![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Hoşgeldin gecenin bu saatinde
Neden gelirsin bu sahur vaktinde Dün gece erkenden gittinde Sana iş veren eller kurusun:D...[/B] |
ister sahurda ister iftarda gelirim
siteye gelirken senden izinmi isteyeyim atışmak zor geliyor galiba haber verde üstüne gitmeyeyim |
[B]İsmimin anlamı gibi zorluklara dayanıklıyımdır
Zoru görünce kaçmam korkma Sivas'lıyımdır Ozanın ve yiğidin harman olduğu Şarkışla'lıyımdır Sözünü esirgemezsin ne güzel esirgeyen diller kurusun..:)[/B] |
İsminin anlamını çözememişsin
Atışmada yenilince üzülme metin Sivas'lı olup laf esirgemek olmaz Cevabın hazır metiin ol metin :D |
[B]Fazla kızdırma "one munite" derim
Sahur da her zaman karpuz yerim:) Atışmazsan arkama bakmadan giderim Atışmadan kaçan ayaklar kurusun...[/B] |
Senle atışmaktan kolay işmi var
Kızsan neolur senden korkanmı var Sahurda karpuz ne alaka metin Biraz az ye belki kilo verirsin :D |
[B]Ben böyle inatçı ozan görmedim
Böyle bir şiir yazan görmedim Yenigiyi de kabullenirim istersen Bu gün ortalar da sazan görmedim:)...[/B] |
Yenildin diye kılıf uydurma
İnatçılık aileden kalma Artık benle yarışmaya kalkma Buda sana hediye olsun :D |
[B]Dostların sözü çok acı olur
Dürüst insan başımın tacı olur Kabe'ye umreye giden hacı olur Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:D... [/B] |
Sahur vakti pilav pişirilir
Metinle atışmak en kolay iştir Kabeyi tavaf et öyle gel İtinayla cevap yetiştirilir :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:22. |
|