![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Eccük dinlenin sabah oldu :)
İstanbul selle doldu Gene yagmur geliyormuş Halkı yine telaş aldı :rolleyes: |
Eee fd daha daha nasılsın
Millet ozanlıkla şanla kasılsın Sen yine biraz şanlısın Metinle atışmadın :) |
[QUOTE=club7house;459901]Hocam uyanda balığa gidelim
Bu sabahı beraber aydın edelim Elimi verdim kaptırmam inş. kolumu Hangi ayağımı vereyim sağımı , solumu[/QUOTE] Tabi fazla geldi sana dört ayak :D Çok canın istiyor dayak Dövmekten beter ettik daha ne sayak? Lafı duyupta arlanmayan yüzler utansın :D:D:D Hem döver hem severim Heryerde seni överim Bilirsin seni çok severim Kıymetini bilmeyenler utansın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459905]Tabi fazla geldi sana dört ayak :D
Çok canın istiyor dayak Dövmekten beter ettik daha ne sayak? Lafı duyupta arlanmayan yüzler utansın :D:D:D Hem döver hem severim Heryerde seni överim Bilirsin seni çok severim Kıymetini bilmeyenler utansın :D[/QUOTE] Kaynanam olsa senin gibi derdi kesin Çok cırtlak geliyor İzmire sesin Bağrış çağrış korkutmaz bizi bilesin Yüzme bilmeyen İzmir'e gelmesin :) |
[QUOTE=club7house;459908]Kaynanam olsa senin gibi derdi kesin
Çok cırtlak geliyor İzmire sesin Bağrış çağrış korkutmaz bizi bilesin Yüzme bilmeyen İzmir'e gelmesin :)[/QUOTE] İzmirde ne işim var Mersin varken Gezmek için henüz çok erken Banamı sordun abur cubur yerken Göbekli Yalçın denize girmesin :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459909]İzmirde ne işim var Mersin varken
Gezmek için henüz çok erken Banamı sordun abur cubur yerken Göbekli Yalçın denize girmesin :D[/QUOTE] İzmir varken mersin denmesi komik Abur cuburlar bizim evde sepetlik Gezmek için değil atılacaksın denize Şükür Allah'a yok fazlam filinta gibiyim |
[B]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana
Laf mı atsam bıyıkları kaytana Celme taksam kafa gözle şeytana Ahkam kesmem hava atmam bu sabah [/B] [B]İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan dost düşmanı taşlasam HAZAN ozan gelse lafa başlasam Herkes sussa ben hiç susmam bu sabah[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459945][B]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana
Laf mı atsam bıyıkları kaytana Celme taksam kafa gözle şeytana Ahkam kesmem hava atmam bu sabah [/B] [B]İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan dost düşmanı taşlasam HAZAN ozan gelse lafa başlasam Herkes sussa ben hiç susmam bu sabah[/B][/QUOTE] Geldim ama yok bıyıklarım Akşama pirinç ayıklarım Aç karnıma sayıklarım Ben hiç susmam bu sabah :D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459945][B]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/B]
[B]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/B] [B]Celme taksam kafa gözle şeytana [/B] [B]Ahkam kesmem hava atmam bu sabah [/B] [B]İnce ince atışmaya başlasam [/B] [B]Ayırmadan dost düşmanı taşlasam [/B] [B]HAZAN ozan gelse lafa başlasam [/B] [B]Herkes sussa ben hiç susmam bu sabah[/B][/QUOTE] yakaladım üç kagıtta seni işte aşagıda bak belgeleri nasıl unutursun beni daha önce yakalamıştım halbuki :D [COLOR=#800000][URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL][/COLOR] [COLOR=#800000]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/COLOR] [COLOR=#800000]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Celme taksam kafa gözle şeytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Ahkam keser ama çatmaz bu gece…………Hilmi YAZGI [/COLOR] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Ayırmadan dost[/COLOR][COLOR=#800000] düşmanı taşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Tuttuğumu hasır hasır haşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR] |
[QUOTE=barikat58;459947]yakaladım üç kagıtta seni
işte aşagıda bak belgeleri nasıl unutursun beni daha önce yakalamıştım halbuki :D [COLOR=#800000][URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL][/COLOR] [COLOR=#800000]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/COLOR] [COLOR=#800000]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Celme taksam kafa gözle şeytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Ahkam keser ama çatmaz bu gece…………Hilmi YAZGI [/COLOR] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Ayırmadan dost[/COLOR][COLOR=#800000] düşmanı taşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Tuttuğumu hasır hasır haşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR][/QUOTE] [B]BENİ YAKALAMA EZERİM SENİ:D KİSLİ TOPRAKLARA BELERİM SENİ OZANINA SAYGI SEVERİM SENİ BEN SEVERSEM KİMSE TUTMAZ BU SABAH [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11. |
|