![]() |
Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
çiçeklerim yamtar
kaptan 58 hanım ağa yiyido turan ğürün ğüzeli melek sivaslı kızaserkana yolluyom |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[COLOR="DarkRed"][B]bu mesajı okuyan butün herkeze çiçek gönderiyorum...[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=SivasLı_MeleK;310567]Kes ben ne dersem o bi bildiğimz var ki soluozz:)[/QUOTE]
[B]hmm iyi o zaman bende diyorum ne saçmalıyor :D ama bildiğin bişe varmış işte :) çicekler de umıt koç sivaslı melek sivaslı gız[/B] |
[QUOTE=arikarinkuchi;310922][B]hmm
iyi o zaman bende diyorum ne saçmalıyor :D ama bildiğin bişe varmış işte :) çicekler de umıt koç sivaslı melek sivaslı gız[/B][/QUOTE] Sacmalıom mu :D Delüüü Çiçeklerimm de Manti Yapmayan Murat abiye Samete Bide Fatos'a:D |
-->: --->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;310935]Sacmalıom mu :D
Delüüü Çiçeklerimm de Manti Yapmayan Murat abiye Samete Bide Fatos'a:D[/QUOTE] Tesekkür ederim cicekler icin :) bende Kader ablama, Sweetgirl ablama ve Sivasli_Melek'e ciceklerimi veriyorum :) |
[B]bana gelen ciceklere karsilik bende bunu yolluyorum :)
[IMG]http://cicek.resimleri.tv/albums/userpics/10001/normal_cicek-12.jpg[/IMG][/B] |
dark_yamtar58
kaptan_58 sivaslady... |
[QUOTE=seva;311143]dark_yamtar58
kaptan_58 sivaslady...[/QUOTE] Çiçekler ve sevgi karşılıklı olursa önem kazanır...:rolleyes: Bendende Kaptan ve Seva ya bir demet Yasemen....... |
[B] - seva
- dark_yamtar58 - buda benim olsun :D[/B] |
kaptana yamtara ve sivaslady......
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |