![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
elleriniz dert görmesin yüreğinize sağlık diyari babam sefili annecim allah sizi başımızdan eksik etmesin.
|
uğramadık buraya hayli zamandır
sevgisiz sitenin halleri yamandır bir selam versek çıkarırlar hır azbir parselim kalmış köyümde benim |
hele bir selam verelim köyüme
mrehaba diyelim diyari beyime bir dörtlük düştü bugün payıma konuklar dolaşır kıyımda benim |
kalemi eline alan şiire başlamış
her önüne geleni lafla haşlamış boyuna bakmayıp beni taşlamış geçerken boğulur çayımda benim |
o kadar kendini yüksekten atma
ustayla çırağı aynı kefede tutma ben aşık sefilim toylara katma aşıklık vardır soyumda benim |
aşık diyari babanın kalbinde sırsın
soy sülalemizde benimle birsin çocukluk aşkım sevdiğim yarsin tek sen varsın yıllarım ayımda benim |
gurbetelde dolmadı çilem
hiç kimseye olmadı hilem kader oyununu nerden bilem yıllarca bir günün göremedim ki |
hayatın her günü çile
bunu yaşadım ben bile bile eş oldum daim harda bülbüle bir türlü bu sırra eremedim ki |
hasretim kurumaz gözümde yaşım
döküldü kalmadı ağzımda dişim yavaş yavaş kemale eriyor yaşım gelip geşti garip ömrüm göremedim ki |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;589955]hasretim kurumaz gözümde yaşım
döküldü kalmadı ağzımda dişim yavaş yavaş kemale eriyor yaşım gelip geşti garip ömrüm soramadım ki[/QUOTE] yar name yolladı dertlerim deşti hayatta telaşım başımdan aştı bunca seneler gurbette geçti sevdiğim yanında duramadım ki |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:59. |