![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;460050]Gece yazar günüz yatarsın
Laflarınla herkese batarsın Hadi hadi beni kandıramazsın Karpuz karpuza çarparak kırılır :D:D:D[/QUOTE] Kendini sanıyor Orhan Pamuk Yazdıklarının hepsi yamuk Sanki bizim gözümüz yumuk Gördüm diyen göz yalan söyler :D |
[B]hani nerde ozanlar
aramızı bozanlar geldim yine burdayım çarpışalım hodri meydan[/B] |
[QUOTE=sivaslı fd;460077]Kendini sanıyor Orhan Pamuk
Yazdıklarının hepsi yamuk Sanki bizim gözümüz yumuk Gördüm diyen göz yalan söyler :D[/QUOTE] Zoru görünce numara yaparsın fd ne lafı atar atar kaçarsın Gece ona gündüz bana çatarsın Söylesene sen ne ayaksınnn :D |
[QUOTE=arifcoskun;460006]Nöbetçi ozanlar uykuya dalmış
Salim ozan burada yalnız kalmış Çok uyumak insanlığa zararmış Uyanın ozanlar uyanın artık :)[/QUOTE] [B]atışalım diye sahah eyledik:D geceki sıramızı biz devrettik:D alanı acemi ozonlara bıraktık:D bize kaçtı diyen diller utansın:D[/B] |
[B]hani hiç ozan kalmamış yine
bende gider isem üzülür düne şarkı söyler oldum dertli bülbüle Gelmezsen hoşuma gitmez bu akşam[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460109][B]hani nerde ozanlar
aramızı bozanlar geldim yine burdayım çarpışalım hodri meydan[/B][/QUOTE] [B]çirkin geldi atışmaya siteye deliktaşlı ağam nerde ayak ver hele geceyi devrettik sabah eyledik sıra acemi ozanları yenmeye:D[/B] [QUOTE=deliktaşlısalim;460141][B]hani hiç ozan kalmamış yine bende gider isem üzülür düne şarkı söyler oldum dertli bülbüle Gelmezsen hoşuma gitmez bu akşam[/B][/QUOTE] [B]dertli bülbül ne ötersin sılada delik taşlım sitem etme gün bata şarkını dinleriz sen hele bir başla ne güzel memleketim türküsü[/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460139][B]atışalım diye sahah eyledik:D[/B]
[B]geceki sıramızı biz devrettik:D[/B] [B]alanı acemi ozonlara bıraktık:D[/B] [B]bize kaçtı diyen diller utansın:D[/B][/QUOTE] Sabahcı gececi bizim ozanlar Uykuya dalanda ne çok horlar Kendini usta ozan sananlar Gelmiş te bana ahkam keser :D |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460143][B]çirkin geldi atışmaya siteye
deliktaşlı ağam nerde ayak ver hele geceyi devrettik sabah eyledik sıra acemi ozanları yenmeye:D[/B] [B]dertli bülbül ne ötersin sılada delik taşlım sitem etme gün bata şarkını dinleriz sen hele bir başla ne güzel memleketim türküsü[/B][/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]çirkin kız diyorlar bak oda gelmiş atışma başlamış çaylar demlenmiş bu günün sonunda beynim yorulmuş hiç kimseyi kimse ütmez bu akşam [/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=arifcoskun;460149]Sabahcı gececi bizim ozanlar
Uykuya dalanda ne çok horlar Kendini usta ozan sananlar Gelmiş te bana ahkam keser :D[/QUOTE] [B]arif ozananım kusur ettim zaarım:D uykuda bir yere kadar affına sığınayım çirkin kim ozanlık kim zaarım sana kusur eden diller utansın:D[/B] [QUOTE=deliktaşlısalim;460153][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]çirkin kız diyorlar bak oda gelmiş atışma başlamış çaylar demlenmiş bu günün sonunda beynim yorulmuş hiç kimseyi kimse ütmez bu akşam [/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]çirkinlik mizacım kendim değilim:D ama ozalığımı laf söyletmeyim:D Kangalda aşık olmayan varmı sorarım:D deliktaşlım kim kimi üter hele bakalım:D[/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460159][B]arif ozananım kusur ettim zaarım:D
uykuda bir yere kadar affına sığınayım çirkin kim ozanlık kim zaarım sana kusur eden diller utansın:D[/B] [B]çirkinlik mizacım kendim değilim:D ama ozalığımı laf söyletmeyim:D Kangalda aşık olmayan varmı sorarım:D deliktaşlım kim kimi üter hele bakalım:D[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]size çirkin dermiyim ben uzakdasınız hele durun kural yoksa beni vurun efkar bastı bak bu akşam[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:19. |
|