![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Bak; ordan bakar bizim Osman,
Çayda çorbada hazır, tamam, Sahura girdik, geldi zaman, Sofrayı kurayım, yoksa işler yaman:D N O T ; Herkese hayırlı sahurlar, Rabbim oruçlarınızı kabul eder inşaallah. (Amin)[/B] |
[B]Çayın demiş olmuştur
Metin ozan gelmiştir Size selam vermiştir Allah'ın selamı üzerinize olsun...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]osman kedi gibi bekler
acep canı ciğermi çeker ablası bilir canı ne ister ağlayan kekin yaşları kurusun [/COLOR][/B] |
[B]Osman hemşerim bizi bekler
Belki aradabir dörtlük ekler Kronik abla hazır mı kekler?:) Saman dolu başlar kurusun:D...[/B] |
[B]Ağlayan kek dedin
Sahur vakti olmadık iş ettin Sizin gibi ozanlara izleyicede gerek siz devam edin :)[/B] |
[B][COLOR=darkorange]acıktım acıktım hemde çok
benim herif uyanalı oldu çok fırına gitti pideler sıcak çok sofraya oturacaz ,hele teri kurusun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bana müsade sahur vakti geldi sofralara binbir çeşit eklendi[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]osmancığım bu kronik sana ne etti kek resmi ekleyen elim kurusun (allah korusun ) latifeydi [/COLOR][/B] |
[B]Abla oturun siz yiyin yemeğinizi
Unutmadık keklerdeki emeğinizi Esirgemeyin buralardan ayağınızı Bayrağa kalkan eller kurusun..![/B] |
hayırlı geceler herkese
sahuru yeyinde gelin siteye metinin ozanlığı tutmuş yine senle atışmayan eller kurusun :D:D |
[B]Gördünüz bana meydan okudu ahali:)
Kapris yapıyor bu mudur ozanlık hali? Durduk yerde kızdırır bu sakin Kemali Senin ekdiğin güller kurusun....[/B] |
Kızdırmak değildi benim niyetim
Hoşgeldin demen bumurdur senin Atışmak dediğin böle olur Bilmiyorsan oku da öğreteyim :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:21. |
|