![]() |
Cevap: Üstteki üyenin nesini beğendin... Nickmi... Avatarmı... imzamı...?
Avatar.Nick.hersyiyle mukembel bir insan
|
[B][I]Hiç bişeyini beğenmedim..[/I][/B]
|
imza resimin beğenmemek mümkünmü
|
[B][I]İmzada ki söz harikulade..[/I][/B]
|
[QUOTE=barikat58;580616][B][I]Hiç bişeyini beğenmedim..[/I][/B][/QUOTE]
Sitede denetleme kurulunami secildin heryeri denetliyorsun Barikat senin begenmenede ihtiyacim oldugunu zanetmiyorum. |
[QUOTE=bilal kose;580623]Sitede denetleme kurulunami secildin heryeri denetliyorsun Barikat senin begenmenede ihtiyacim oldugunu zanetmiyorum.[/QUOTE]
avatarı güzelmiş bilal ac yüzünü görek yaw |
[QUOTE=bilal kose;580623]Sitede denetleme kurulunami secildin heryeri denetliyorsun Barikat senin begenmenede ihtiyacim oldugunu zanetmiyorum.[/QUOTE]
[I][B]cıx cıx cıx[/B][/I] [I][B]bende sizi eleştiriye açık biri sanıyordum doğrusu yanılmışım ! İlla beğendiğimiz şeyimi yazacaz beğenmediğimizde olamazmı ? Tamam hadi sizde hiçbişeyini beğenmedim yazın ödeşelim..[/B][/I] |
[QUOTE=barikat58;580626][I][B]cıx cıx cıx[/B][/I]
[I][B]bende sizi eleştiriye açık biri sanıyordum doğrusu yanılmışım ! İlla beğendiğimiz şeyimi yazacaz beğenmediğimizde olamazmı ? Tamam hadi sizde hiçbişeyini beğenmedim yazın ödeşelim..[/B][/I][/QUOTE] Tabiki begenmedinizide yazabilirsiniz.o konuda saygim sonsuz ama heryeri asayis mudur gibi denetleminiz dikkatimi cekti:) |
[QUOTE=bilal kose;580627]Tabiki begenmedinizide yazabilirsiniz.o konuda saygim sonsuz ama heryeri asayis mudur gibi denetleminiz dikkatimi cekti:)[/QUOTE]
[B][/B] [B][I]Bırak yav hem saygım sonsuz diyosun hemde bir yorumda asayiş müdürü dedin ne varsa sanki[/I][/B] :rolleyes: |
[QUOTE=barikat58;580628][B][/B]
[B][I]Bırak yav hem saygım sonsuz diyosun hemde bir yorumda asayiş müdürü dedin ne varsa sanki[/I][/B] :rolleyes:[/QUOTE] kısa kesin aydın havası olsun bizim yörede çok kullanılan bir sözdür |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:37. |