![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Uçaklar zaten yerde uçmaz metin
Sohbetine hiç doyum olmaz senin Dost dediğin gün seçermiymiş hiç Gün seçen kişiye dost denilirmi hiç |
[B]Dostlukların kalmamış artık kıymeti
Burnumda tütüyor özledim memleketi Güldane abla hiç sevmiyor hükümeti:) Başımızdaki devlet adamları bozulmuş...[/B] |
[B]ozan yoktur atışacak
olsa konu tartışacak sabah sabah kapışacak gelen varsa işte meydan[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459484][B]ozan yoktur atışacak[/B]
[B]olsa konu tartışacak[/B] [B]sabah sabah kapışacak[/B] [B]gelen varsa işte meydan[/B][/QUOTE] Ozan vardır Salim kardeşim Dillerim susmuş yazamıyorum Yedi şehit haberi daha aldım Elim varmıyor yazamıyorum Nasıl kıyarsın kalleş bunca cana Görev için gitti cennet vatana Düşürdünüz yedi canı pusuya Elim varmıyor yazamıyorum Sizin gibi insan hiç olmaz olsun Bu söz hep aklınızda bulunsun Bu ülke bölünmez, böyle duyulsun Elim varmıyor yazamıyorum :( |
Elleri kırılsın tüm Vatan hainlerinin
Nasıl öderler hakkını şehit annelerinin Bilseler nasıl ödendiğini bedellerinin Kılına dokunamazlar TÜRK askerlerinin.... |
[QUOTE=arifcoskun;459542]Ozan vardır Salim kardeşim
Dillerim susmuş yazamıyorum Yedi şehit haberi daha aldım Elim varmıyor yazamıyorum Nasıl kıyarsın kalleş bunca cana Görev için gitti cennet vatana Düşürdünüz yedi canı pusuya Elim varmıyor yazamıyorum Sizin gibi insan hiç olmaz olsun Bu söz hep aklınızda bulunsun Bu ülke bölünmez, böyle duyulsun Elim varmıyor yazamıyorum :([/QUOTE] [B]Biliyoruz şehit ölmez vurulunca Kalbimizde hep yaşar hayat boyunca Silinmez destanı kıyamet kopunca Elim varmıyorki yazamıyorum Bilmezdi ki hainden kurşun gelecek Pusuya düştüğünü nerden bilecek Anaya acı haberi kim verecek Elim varmıyorki yazamıyorum[/B] |
[QUOTE=Rallim58;459451][B]
Ebru hocam atıfta bulunmuş, sevgiliye, hasrete, özleme... Yiyelim; Karasar'da, Eskiköy'de, Sertmahmut'ta gözleme... Deliktaş'ta, Bibim sacda yapar, lezzeti iddialı bazlama... Paşapınardan su iç, gör bak dişlerdeki nasıl bir sızlama...[/B][/QUOTE] [B] Deliktaştan sertmahmuttan geçerim Eski köyde emmimlere giderimm Bazlamayı ayranıda içerimm Ah nerde memeleketim taşın toprağın Gölün kenarınna kilim atarım dırı vırıyı göle bir kaç atarım semaverle çayıda otlarla kaynatırım uzanır seyerederim seni memleket Rallim senide davet edeyim semaverde çayı ben çok severim balığıda közde bişireyimm davet ettim gelmezsen vallah küserim Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... [/B] [IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/6746.jpg[/IMG] [B]Bu gölün etrafındaki tarlalar bizim ne kadar bakımsız kalmışşş....:D:D:D[B] |
[B]Ozanın iyisi Sivas'ta kalan
Ozan olan söylemez yalan Dertli dertli sazını çalan Ortalıkta artık ozan kalmamış...[/B] |
Sivas'ta olmasakta ozan olunur
Yalan söylemeyen zor bulunur Ortalık sahte ozan doludur Bizden başka atışan kimse yokmudur :D:D |
[B]Ozanlar nerdesiniz işte meydan
Nas_sina okuyor sizlere meydan Atışmaya çalışıyor birgünlük yoldan:) Sitede atışan ozan kalmamış..[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:29. |
|