Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

qio 22.10.2009 14:24

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[QUOTE=YILDIRIM;474040][B][I]Ne yani Yalçın bizde şimdi apo'yu vali mi yapalım..?[/I][/B][/QUOTE]

Osmanlı isyanlarının bastırmak için yapılan uygulamadan feyz alınmış gibi geldi diyorum , kesin öyle birşey yok ama bence mantıklı. Apo'yu vali yapmamıza gerek yok onu içerdeykende gayet akıllı şekilde kullanabiliriz , Batılı ülkelerde durum böyle işliyor Mesela Rusya'nın ,Çeçenistan mücadelesini araştırın , Çeçenistan'ın yakalan yönetici kadrolarının yerine kendi yandaşlarını nasıl geçirdiğini iyici araştırıp farkedin.

sandalli 22.10.2009 14:36

Yurtdışında kendi anadilini konuşamadığı için rahatsız olan bir üye, Türkiye´de anadilini konuşmak isteyenlere şöyle hitap ediyor; türkçe var iken kürtçeye ne gerek var. :D Bence bu düşünce herşeyi anlatıyor. Boşa uğraşıyorsunuz, inatla ve cahille başedemezsiniz.

qio 22.10.2009 14:45

Haklısın vallaha Hasan abi kimlere laf anlatmak için kendimi paralıyorum.. :)

Abdurrahman 58 22.10.2009 15:28

[QUOTE=sandalli;474206]Yurtdışında kendi anadilini konuşamadığı için rahatsız olan bir üye, Türkiye´de anadilini konuşmak isteyenlere şöyle hitap ediyor; türkçe var iken kürtçeye ne gerek var. :D Bence bu düşünce herşeyi anlatıyor. Boşa uğraşıyorsunuz, inatla ve cahille başedemezsiniz.[/QUOTE]

yaşına hürmet ediyorum susuyorum !
2.ye bunu göremezsin !

Abdurrahman 58 22.10.2009 15:30

Ayrıca
'''''''''' T I N N N N N ''''''''''

Dilsad Hatun 22.10.2009 20:22

[QUOTE=sandalli;474206]Yurtdışında kendi anadilini konuşamadığı için rahatsız olan bir üye, Türkiye´de anadilini konuşmak isteyenlere şöyle hitap ediyor; türkçe var iken kürtçeye ne gerek var. :D Bence bu düşünce herşeyi anlatıyor. Boşa uğraşıyorsunuz, inatla ve cahille başedemezsiniz.[/QUOTE]

Rahatsiz degilim ben her ortamda Türkce konusuyorum sukurler olsun sen dert etme bence . Akil yasta degil bastaymis . Bir kac yil once avrupaya gelenler özünü unutuyor buda bir kaniti .
kürtce konussalar nolur konusmasalar nolur ? kendi aralarinda bile anlasamiyorlar . Gerci kürtce fransizca fasca ingilizce karisimi bir dil oldugu icin neyse :rolleyes:

Size yazmaya bile gerekmez arkanizda destekci olaniniz var ; taraf tutanlariniz var . Devam edin siz böyle . Birazdan özel mesajla uyari alirim zaten!

Vesselam Allaha emanet olun .

sandalli 22.10.2009 20:25

Siz söylediniz kürtceye ne gerek var diye, o zaman fransizca konusun türkceye ne gerek var, neden sikayet ediyorsun. Akil konusunda haklisiniz, eger aklim basimda olsa sizinle diyaloga bile girmezsim. Haklisiniz.

sandalli 22.10.2009 20:27

[QUOTE=Dilsad Hatun;474274]Sen iyi yalakasin aferim yasina gore davraniyorsun . Baskalarinin adami olamamis yazik tabi Adam olmak gerekir önce.[/QUOTE]

Harikasiniz, devam edin, seviyeniz süper.

Dilsad Hatun 22.10.2009 20:27

[QUOTE=sandalli;474276]Siz söylediniz kürtceye ne gerek var diye, o zaman fransizca konusun türkceye ne gerek var, neden sikayet ediyorsun. Akil konusunda haklisiniz, eger aklim basimda olsa sizinle diyaloga bile girmezsim. Haklisiniz.[/QUOTE]

Bu kadar zit bir yoruma ne yazsam diye dusunuyorum :) Türkçe konusurum Tûrkçe yasarim Türkçe sevdalanirim o kadar yeri geldiginde Fransizcada konsurum . Türkçe ne gerek var dimi Haklisiniz ya :)
Bir daha girmeyin benimle [COLOR="Red"]KOnusmaya[/COLOR] o zaman .

goramaz 22.10.2009 20:30

dilşad hatun ve Abdurrahman ... ülkü ocaklarında şöyle eğitim aldık böyle eğitim aldık şu aşamaları geçtik diye yazıp yazıp duruyorsunuz..

tamam herşeyi öğrenmişsiniz de büyüklerinizle nasıl konuşacağınızı öğrenememişsiniz.. şu başlıkta ikiniz kadar insanları dalgaya alan var mı bakın bir.. ülkücüleri çok iyi temsil ediyorsunuz bravo size... bizim de ülkü ocaklarındaki eğitim hakkında kanaat sahibi olmamıza yardımcı oldunuz..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:07.