![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
HAYIRLI GECELER ARKADASLARR HEPINIZE
|
[QUOTE=metin 0758;460577][B]Evet hocam, artık beğenilmiyoruz
Sivas'lıyız bükülüp, eğilmiyoruz Şiir yazdık diye gerilmiyoruz;) Ozan olan çalar her telden...[/B][/QUOTE] [B]beğenmeyen şöyle dursun.. sana kelam eden beni karşıda bulsun çirkiniz miikiniz ama metin ozanım taş gibi yürek taşırız her telden[/B] |
[QUOTE=gülüm_se;460580]HAYIRLI GECELER ARKADASLARR HEPINIZE[/QUOTE]
[B] Sana da toprağım hoşgeldin Geç kaldın saatlerdir nerdesin? Bu gün buralara gelmedin Şırnak'lı ozan atışır her telden:)...[/B] |
[B]Darılmasın kimse aman sözüme,
Hepinizi kestirmişim gözüme, Sizi mızrap yapıp vursam sazıma, Ne telim incinir, ne sazım coşar. [/B] |
[QUOTE=metin 0758;460579][B]Hasan ozanım teşekkür eder atışmaz
Sandalli ozanıma saklanmak yakışmaz:) Metin ozan nazı geçmeyenle takışmaz;) Hasan abi çalar şimdi bir telden...[/B][/QUOTE] [B]çirkiniz diye hiç katmamışsın nameye bir sorun varsa metin0758 bana söyle hele ben hiç bir yazımda ahkam kesmedim seni savunuyum derken yazdım bir telde[/B] |
YARİMİN YANINDA SAHUR EYLERDİM
ONUN NEFESİ İLE EZAN DİNLEDİM BITINCEDE SELAM EDIP KALKIP BURAYA GELDIM :D |
[B]Hasan abi gözene kestiren sen ol
Bizleri yenip, susturan sen ol İstersen kan kusturan sen ol Gelirse dert sen gibi dosttan gelsin...[/B] |
[B]Gece gündüz hayallere dalarım,
Şaire, ozana haber salarım, Bir dost üzmektense kendim ağlarım, Ne gülüm incinir, ne sözüm coşar. [/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460584][B]çirkiniz diye hiç katmamışsın nameye
bir sorun varsa metin0758 bana söyle hele ben hiç bir yazımda ahkam kesmedim seni savunuyum derken yazdım bir telde[/B][/QUOTE] [B]Aman hocam size fırsat olmadı Yazacaktım zaman kalmadı Sizi kırmaya dilim varmadı:) bana ahkam kesen siz olun...[/B] |
[QUOTE=sandalli;460583][B]Darılmasın kimse aman sözüme,
Hepinizi kestirmişim gözüme, Sizi mızrap yapıp vursam sazıma, Ne telim incinir, ne sazım coşar. [/B][/QUOTE] [B]hayırlı sahurlar ola ozanların şahına sandalli ne diyeceğiz atışan söze kendi kendime yazarım saatlerce senin gelişinle şenlendi site her telden:D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:43. |
|