![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Beyler, çabuk pes ettiniz. Her şey lafta... İş ciddiye binince kimse kalmıyor. Maalesef bu, bizim insanımızın en büyük özelliği.
Lafla peynir gemisi yürümez. Bazı şeyleri ciddiye almak lazım. Bu konu çok önemli... |
ÇOK KÜÇÜKKEN DEDEMLE GİTMİŞTİM AMA HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE HALAMIN EŞİ CİRİNLİ BEN KİMSEYİ TANIMIYORUM....
|
[QUOTE=köyüm;280669]ÇOK KÜÇÜKKEN DEDEMLE GİTMİŞTİM AMA HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE HALAMIN EŞİ CİRİNLİ BEN KİMSEYİ TANIMIYORUM....[/QUOTE]
Merhaba, halanızın eşi kimlerden? |
deyerli saygı deyer caygören köyu muhterem köy halkına acı haberimiz vardır butun köy sakinlerine duyuru köyumuzu deyerli buyuklerinde osogilin hasan dayının oglu mustafa özgur 02.07.2008.de hakkın rahmetine kavuşmuştur cenazesi 03.07.2008.perşembe gunu övlen namazına mutakiben uskudar esatpaşa merkez camisinden cenazesi kaldırılacaktır.butun köyumuz halkına duyurulur ve kederli ailesinin başi sag olsun ve allah sabırlar versin saygılarımla zeki yigit.
|
Mustafa enişteye Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun .Allah yakınlarına sabır versin.
|
mustafa özgüre allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum..
|
H A Y I R L I K A N D İ L L E R . . .
|
tüm islam aleminin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim
|
mustafa özgüre allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun ailesinin başı sağolsun
|
Tüm islam aleminin regaip kandilini kutlarım.
A.KARADAŞ |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:02. |