![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaslı fd;457893]Salim abi iyi laf eder
Güzel derken beni kasteder Sandallı adamı hasta eder Tabip salın bizim ilden :D[/QUOTE] [B]güzel sensin güzel fd yemeklerin düşmüş dile sen bugün uyun yine insan çıkar bizim ilden [/B] |
[QUOTE=sandalli;457887][B]Arif ozan gelsin hele,[/B]
[B]Terkediyor bile bile,[/B] [B]Ozanlarin yüzü güle,[/B] [B]Koşarak gel bizim ilden.[/B][/QUOTE] Arif candır gelir size Olmasın birşeyde hile Olsamda çok uzak ilde Yiğit çıkar bizim ilden |
[B]kalmadı salim ozanın feri
yoruldukça siler teri düşündükçe gelir geri selam getir bizim ilden[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;457897]Arif candır gelir size
Olmasın birşeyde hile Olsamda çok uzak ilde Yiğit çıkar bizim ilden[/QUOTE] arif abi söyler sözü doğruluktur işi gücü incitmeden hiçbir gönlü insan çıkar bizim ilden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457899][B]kalmadı salim ozanın feri[/B]
[B]yoruldukça siler teri[/B] [B]düşündükçe gelir geri[/B] [B]selam getir bizim ilden[/B][/QUOTE] Bu kadar yorma bedeni Söyle kim aşık etti seni Atadan gelir hep geni Mert çıkar bizim ilden |
[QUOTE=arifcoskun;457901]Bu kadar yorma bedeni
Söyle kim aşık etti seni Atadan gelir hep geni Mert çıkar bizim ilden[/QUOTE] [B]söyle ozanım söyle dert tüketti beni böyle uzaklarda yaban elde hasret kokar bizim ilden[/B] |
[QUOTE=goramaz;457900]arif abi söyler sözü
doğruluktur işi gücü incitmeden hiçbir gönlü insan çıkar bizim ilden[/QUOTE] Goramaz hocam övme beni Bilirsin insanı özden seveni Anlatırsın herkes dinler seni Büyük hoca çıkar bizim ilden |
arif abi övme beni
severim candan seveni edebi yırtmayan herkesi seven çıkar bizim ilden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457902][B]söyle ozanım söyle [/B]
[B]dert tüketti beni böyle[/B] [B]uzaklarda yaban elde[/B] [B]hasret kokar bizim ilden[/B][/QUOTE] Söylerim ozanım kendi halimce Dostları düşünürüm halleri nice Dert zordur bitsin gönlünce Çok göç eden olur bizim ilden |
[QUOTE=arifcoskun;457908]Söylerim ozanım kendi halimce
Dostları düşünürüm halleri nice Dert zordur bitsin gönlünce Çok göç eden olur bizim ilden[/QUOTE] [B]ilham geldi bugün bana uyusammı biraz daha bekleki akşam ola su getirin bizim ilden[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |
|