![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]kalmadı artık gülen o yüzüm
kaderemi kızalım olmuyor yüzüm yemekler içine biberi tuzu atarsanda olur o yeter bana[/B] |
İftara az kadı, dayanmak gerek,
Mide açıktıkça doyuyor yürek, Dostlarım gelsinde burada görek, Ozanın dediği söz yeter bana. |
Geldim dost geldim çağırmasan da
Nerde kaldın diye bağırmasan da Yanında bir oda ayırmasan da Benle birkaç adım gez yeter bana |
Sen cok yasa galatasaray
sayende neselendi evimiz oldu saray darisi sivassporumun basina kiyamam artik taraftarin göz yasina |
hoş geldin seva burs izmir ilinden
nameler geliyor sazın telinden ballar akıyor tatlı dilinden bir güzel söz yeter bana |
[QUOTE=OSMAN ECE;463113]hoş geldin seva burs izmir ilinden
nameler geliyor sazın telinden ballar akıyor tatlı dilinden bir güzel söz yeter bana[/QUOTE] Hoş bulduk sağolun Diyari Baba Dostluğun yolunda gösterdim çaba Seni de dost diye yazdım hesaba İstemem milyonu yüz yeter bana |
hava yagmurlu sular sıgmıyor oluga
sözüm geçmiyor çocuk çoluga kablumbaga ile soluk soluga yaşlandım bu kadar hız yeter bana |
İçi boş bir kabım, ben dostsuz dolmam
Yanımda dost varsa sararıp solmam Dostla çıkar için birlikte olmam Sade birkaç metre bez yeter bana |
bitiyor artık gamım kederi
bütün dostlara veda edrim yavaş yavaş obir yana gideri dost olarak mezarımı kaz bana yeter |
Oturduğum yerde uyuyup kaldim,
Uykumun içinde rüyaya daldim, Ozanım sözünden ben ibret aldım, Ardından gittiğim iz yeter bana. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:33. |
|