![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;334940][B][COLOR=darkorange]çok ısrar ettiniz dayanamadım
en iyisi ben bi kahve daha kapayım uyku fena bastırdı ,burda uyuyp kalmayayım sizinle atışmaktan keyif duyarım [/COLOR][/B][/QUOTE] Bırak bu bahaneyi Çabuk iç gel kahveyi Canım çok sıkılıyor Kıracağım klavyeyi |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=EyüphanAydın;334939]
[B]Herkezle girdiniz atışmaya[/B] [B]Sizdemi erkencisiniz bugunden kaçışmaya :)[/B] [B]Gitme dur Arif abi ;[/B] [B]Hayat yeni başlıyor bizler ile birlikte kapışmaya :)[/B] [/quote] Atışa atışa klavyemin tuşları incidi Erkenmi bu saatt Eyüphan hayli vakit geçti Madem dur dedin durdum bak geldim geri Hayat yeni değil başladı bak saatler geçti:D |
[quote=kronick;334940][B][COLOR=darkorange]çok ısrar ettiniz dayanamadım[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]en iyisi ben bi kahve daha kapayım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]uyku fena bastırdı ,burda uyuyp kalmayayım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sizinle atışmaktan keyif duyarım [/COLOR][/B][/quote] Bizi kırmadın çok teşekkür ederiz Sen kahveni iç biz bekleriz Uyku geldiyse bırakır gideriz Bizede birer kahve bekleriz;) |
[B]Gene yatma vakti geldi çattı
Ama kopamıyor buradan insan Kardeşlerimiz abimiz ablalarımız varken Yatak biraz daha bekleyi versin az daha....[/B] |
[B][COLOR=darkorange]herifim bana çok kızıyor
sabah başıma dikiliyor kalk artık sabah oldu diyor o siteyi birgün hacklicem diyor[/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=arifcoskun;334950]Atışa atışa klavyemin tuşları incidi
Erkenmi bu saatt Eyüphan hayli vakit geçti Madem dur dedin durdum bak geldim geri Hayat yeni değil başladı bak saatler geçti:D[/QUOTE] Verdiğiniz o güzel öğüt Büyüdü bak artık oldu söğüt Uykum geldi yatıcağım birazdan :) Fazla atışmaya gelmez Arif abiyle :D[/B] |
[quote=kronick;334957][B][COLOR=darkorange]herifim bana çok kızıyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sabah başıma dikiliyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kalk artık sabah oldu diyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]o siteyi birgün hacklicem diyor[/COLOR][/B][/quote] Haklı dimi sabah kahvaltı ister İşe gidecek masa hazır bekler Birgün eğer hacklerse beter Kronick o halde nasıl nete girer |
[B][COLOR=darkorange]net siz hayat düşenemiyorum
hele sivaslilar.net olmazsa olmaz diyorum madem beni beklediniz bende uykumdan feragat ediyorum [/COLOR][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Geldim de buraya sanki neler olmuş
Ben olmadan sini, sofralar kurulmuş Sulu köfteler de çabucak yutulmuş Bal şeker misali olasınız hemi !.... |
[B][QUOTE=kronick;334968][B][COLOR=darkorange]net siz hayat düşenemiyorum
hele sivaslilar.net olmazsa olmaz diyorum madem beni beklediniz bende uykumdan feragat ediyorum [/COLOR][/B][/QUOTE] Sabahtan beri gidemedin :) Bize bir türkü söylemedin. Sabah kahvaltı hazır olmassa Eşiniz Siteyi hackler bakalım.[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:47. |