![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
merak etme ablam savundum seni
sende savunursun cley'e karsi beni giciklik etmek geliyor icimden bugün cley'in ayari bozulmus |
[B]Bir kenarda unutulduk,
Biber gibi kurutulduk, Gavurcayla uyutulduk, Yürekte izler bozulmuş. [/B] |
[B][COLOR=darkorange]hepiniz birden yüklendiniz bana[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bir tek tatlıdilli sahip çıktı bana koalisyon kurduk kadın kadına kadın erkek eşitliği bozuldu [/COLOR][/B] |
[B]Hasan abi yüklenme dj'ine
Ayıp olur Ömere Karmene Kulak vermezki senin sesine Ustaya olan itaat bozulmuş[/B] |
asaf hosgeldin aramiza
sende tuz bas kanayan yaramiza yarin milli mac var duyrunuza bosnalilarin kurdugu oyun bozulmus (insallah yarin oyunlari bozulur) |
[B][COLOR=darkorange]cley gidip yatsana
yazarsan biraz daha elinde patlar bomba pimi çekilen bomba bozulmuş [/COLOR][/B] |
[B]Bozuldu dünyada düzen,
Her zaman biziz üzülen, Gavurca sözle süzülen, Yapılan danslar bozulmuş. [/B] |
gavurca dedin susturdun bizi
haftaya basliyor bekledigim dizi cleye vermicekler bu sene kizi bekarliga veda edecegi günler bozuldu (giciklik degilmi, ohhh sana) |
[QUOTE=tatli-dilli;459369]laf atip durma rallim bacima
bak kiyarim sonra tatli canina hürmet ederim yasli haline aramizdaki muhabbetin baglari bozulmus [/QUOTE] [QUOTE=Cley;459368][B]Helal olsun abi sana Laflarımız anlayana Farı bozuk bakma ona Şenol ustaya yollasana :D[/B][/QUOTE] [B]Cley'im; kiminin farları, kiminin saygısı... Bunlardaki sanırım sevgi kaygısı... Hepinizi sever, bilirsin hepsinin ağbisi... Şenol ustada yapamaz, ayar cihazı bozulmuş...:D[/B] |
[B]Çalamdin ki bir Gülabi,
Keyifler yerinde tabii, Yutturdun bizlere hapı, Hap içilen tas bozulmuş. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:12. |
|