![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460159]
[B]arif ozananım kusur ettim zaarım:D[/B] [B]uykuda bir yere kadar affına sığınayım[/B] [B]çirkin kim ozanlık kim zaarım[/B] [B]sana kusur eden diller utansın:D[/B] [B]Ozanlıkta taş olur baş yarmaz[/B] [B]Körle yatan hiçte şaş kalkmaz[/B] [B]Sivas'ımdan çirkin kız çıkmaz[/B] [B]Sana çirikin diyen yüzler utansın :D[/B] |
[B]çirkin dedik diye artık gelmiyor
akşam oldu bi bardak su vermiyor burda gurbet çekmek artık zor diyor akşama iftara beklerim sizi[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460195][B]çirkin dedik diye artık gelmiyor[/B]
[B]akşam oldu bi bardak su vermiyor[/B] [B]burda gurbet çekmek artık zor diyor[/B] [B]akşama iftara beklerim sizi[/B][/QUOTE] Çirkin kız elbetteki işin şakası Güzel yapar yemeğin hasını Salim bize ahzırlar iftar sofrası Çirkinkız gelirse bende gelirim :D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460195][B]çirkin dedik diye artık gelmiyor
akşam oldu bi bardak su vermiyor burda gurbet çekmek artık zor diyor akşama iftara beklerim sizi[/B][/QUOTE] [B]kaçmadım burdayım yemek yaparım iftara ne börekler katmer yaparım davetin başım gözüm olsun ozanım çirkin olan yürekler sözler utansın [/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460230][B]kaçmadım burdayım yemek yaparım
iftara ne börekler katmer yaparım davetin başım gözüm olsun ozanım çirkin olan yürekler sözler utansın [/B][/QUOTE] [B]katmer dedin acıktım bak ben yine nede güzel olur tereyağlı un ile börekler açayım bende gel hele başkente iftara beklerim seni[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460231][B]katmer dedin acıktım bak ben yine [/B]
[B]nede güzel olur tereyağlı un ile[/B] [B]börekler açayım bende gel hele[/B] [B]başkente iftara beklerim seni[/B][/QUOTE] Bir türlü doyuramadı kimse seni Önce siz dedin sonra seni Çirkin kızı gördün unuttun beni Küstüm sana barışmam gayri :D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460231][B]katmer dedin acıktım bak ben yine
nede güzel olur tereyağlı un ile börekler açayım bende gel hele başkente iftara beklerim seni[/B][/QUOTE] [B]yolum düşerse olur başım üstüne ama salim abi Ankara nere uludere nere bir piknik düzenleyelim tüm site aile Sivasta buluşalım yaparım katmeride:D[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;460233]Bir türlü doyuramadı kimse seni
Önce siz dedin sonra seni Çirkin kızı gördün unuttun beni Küstüm sana barışmam gayri :D[/QUOTE] [B]perhisteyim doydum abi bak yine seni davet ettim bugün bak yine yemekleri börekleri ye hele pazara iftara beklerim seni[/B] [QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460234][B]yolum düşerse olur başım üstüne ama salim abi Ankara nere uludere nere bir piknik düzenleyelim tüm site aile Sivasta buluşalım yaparım katmeride:D[/B][/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]evet uludere uzak diyarda hasret çekenlerin bağrı yanarda doğu ekspresi birgün gelirse ankara garında beklerim seni [/FONT][/COLOR] .............[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar....STOP[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=arifcoskun;460233]Bir türlü doyuramadı kimse seni
Önce siz dedin sonra seni Çirkin kızı gördün unuttun beni Küstüm sana barışmam gayri :D[/QUOTE] [B]ne sitemler yağmış çirkinliğime salim abi kilo alsın katmer çörekle dostlara yaparım ayranlı aşımda gelip yemeyen ozanlar utansın:D[/B] [QUOTE=deliktaşlısalim;460235][B]perhisteyim doydum abi bak yine seni davet ettim bugün bak yine yemekleri börekleri ye hele pazara iftara beklerim seni[/B] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]evet uludere uzak diyarda hasret çekenlerin bağrı yanarda doğu ekspresi birgün gelirse ankara garında beklerim seni [/FONT][/COLOR] .............[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar....STOP[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]uzak olsun ne farkeder dostlukta gölüllere düşende sözlerle muhabbet doğu ekspres gözümün önünde gah sivasa gider gah memlekete:D[/B] [B]duymayın perişan bedbaht halimi yaşlarım yağmurla akar sel olur dalından koparın siyah gülümü aşkım gün geçer yollar dağ olur[/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460238][B]ne sitemler yağmış çirkinliğime[/B]
[B]salim abi kilo alsın katmer çörekle[/B] [B]dostlara yaparım ayranlı aşımda[/B] [B]gelip yemeyen ozanlar utansın:D[/B] [B]uzak olsun ne farkeder dostlukta[/B] [B]gölüllere düşende sözlerle muhabbet[/B] [B]doğu ekspres gözümün önünde [/B] [B]gah sivasa gider gah memlekete:D[/B] [B]duymayın perişan bedbaht halimi[/B] [B]yaşlarım yağmurla akar sel olur[/B] [B]dalından koparın siyah gülümü[/B] [B]aşkım gün geçer yollar dağ olur[/B][/QUOTE] Çirkinkız yorumları yazma peş peşe Sistem topluyor koyuyor üst üste Araya biri yazsın sonra sen ekle Karışmasın ozanların kafası iyice :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:53. |
|