![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
sivaBURs da yarın gider İzmir’e
Söyle ordan sana neler getire Üç günlük yokluğum hasret bitire Şehirlerarası yol ettin beni |
Böyle imiş Sandallı´nın yazısı,
Dolmuyor gönlümde aşkın kazısı, Kimi mutlu olur ağlar bazısı, Sevdanın peşinde sel ettin beni. |
Üstadım ağzına diline sağlık
Seninle yazışmak bil bahtiyarlık Gelmeden bedene şu ihtiyarlık Gülistanda açan gül ettin beni |
Doyulmaz ustamsin sazla sözüne,
Gülücükler dolsun, kardeş yüzüne, İzin ver de bana gelem izine, Gülistan bağında gül ettin beni |
Ey Arif Abim dinle sözümü
Kinlik yok bilirsin benim özümü Gelip yazmamalar oydu gözümü Atın ayağına nal ettin beni |
Arif abidir bu bizlere örnek,
Gelde sohbetime yeniden görek, Saz ile söz ile, dostluklar sürek, Saza sesi veren tel ettin beni. |
[QUOTE=sivaBURs;461872]
Ey Arif Abim dinle sözümü Kinlik yok bilirsin benim özümü Gelip yazmamalar oydu gözümü Atın ayağına nal ettin beni[/QUOTE] Burdayım sivaBURs kulağım sende Ozan kin tutmaz kaldı geride Hatasız kul olmaz deriz yinede Burdayım dostum selam hepinize |
[QUOTE=sandalli;461824]Metin´imiz vardı, atışan bizle,
Bakardı bizlere, neden yan gözle, Küstü de terketti biz tek sözle, Senden sonra huzur kalmadı dostum.[/QUOTE] [B] Hasan abi sizleri terk etmem kola kolay Benim bu sitede yazdıklarım oluyor olay:) Cley'e şaka yaparımm, sanmasın alay Yanlış anlaşılıyorsa, yazan ne yapsın?...[/B] |
[B]Bir de Cley´im var yiğitlik özü,
Haktan başkasını anlatmaz sözü, Sivasa gidince gülüyor yüzü, Sohbet-ı âlide bal etti beni. [/B] |
Bir Metin var idi ozandı özü
Duyunca haz verir o tatlı sözü Gelmedin yollarda bıraktın gözü Şarj tutmadan biten pil ettin beni |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:28. |
|