![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
sevgili ALTUNTAŞ 58 kardeşim sigaraya hayır kapmanyanızı bütün içtenligimle destekliyorum.Sıkı bir sigara tiryakisiydim şükür iki sene oldu bırakalı.Bırakmak isteyen olursa nasıl bıraktıgımı bırakmak isteyen kardeşlerimizle paylaşırım!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4159/sigarahayirzo1.jpg[/IMG][/URL] |
sevgili kardeşim hakan nasilsın iyimisi tahminime göre biraz senin işlerin yogun galiba neyse canım kardeşim işlerin iyi olsun ve ayrıca evdekilerde iyidir inşallah butun herkese selamlarımla ve saygılarımla zeki
|
sevgili kardeşim ilhan nasılsın iyimisin şaban amca ve ayşe yengeme selamlarımı iletirsen sevinirim zeki
|
sevgili zeki agabey allah razı olsun
babam annem iiler yaramaz bi durum yok onlarında selamı var herkese selamlar |
ĞARASANGİLDEN SABRİ KARATAŞ'IN VEFAT ETTİĞİ HABERİNİ DUYDUM
ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞSALIGI DİLERİM. CENAZESİ KÖYDE OLDUGUNU DUYDUM DAHA DETAYLI BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA YAZSIN İLHAN YİĞİT |
-->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
TÜM CİRİNLİLERE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM.....
BEYPINAR FORUMUNA DAVETLİSİNİZ:) |
SABRİ KARATAŞ ABİMİZE ALLAHTAN RAHMET ,YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.ALLAH RAHMET EYLESİN.DÜN İKİNDİ NAMAZINDA SİVAS YUKARI TEKKE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ.SELAMLAR.
|
-->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[B]SABRİ KARATAŞ KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET ,YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM.[/B]
|
deyerli caygören köylu agbilerim ve kardeşlerim sabri karataş agbimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur kendisine yuce rabimden rahmet eylesin huzunlu aylesine allahtan sabırlar dilerim geride kalan eş ve dostlarına baş saglıgı dilerim saygılarımla selamlarımla zeki yigit
|
ilhan kardeşim nasılsın iyimisin cenazeyi soruyorsun 17.06.2008.salı gunu akşam sivasta mefat etmiş 18.06.2008.carşamba gunu ilkindi namazına mutakiben sivas yukarı tekkeye defin edilmiştir allah rahmet eylesin iyi bir agbeyimizdi selamlarımla zeki
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:41. |