![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
beyler iyi aksamlar...
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=erolerdogan1973;506687]hayirli yeni yillar, ben daha kendime yeni geldim... 2010 oldumu ya...[/QUOTE]
sagol erol nasılsın görüşmeyeli yeni yıllar dedigine göre 2010 un farkındasın heralde neden soruyonki...........:) |
[B][COLOR="Navy"]çok şükür iylermiş apla cadıyı çok özlüyorum yine annem gile dayanıyorumda [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=alemdarsivaslı;506695][B][COLOR="Navy"]çok şükür iylermiş apla cadıyı çok özlüyorum yine annem gile dayanıyorumda [/COLOR][/B][/QUOTE]
evet oda özlenecek kadar var hanii |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]İyi akşamlar . [/B]
|
[QUOTE=gurbet kuşu;506692]sagol erol nasılsın görüşmeyeli yeni yıllar dedigine göre 2010 un farkındasın heralde neden soruyonki...........:)[/QUOTE]
:)4-5 gündür grip agasina yakalandim..., evde yalniz gecirdim bu sene..., bana yapilir mu bu ha...?:confused: |
[B][COLOR="Navy"]evlendimi evlatlık olarak alacam onu zati soranlara kızım diyorum:)[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=erolerdogan1973;506698]:)4-5 gündür grip agasina yakalandim..., evde yalniz gecirdim bu sene..., bana yapilir mu bu ha...?:confused:[/QUOTE]
[B][COLOR="Navy"]gecmiş olsun birader [/COLOR][/B] |
[QUOTE=erolerdogan1973;506698]:)4-5 gündür grip agasina yakalandim..., evde yalniz gecirdim bu sene..., bana yapilir mu bu ha...?:confused:[/QUOTE]
geçmiş olsun inşallah........:) |
Aplam yarın iş yokmu?
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |
|