerli anlayamadım Gfb34 arkadaş burda senin 11 adet yorumun var onunda hepsi iki cümle tutmaz.Sen Ev sahibi olarak sitede biraz görev fazlalığı yapman lazım.[/QUOTE]

[B]Dogruda bekir abi sede gfb34 deil her arkadaslarimiz forumdaki mesajlara mesaj atsa bu aralarda forum cok sezzik neden aceba ?[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34.