![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hayırdır ozanlar , susmu geldi
Böyle ortam beni fazla gerdi Sessizlik çok hoş değil Arkadaşlar habersiz gidiverdi |
Yalçın yeni avatar yapmış
Herkesten birşey kapmış Yine doğru yoldan sapmış Tersindenmi kalkmış bugün :D |
Avatarım ilkbahar/ yaz koleksiyonundan
Hyr efendim sapmam yolumdan , davamdan Hayatımda 1 kişiden feyz alırım , oda Atamdan Uyumadımki , tersimden kalkayım... |
Sen zaten doğuştan terssin
Hem kavga eder hem dayak yersin Buz gibi havada şort giyersin Derecen bozulmuş gibisin :D |
[QUOTE=sivaslı fd;460608]Sen zaten doğuştan terssin
Hem kavga eder hem dayak yersin Buz gibi havada şort giyersin Derecen bozulmuş gibisin :D[/QUOTE] Hanfendi hangi düzgüne göre tersim Benim medeniyettir , insanlıktır dersim İzmir 30 derecedir bilmelisin gözüm Kötü dörtlüğüne sondur sözüm... |
Aman değmesin nazar
İlk sözün olsa ne yazar Hiçbirşey bilmiyorsun Öğreteyim bu pazar :D |
[B]ozanlar coşmuş yine bu gece
kimse kalmamış bak sabahı ede bende geldim yazam gidem buradan sabahın seherine dur selam olsun[/B] |
Yalçın gelmezse bende giderim
O olmazsa ne ederim Onu burda göremeyince Çoğalır derdim kederim :D |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460457]
[B]arifcoşkun sandalli metin nerde:D[/B] [B]kronik rallim58 tatlı dilde:D[/B] [B]osman eyce ozanlar nerde:D[/B] [B]bizim site rengarenk her telden:D[/B] [/QUOTE] Çirkinkiz nöbeti devretmişimdir Artık yatma zamanı demişimdir Sahte yüzleri ben sezmişimdir Bağladım kalbimi sizlere çelik telden:D |
[B]ozanım coşalım bu sabah yelden
çalıyorum sazı değişik telden bazen ağır hava bazende dünden bu güzel güne ey selam olsun[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:24. |
|