![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri......................
erol gardaş emekli mayışımı alıncı gidecaam noruyum sitiye giriyom kimse tınmıyor bu gelen kim it başımı eşşek gafasımı diyen yoh hemide bana vurmadı len bilat sende lafı devre aanama ya duğana vurmuş diyom duymuyooomu herif bahsene geliller diyi sahlıyor len duğan ben suvasa gelecaam gurune daal kele gış gunu noorrüyüm gurunde delimisin nesin le amaa zatan hele şindi gelemem haşlığım yoh mayışı alıyımda eyleben bişiy isdemiyom duğan senden sağul arabayı noruyum ehliyetimmi var hemide bu yaşdan sona araba sürmeyi belliyemem len zatan sende alacaana daal ya iyle kusmesin diyi kercinen diyon daalmi naader fenasın daaa dünkü uşah işde şunun yaşında ne var hanı diller ya gurt gocayıncı arhası yarin.
|
[I][COLOR=red]Istedigin para olsun cigerim para bende gani,denizde kum bendede kum.:)[/COLOR][/I]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[COLOR="Red"][B]Hayir Serhat abi sivasliyim ama hollanda'da kaliyorum[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=gurbet kuşu;507971]geldiiiiiiiiiiiiiiiiim sandy cim canım ben iyiyim maasına zam var ha iyi iyi gül egüle harca[/QUOTE]
hosgeldin canimm ya :) sagol canim adam kriz dinlemedi yapti zammi :D ee benim gibi bir sivasliyi nerden bulacak:D:D neler yaptin bakalim anlatt:) |
[QUOTE=ayten58;508006]erol gardaş emekli mayışımı alıncı gidecaam noruyum sitiye giriyom kimse tınmıyor bu gelen kim it başımı eşşek gafasımı diyen yoh hemide bana vurmadı len bilat sende lafı devre aanama ya duğana vurmuş diyom duymuyooomu herif bahsene geliller diyi sahlıyor len duğan ben suvasa gelecaam gurune daal kele gış gunu noorrüyüm gurunde delimisin nesin le amaa zatan hele şindi gelemem haşlığım yoh mayışı alıyımda eyleben bişiy isdemiyom duğan senden sağul arabayı noruyum ehliyetimmi var hemide bu yaşdan sona araba sürmeyi belliyemem len zatan sende alacaana daal ya iyle kusmesin diyi kercinen diyon daalmi naader fenasın daaa dünkü uşah işde şunun yaşında ne var hanı diller ya gurt gocayıncı arhası yarin.[/QUOTE]
ayten58, neyyyy.....:rolleyes: |
ben çıktım çocuklar ama çok eğlendim kendi kendime sağolun sayenizde iyi geceler sonra belki gelirim geri.
|
serhat bana yokmu çayy
[QUOTE=Sivaslisandy-58;508010]hosgeldin canimm ya :) sagol canim adam kriz dinlemedi yapti zammi :D ee benim gibi bir sivasliyi nerden bulacak:D:D neler yaptin bakalim anlatt:)[/QUOTE] neler yaptım valla heç bisey yapmadi yarın misafir var sonraki güğn yine var simdi kara kara onu düşünüyom ne yapıyım diye çocuklar uydu herif işe gitti böyle işteee şu bitli kurabiyenin tarifini yazsana bi bakıyım nasilmiş |
[QUOTE=ayten58;508006]erol gardaş emekli mayışımı alıncı gidecaam noruyum sitiye giriyom kimse tınmıyor bu gelen kim it başımı eşşek gafasımı diyen yoh hemide bana vurmadı len bilat sende lafı devre aanama ya duğana vurmuş diyom duymuyooomu herif bahsene geliller diyi sahlıyor len duğan ben suvasa gelecaam gurune daal kele gış gunu noorrüyüm gurunde delimisin nesin le amaa zatan hele şindi gelemem haşlığım yoh mayışı alıyımda eyleben bişiy isdemiyom duğan senden sağul arabayı noruyum ehliyetimmi var hemide bu yaşdan sona araba sürmeyi belliyemem len zatan sende alacaana daal ya iyle kusmesin diyi kercinen diyon daalmi naader fenasın daaa dünkü uşah işde şunun yaşında ne var hanı diller ya gurt gocayıncı arhası yarin.[/QUOTE]
kardeş isdediğin ehliyet olsun kasaptan satılıyor birtanede sana alırız nereye daha karpuz kesecektik yav [QUOTE=ömer yalcin;508007][I][COLOR=red]Istedigin para olsun cigerim para bende gani,denizde kum bendede kum.:)[/COLOR][/I][/QUOTE] yav ömer kardeş sende var yemez amcamısın |
[QUOTE=doğan bulut;508002]yav neyapıyım sana verdim onlarda isdedi milli piyangonun bana çıktığını duyurdun küsdüler cigerim hiç para kalmadı biraz borç para bulurmusun bana cigerim[/QUOTE]
tamam dogan, arabayi EBAY´da satisa sundum...,kizlara hava atmadan sattik sayilir...,78.- euro yeter mi? geri kalan parayla evlenecem ben..., daire alcam, mercedes alcam, D&G-marka cok pahali, dügün masrafi, pasta,cola vs....:D:rolleyes: |
[QUOTE=doğan bulut;508017]kardeş isdediğin ehliyet olsun kasaptan satılıyor birtanede sana alırız
nereye daha karpuz kesecektik yav yav ömer kardeş sende var yemez amcamısın[/QUOTE] ehliyet cikarriz sorun deyil:), tanidim kisiler var :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:34. |
|