![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Tatli dilli küsmüs bakmaz yüzüme,
Güvenmiyor artik dogru sözüme, Dostlugun atesi düstü özüme, Sana konusmayan diller kavrulsun.[/B] |
[B]Cley ozan yine coşmuş coşturmuş
Bakıyorum Hasan abiyi susturmuş:) Metin ozan atışmaya koşturmuş Yolunmayan kazlar kavrulsun:)...[/B] |
Bölündü yüreğim bak dilim dilim
Ayağı altında olmuştum kilim Enerjim tükendi bak bitti pilim Şarjı dayanmayan piller kavrulsun |
[B]Dolmadan bosaldi bardagim, tasim,
Boyumu asiyor kederim yasim, Eylülü beklerken geliyor kasim, Bosuna yasanan yillar kavrulsun.[/B] |
Yağmur, kime keder kime hakikat
Kim kime gösterir bilmem ki şefkat Yık da yüreğimi eyle tahribat Sona götürmeyen seller kavrulsun |
Dagilir bahceler bozulur baglar,
Askin en acisi yüregim daglar, Bu garip yüregim gurbette aglar, Gözlerimden dolan göller kavrulsun. |
[B]Atışmak için yaparım tatbikat
Hergün gelişiriz kat be kat Doğru söze derler hakikat Geinini sevmeyen kaynanalar kavrulsun..! :D[/B] |
Bir yılda berbere bir kez giderler
Saçı sık olanla alay ederler Maden olan dağda ot bitmez derler Çıksın kızgın güneş keller kavrulsun :) |
[B]Büküldü bu belim, dizim tutmuyor,
Ask yok ya icinde kalbim atmiyor, Ele beles verip bana satmiyor, Yarin vermedigi güller kavrulsun.[/B] |
Birgün görmeyince yüzüm solmuştu
Yüzüne bakınca gözüm dolmuştu sivaBURs çiline kurban olmuştu Bakıp kapıldığım çiller kavrulsun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:12. |
|