![]() |
Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
kendi görüşüm olmaz bence
|
EVET OLABİLİR 150 40,32%
KESİNLİKLE HAYIR! 116 31,18% OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... 85 22,85% FİKRİM YOK???? 21 5,65% oylar birliğinde gösteriyor olabilir :D |
[B]sanalda herşeyi sanal yaşıyacaksın bence sanalı gerçek yapmak istersen "üzülürsün üzülürsün yanarsın" parçasını öneririm :)[/B]
|
GERÇEK HAYATİ AŞK NEKİ SANALKADİ AŞK NE OLSUN SİZLER SANALDAKİ İNSANLARA NE KADAR GÜVENİYORSUNUZ HERKSEİN SAMİMİ OLDUĞUNA NE NEDER İNANİYORSNUZ .SİZLERİ BİLİYOM AMA İNSANLARAİN SAMİYATİNE BEN FAZLA İNANMİYORUM KENDİ ADİMA TAMİKİ SİZLERİ BİLELEM EN RAHAT ORTAM SANAL O YUZDEN İNSANLAR ÇOK RAHAT KONUŞUYOR BANA GÖRE
|
[QUOTE=A_Them_Nuri;411475][B]sanalda herşeyi sanal yaşıyacaksın bence sanalı gerçek yapmak istersen "üzülürsün üzülürsün yanarsın" parçasını öneririm :)[/B][/QUOTE]
bencede o şarkı tam üzülenlere uygun :D |
[COLOR="Red"][B][I]bu konu halen gundemde adi üstünde sanal kendisi yalan aşkida yalan bana göre...[/I][/B][/COLOR]
|
bencede sanalda olan sanalda kalmalı, aşk meşk olmaz sanalda...ya da sadece sanal aşk olur ve öyle kalır bence...
|
[quote=gönül3458;413032][COLOR=red][B][I]bu konu halen gundemde adi üstünde sanal kendisi yalan aşkida yalan bana göre...[/I][/B][/COLOR][/quote]
katılıyorum aba sana |
adı üstünde sanal sanal olan yerde aşkmı olur olan aşk gerçek aşktır
|
gerçek askın yerini hangisi tutar yeri geldimi sanalda bi tokat nasıl atılır:D
|
ben kesinlikle inanmıyorum... aşık olduklarına inananlar o an söylenen sözlerin etkisinde kalıyor sonra da aşık oldum diyorlar yani
|
doğru olan aşk gerçek aşktır sanal alemdeki aşka asla inanmıyorum
|
[B][COLOR="DarkRed"]Hayır Dıyorum Ama Olanlar Varsa Mutlular Diliyoruz..[/COLOR][/B]
[I] EVET OLABİLİR 151 40,27% KESİNLİKLE HAYIR! 118 31,47% OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... 85 22,67% FİKRİM YOK???? 21 5,60% [/I] |
[quote=suzii;414598]ben kesinlikle inanmıyorum... aşık olduklarına inananlar o an söylenen sözlerin etkisinde kalıyor sonra da aşık oldum diyorlar yani[/quote]
evet bascım sana katılıyorum oan söleynenen sözlerin büyüsünü ask sanıyorlar bu asla ask olamaz sanalda aska olamaz |
GERÇEK AŞKI BİLİYORSAN NE GÜZEL SANAL OLAN AŞKTAN NE FAYDA GELİR NEDE OLUR
OLURSADA YALAN OLUR ZATEN |
ask insanın elerinden kalbine akmaktır gözlerinden kalbini okumaktır yüreginden gözlerine gelen ışıktır,pırıl pırıl bi bakıştı sanalda nasılocak bu bir nefes hissetmektir ask
|
tabikii olmaz sanal aski katilmiyorum buna ben
|
Pazar günü TRT 2 benim izlediğim bir program var 13:25 Hayata Dahiliz bu programın haftasındaki bir tane bedensel engelli adam internette tanıştığı biriyle evlenmiş mutlulardı yani demek istediğim insanların ne zaman nerde karşılaşayacağını Allah belirliyor bunu ya internette yoluyla olsun bir şekilde karşılaştırıyor Allah,ım sen nelere kadirsin...
yani kimse bilmez neyi ne şekilde bulacağını aşk arıyorsa zaten aşkını bulamaz ki aşk ile kafayı bozmuşsa tabi :D |
Benim bir tanidik internetten tanidigi biriyle evlendi, asik oldular ve evlendiler, daha yeniler, gelismeleri buradan size bildiririm. simdilik bir yaramazlik yok. :D
|
hmmm konu sanal alemde gercek ask olurmu ........ düsüneyim
bir kac soru sorarak düsüneyim ask nedir asik nasil olunur birbirini görmeden göz göze gelmeden asik olunurmu hmmm sanalda tanisan ve evlenen bir cok insan var ama buna sanal ask denilirmi sadece tanisip duygular beslemek hoslanmak olur ama ask olmaz bence sanal ask GECICIDIR neden gecici cünkü iki insan sanalda tanisip sonra canli görüstükten sonra bu SANAL kalkar ve gercek aska dönüsür sanaldaki ask degildir sonradan görüsüp karsilastiktan sonraki ASKDIR sadece sanali hoslanma etkilenmedir |
Aşk bu mu ? aşk acı mı ? acıtır mı? , incitir mi? !! Aşk buna bana yapmaya mecburmu ? Dizilerindede anlışılacağı üzere mantık pek yok. Profların ve doçenlerinde bu konudaki araştırmaları tam kesin cvp getirmemesiyle birlikte. Benim yaşadığımdan ve izlenimlerimden aşk 2'ye ayrılır somut ve soyut. Somutta kendi içinde ikiye ayrılır fiziksel ve kimyasal. Aslında aşk u olguların tamamını kapsıyor. Sanal yani soyut neden olmasın !! Kalbin attığı heryerde aşk vardır.
|
sanaldan ask olur diyenler kendilerini kandirir bence!
|
[QUOTE=kadir20;414930]sanaldan ask olur diyenler kendilerini kandirir bence![/QUOTE]
Sence ? bunu söylüyorsan açıklamasınıda yapmak durumundasın. Neden mesela , beni tatmin edecek cvp verirsen söylediğine saygı duyarım . |
bu devirde insan canli gördügü seye inanamiyroki kaldi internetten webcam den gördügü birine asik olcak!bi insanin sadece yüzünü görerek asik olunmaz!Sanal alemdeki askta rüya gibidir,güzel gelir ama uyandimmi icini acitir!bu benim görüsüm.
|
[QUOTE=kadir20;414935]bu devirde insan canli gördügü seye inanamiyroki kaldi internetten webcam den gördügü birine asik olcak!bi insanin sadece yüzünü görerek asik olunmaz!Sanal alemdeki askta rüya gibidir,güzel gelir ama uyandimmi icini acitir!bu benim görüsüm.[/QUOTE]
Sana katılmıyorum , Sonuçta sende söylemişsin Sanal alemdeki aşk rüya gibidir diye. Ben iyimi kötümü diye savunmuyorum , olabileceğine ihtimal veriyorum anlaştıkmı hemşerim. |
[QUOTE=sandalli;414914]Benim bir tanidik internetten tanidigi biriyle evlendi, asik oldular ve evlendiler, daha yeniler, gelismeleri buradan size bildiririm. simdilik bir yaramazlik yok. :D[/QUOTE]
Gelişmeleri bekliyoruz... |
sanalda olan aşk yalan aşk olur ancak insan kendini avutur başkada bişey olmaz
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;415977]sanalda olan aşk yalan aşk olur ancak insan kendini avutur başkada bişey olmaz[/QUOTE]
sen öyle san :D:D. ............ |
[QUOTE=seva;415981]sen öyle san :D:D.
............[/QUOTE] ben tanık olmadım fikrim bu sen tanık olduysan olabilir asıl olan aşk gerçek aşktır |
[QUOTE=deliktaşlısalim;415985]ben tanık olmadım fikrim bu sen tanık olduysan olabilir asıl olan aşk gerçek aşktır[/QUOTE]
aşk gerçek aşktır ne anlamda gerçek _??? :D |
[QUOTE=seva;415993]aşk gerçek aşktır ne anlamda gerçek _??? :D[/QUOTE]
gerçek anlamda olan aşkla sanal alemde olan aşkla arada dağlar kadar fark olsa gerek |
[QUOTE=deliktaşlısalim;416025]gerçek anlamda olan aşkla sanal alemde olan aşkla arada dağlar kadar fark olsa gerek[/QUOTE]
Zaten sanal dan gerçeğe geçiyorlar... |
[QUOTE=seva;416062]Zaten sanal dan gerçeğe geçiyorlar...[/QUOTE]
biz öyle yapmadık ................ |
[QUOTE=deliktaşlısalim;416063]biz öyle yapmadık ................[/QUOTE]
EE o zaman sanal aşk diyede bişey yoktur elbet sana göre... |
[QUOTE=seva;416072]EE o zaman sanal aşk diyede bişey yoktur elbet sana göre...[/QUOTE]
aynen öyle yok yok yok yok |
[B]Sanal alemde aşk olabilirmi derseniz olur derim[/B]
|
ya gerçek aşklar bile şimdiki devirde göz açıp kayıncaya bitiyor sanal aşk dediğin nedirki bizim gençlere beş dakka bile dayanmaz gibi geliyor bana adı üstünde sanal aşk
naylon fatura gibi birşey |
aynen öyle naylon fatura gibi güzel özetlemişin kardeşim
|
bende sanalda ask olmaz diyorum olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olamaz wep camda ne kar biri sevile bilirki insan sevdiginin gözlerine baktıgında hissetigini msn sayfasının bir köşesine baktıgıyla aynımı yada ekrana baklıdıgında aynı duyguyu yasaya bilrmi bilmiyorum gerçek askı bulan varsa sanalda helal olsun b
|
Ben hayirrrrrrrrrrrr.............. diyorum.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:37. |