![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Hasan abi yazar şiirin hasını
Paylaşır her dostunun yasını Birazcık karıştırdık kafasını:) Hasan abinin yazdığı şiir güzel olur[/B] |
Metinin dilinde hece,
Söylüyorsun gece gece, Hayatimiz bir bilmece, Bilmesi güzel olur. |
[B]Abi bana biraz verirsen izin
Gelirim yanında kırarsın dizin Eviniz güzeldir bilirim sizin Seninle yaşamak ne güzel olur:)...[/B] |
[B]Konusturur güzel dilin,
Saygili yaza elin, Baginda yetisen gülün, Kokusu cok güzel olur.[/B] |
[QUOTE=metin 0758;457774][B]Abi bana biraz verirsen izin
Gelirim yanında kırarsın dizin Eviniz güzeldir bilirim sizin Seninle yaşamak ne güzel olur:)...[/B][/QUOTE] Şiiit şiit noluyor Gözün başın oynuyor Hasan abime asılma Yengemiz sonra hesabını soruyor. :D |
bırak bu işleri metin
uydurma hep dizelerin biraz düşünde öyle yaz yeteneksizmisin nesin :D |
[B]Nas sina söylüyor sözü,
Metini görmüyor gözü, Ne güzel yakismis yazi, Bilenlere güzel olur.[/B] |
[QUOTE=club7house;457783]Şiiit şiit noluyor
Gözün başın oynuyor Hasan abime asılma Yengemiz sonra hesabını soruyor. :D[/QUOTE] :D [B]Ne alakası var Yalçın asılmakla ? Nolur abi kardeş yaşamakla ? Öyle iki dörtlük yazıpta olmaz Şiir yazdım diye kasılmakla :)...[/B] |
Metin kardeş gelsin artık kontran
Varmıdır sözünden bestenden korkan Bırakmalısın bu işleri aslan ! Buyur sana hodri meydan :D [QUOTE=metin 0758;457788]:D [B]Ne alakası var Yalçın asılmakla ? Nolur abi kardeş yaşamakla ? Öyle iki dörtlük yazıpta olmaz Şiir yazdım diye kasılmakla :)...[/B][/QUOTE] Yanlış varsa izah etmelisin Sosyal mesajları eklemelisin Arkana geleni tepmelisin :D Benle derdin varsada çekmelisin... |
[QUOTE=nas_sina;457786]bırak bu işleri metin
uydurma hep dizelerin biraz düşünde öyle yaz yeteneksizmisin nesin :D[/QUOTE] [B]Aman efendim ozan olmuş dünkü çocuk:) Git oyna sen eline alda birazcık boncuk:D Atışamazsın Metin ozanla büyüyünce ancak Büyü de gel o zaman atışmak güzel olur:)...[/B] [QUOTE=club7house;457789]Metin kardeş gelsin artık kontran Varmıdır sözünden bestenden korkan Bırakmalısın bu işleri aslan ! Buyur sana hodri meydan :D Yanlış varsa izah etmelisin Sosyal mesajları eklemelisin Arkana geleni tepmelisin :D Benle derdin varsada çekmelisin...[/QUOTE] [B]Sen meraklanma Yalçın arkama kimse gelemez:D Benim yanımda yasaktır kimse sosyal msj veremez Metin ozan seni çok sever ama bazen çekemez:) Ozanlar Sivas'lı ise taışmak güzel olur.....[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:59. |
|