![]() |
Cevap: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Sivasprensi;324351]ok lady nasıl ıstıyosanız öle yapın haklısın zaten ama burayıda ıhmal etmemek lazım mademkı acılmıs bu topık yazsın mıllet arada bı unutmasın;))[/QUOTE]
[B]artik sen geldin unutulmaz :D her seferinde hatirlatiyorsun ;) (positif anlaminda)[/B] |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
ok o zaman benım ıcın sorun yok günde üc bes yazarım burayada ayırmam sıvastunıngden merak etme
|
herkese ıyı aksamlar arkadaslar
|
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
karincaya sormuslar nereye gidiyorsun diye, karinca hacca gidiyorum diye cevap vermis, soruyu soran baslamis gülmeye, sen ve hac, asla basaramazsin demis, karinca; basaramasamda bu ugurda ölürüm diye cevap vermis. Belki rekor kiramayiz ama kirmaya gayret gösteririz.
|
--->: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=sandalli;324852]karincaya sormuslar nereye gidiyorsun diye, karinca hacca gidiyorum diye cevap vermis, soruyu soran baslamis gülmeye, sen ve hac, asla basaramazsin demis, karinca; basaramasamda bu ugurda ölürüm diye cevap vermis. Belki rekor kiramayiz ama kirmaya gayret gösteririz.[/QUOTE]
elıne saglık güzel anlatmıs olayı |
İYİ AKŞAMLAR SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARI...
|
Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]iyi aksamlar :) bugünkü corbada tuzumuz bulunsun ;)[/B]
|
[B]Yarın ki Sivasspor Konyaspor maçında takımımıza yürekten başarılar....[/B]
|
-->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=SivasLady;324872][B]iyi aksamlar :) bugünkü corbada tuzumuz bulunsun ;)[/B][/QUOTE]
Corba umarim cok tuzlu olmaz, aksamlari cok tuz sussatiyor. :) |
[QUOTE=yerliturkuaz;324881][B]Yarın ki Sivasspor Konyaspor maçında takımımıza yürekten başarılar....[/B][/QUOTE]
[B]ahaa!yarın maç vardı dmii valla çok sağolun unutmuştum yaa Tüm randevular iptaal:)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:20. |