![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
sandalım hasretlik seni yakmasın
kara gözlerinden seller akmasın herkes deli sanıp kötü bakmasın senden gelen güzel bir söz bana yeter |
Diyarı babaya duyarım saygı,
Olduğun yerlerde bulunmaz kaygı, Sazında sözünde eksilmez duygu, Bize bıraktığın iz bana yeter. |
allah bizlere akıl fikir vermi
agzında zikrile semaha ermiş rüyasında dostunu görmüş bu muammayı çöz bana yeter |
Akildan öteye yol mu bulunur?
Ozanim sözünden ibret alinir, Sevda atesinde hayal kurulur, Yüregimde yanan köz bana yeter. |
[B][COLOR=darkorange]gönülden gönüle yollar bulunur[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]dostlar meclisi her gece kurulur gelen gelir buraya davetmi olur[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] bir tek hasan abi yeter bana[/COLOR][/B] |
yanan yüregini iyi bilirim
allah diyen diline kurban olurum bir gün seni arar bulurum tatlı sohbetinden aldıgım haz bana yeter |
Kronik deyipte gecmemek gerek,
Mevlam vermis ona kocaman yürek, Dünya üzerinde yasayan melek, Kardesim verdigin haz bana yeter. |
[B]Sitede ozanlar çıkmış arenaya[/B]
[B]Bizde yazalım hatır sormaya[/B] [B]Herkeze SLM hayırlı sahurlar olaa[/B] [B]selamımı alanda almayanda bana yeter[/B] |
[B]Ozanlar hemen kaybolmuşlar
Çicekler gibi sararıp solmuşlar Dostlarım nedeler?Nolmuşlar? Atışan ozanlar bana yeter...[/B] |
Gönül sevdiğini hep arar bulur
Bu bize yaradanın bir lütfudur Gün gelir dostlukta unutulur Bir kuru selamın yeter bana |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:19. |
|