![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ben çıkayım sahur oldu
Teşekkürler muhabbetiniz boldu :P Yarın burda buluşalım Çıksın yiğit atışalım :) |
[QUOTE=Kasım Öktem;457819]Yarım saattir bekliyorum
Kimse yazmıyor bana yorum Artık biri de bana yazsın Ben de atışmak istiyorum[/QUOTE] [B] Birader zaten Yalçın gibi bir bela var başımda :) Allah aşkına şimdi birde sen çıkma bu yaşımda:) Çok fazla tuz karıştı bu gece ekmeğime aşıma Tepelerim, alt ederim sen de çıkma sakın karşıma:)[/B] |
...... ne birbirinizi yiyorsunuz
sizin işiniz gücünüz yokmu kasım kardeşim sıra bekliyor hiç haberiniz yokmu gelir bir iki pataklarım sizi bakın ne güzel olur allah allah |
[QUOTE=nas_sina;457823]l.... ne birbirinizi yiyorsunuz
sizin işiniz gücünüz yokmu kasım kardeşim sıra bekliyor hiç haberiniz yokmu gelir bir iki pataklarım sizi bakın ne güzel olur allah allah[/QUOTE] :D [B]Yalçın Güldane abla bizi dövecek[/B] [B]Halbuki ben sanmıştım bizi övecek[/B] [B]Acıkmış galiba menemen yiyecek:D[/B] [B]Yanına yaklaşmazsak çok güzel olur:D...[/B] [COLOR=blue]Kısa bir aradan sonra tekrar geliyorum...[/COLOR] |
neyinizi öveyim sizin haytalar
kendini ozan sanan çaylaklar sabaha kadar boş atışıyorsunuz birde erken yatsanız ne güzel olur :D |
[QUOTE=metin 0758;457825]:D
[B]Yalçın Güldane abla bizi dövecek Halbuki ben sanmıştım bizi övecek Acıkmış galiba menemen yiyecek:D Yanına yaklaşmazsak çok güzel olur:D...[/B] [COLOR="Blue"]Kısa bir aradan sonra tekrar geliyorum...[/COLOR][/QUOTE] Korkma kardeşim ablamız bize vurmaz fiske Menemenler iptal küboş doldurmuş sirke Ablamız buyur gel yemeğe menüde izmir köfte Gel bize bazı bazı :D |
bu saate yenilirmi hic yemek
bunun adina sahur deniyor demek üsüdüm giyindim üstüme yelek oda yetmicek yanima alsammi yedek |
Didişipte durmuşlar hepsi boşu boşuna,
Yazdığınız cümleler gitmez benim hoşuma, Söyle ozanım söyle, yakışmıyor yaşına, Artık lafı bitirip, yatsanız güzel olur. [QUOTE=club7house;457820]Şu sözlerine neremle gülsem bilemedim Sen alayına giderken dönenlerden biride bendim Erkek adamlar kanatlı takım tutmaz bilmelisin Bükemediğin bileğide öpmelisin ...[/QUOTE] [B]Kartala laf söyleme, çarşı kırar belini, Öyle atıp tutma sen, keserler o dilini, Uzanıp öpüyorlar, Besiktaş´ın elini, Alemde kraliz biz, gerisi fasa fiso. [/B] |
[B]Hasan ozanım gelmiş beni solluyor:)
Bakıyorum da Beşiktaş'ı kolluyor Yalçın Göztepe yıllardır sizi sallıyor:) Süperlig'e çıksanız çok güzel olur...[/B] |
[B]Uyku girmedi kapanmıyor gözler...
Bu gönül, size sevdalıdır, özler... Ozan olmuş değişik simalar, yüzler... Her yiğidin ozanlığı, ne güzel olur...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:12. |
|