![]() |
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Boşuna
Şiir! Şiirin... Şiirlerimiz... Halkların kanıdır mürekkebi _______________yazılıp dizelerde dolaşan! Saz! Sazın... Sazımız... Esareti parçalayan bir mavzerdir sazımız dağlarda şakırdayan _______________ve Madımaklar kâr etmez güneşin çocuklarına! Yürüyüş! Yürüyüşün... Yürüyüşümüzü kaydediyor tarih! " ve tarih bilir ki biz yaralarımızın üstüne basa basa yürürüz! "(*) Korku! Korkuyor.. Korkuyorsun... Korkuyorsunuz sazımızdan _______________sözümüzden ______________________şiirimizden! Korkuyorsunuz bakışımızdan _______________duruşumuzdan _____________________yürüyüşümüzden! Korkuyorsunuz ölülerimizden! Sanki ___korkunun ecele faydası varmış ________________________gibi! . |
Ben Kadınım
Sev kadınım sev Sana sevmek yakışır seven gönlüne yapışır Seni sevmeyen o utansın Gel kadınım gel Seni sevene gel Sevipte gitmeyene gel Gelipte almayan utansın Gül kadınım gül Yok aşkının hiç sonu Gönlün yüce,sevgin ulu Girmeyenler utansın Gülsen bebğim hep sen Akmasa gözyaşların Acımadan hep sana Sele döndürenler utansın Sus kadınım sus Kimseler duymasın feryadını Seni bağırtan o zihniyet Bilirse o kendi utansın Gül kadınım gül Sana gülmek yakışır Seni güldürmeyen utansın Gök gözün boncuk boncuk Gökyüzü kıskanır Sana gülmeyen gözler utansın Çek kadınım çek Çile ömrüne yazılmış Çekmeyince hata sanılmış Bunu yazan utansın Gül kadınım gül Gülen yüzüne hasretim Seni güldürmeyen O kendi utansın Öl kadınım öl Yaşam senin neyine Gülüp-oynamak,sevmek-sevişmek Gönlünce gönlünü doldurmak Layık görmeyp yaşama seni Ezip öldürenler utansın. |
[COLOR="RoyalBlue"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]Aradım Seni
[IMG]http://img1.blogcu.com/images/e/l/i/elifceyasam/rain.gif[/IMG] hep türkülerde aradım seni,hep şarkılardaydın, nerde üzgün,nerde ayrılık şarkıları varsa orda aradım seni, hani dinlemeyecektik ayrılık üzerine ne varsa........ yavuz bingölle başladım birtanem değmen benim gamlı yaslı gönlüme ben bir selvi yardan ayrıldım vay.... evvel bağ bal idim dostun bağında talan vurdu ayva nardan ayrıldım ayrıldım ayrıldım vay........ ben gönlümü çala yardan ayrıldım vay............. sonra daldım şarkılara ismail yk içim yanar kalbim yanar zor gelir bu ayrılık henüz erken daha erken doyamadım çok severken. ben seni günlük sevmedim ki, ben seni bir ömür sevdim sen benim umudum herşeyimsin,canımın içisin isterim seni daha sana doymadımki özlerim seni henüz senden kopmadım ki.......... böyle sürüp gitti sarkılarda aradım seni yüreğim yanarak,kalbim kanayarak, çıkmadın telefonlara,konusmak bile istemedin, gururun yendi seni........... leman samın gül güzelini dinlerken akan yaslar yanaklarımdan süzüldü teker teker hatamı söyle yar.............. aradım seni her yerde, sahillerde,elele gezdiğimiz caddelerde, martılara sordum seni........... 1503 kere bağırdım seni seviyorum yar...... gururumu çiğneyerek söylüyorum geri dön yar arıyorum seni her nefesimde,her anımda....... geri dön yar,ruhum öldü bedenimde ölmeden geri dön yar....Alıntı........ [IMG]http://www.deu.edu.tr/userweb/emin.elmaci/resimler/Yagmur.gif[/IMG][/B][/FONT][/CENTER][/COLOR] |
[COLOR="blue"][B]Vefasız dünya diye yakınıp durma;
Dünya elindeyken tadını çıkarsana! Herkese vefalı olsaydı dünya Sıra mı gelirdi senin yaşamana? [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkGreen"][B]Tertemiz geldik yokluktan kirlendik;
Sevinçle geldik dünyaya, dertlenik. Ağladık, sızladık, yandık, yakındık: Yele verdik ömrü, toz olup gittik. [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkOrchid"][B]Dostunu erkekçe seven kişi
Pervane gibi özler ateşi: Sevip de yanmaktan kaçanların Masal anlatmaktır bütün işi. [/B][/COLOR] |
[COLOR="Magenta"][B]YAĞMUR KAÇAĞI
elimden tut yoksa düşeceğim yoksa bir bir yıldızlar düşecek eğer şairsem beni tanırsan yağmurdan korktuğumu bilirsen gözlerim aklına gelirse elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni geceleri bir çarpıntı duyarsan telâş telâş yağmurdan kaçıyorum sarayburnu'ndan geçiyorum akşamsa eylül'se ıslanmışsam beni görsen belki anlayamazsın içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni[/B][/COLOR] |
[COLOR="Blue"][B]Yaşamanın sırlarını bileydin
Ölümün sırlarını da çözerdin; Bugün aklın var, bir şey bildiğin yok: Yarın, akılsız, neyi bileceksin?[/B][/COLOR] |
Özlem 02
Gelsen Yeniden doğacağım Dokunsan Serpilip gelişeceğim Baksan Mutluluktan uçacağım Yar Beni bir öpsen Yemin olsun ölümsüzleşeceğim |
Sev Sevebildiğin Kadar
Geldim işte! Bak yanıbaşındayım Tenindeki teri Yüzündeki kederi Silmeye geldim. Geldim işte! Bak başucundayım Al senindir ellerim Tut! Tutabildiğin kadar Al senindir gözlerim Bak! Bakabildiğin kadar Tüm benliğimle sana geldim! Sev! Sevebildiğin kadar! |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:24. |