![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
dağıldı yavrularım hep pare pare
onulmaz yaraya olurmu hiç çare son vasıyatımı söyledim yare diyarim yumulmadan gözlerim gardaş |
Ayri düsmüs vatanindan elinden,
Kimler ne istemis Osman abimden, Cok mu cektin gurbetin elinden, Boyle sozlerin yuregimi deldi gardas. |
[B][COLOR="DarkRed"]Gönül dilin susmasin
Derdin yok olsun kalmasin Basimizin tacisin üstad Vasiyetler ertelensin, ömrün uzun olsun.... [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;592577][B][COLOR="DarkRed"]Gönül dilin susmasin
Derdin yok olsun kalmasin Basimizin tacisin üstad Vasiyetler ertelensin, ömrün uzun olsun.... [/COLOR][/B][/QUOTE] yaşlandım bağım döktü gazeli sensin diyarinin aşık sefilin özeli bacılarımın içindede en güzeli eline yüreğine sağlık can bacım benim ALLAH sana sağlık afiyet mutluluk versin |
[B][COLOR="Red"]Asik Sefil ile sizsiniz benim gözdelerim
Ikinizin hatrin sorarim Kirilmissa kalbimi onarir Asik SEFIL ile selamin senin. Saygu & Hürmetler Degerli abime & ablam SEFILE [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;592582][B][COLOR="Red"]Asik Sefil ile sizsiniz benim gözdelerim
Ikinizin hatrin sorarim Kirilmissa kalbimi onarir Asik SEFIL ile selamin senin. Saygu & Hürmetler Degerli abime & ablam SEFILE [/COLOR][/B][/QUOTE] sevgiler bizden canım benim bütün dualarımız senin sağlık ve mutluluğun için |
Sandalli bilalin sönmez hiç aşk ateşi,
Bahar gelir görür elbet güneşi, Gurbet elde yağsız kaynamış aşı, Yataklara düşürdü bu dert beni gardas. |
Göremedim toprağımı taşımı.
Nere gidem alıp dertli başımı. Su zalım feleğin garip işini. Cözemedim daha ben gardas. |
Bu derdi sen olsan çeker misin,
Yeter bana çektirdiğin, Gurbet elde diyar diyar gezdirip, anadan babadan ayrı k |
[QUOTE=bilal kose;592594]Bu derdi sen olsan çeker misin,
Yeter bana çektirdiğin, Gurbet elde diyar diyar gezdirip, anadan babadan ayrı kaldim gardas |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:59. |