![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
[B][I][COLOR=slategray]kusura bakmayin az isim vardi geldim............................[/COLOR][/I][/B]
|
selam millet ben geldiiiim noruyorsuuz uşah hoş geldin duğan gardaş yoğun gar olmazmı suvas olurda heç ısdanbıla getirseydinya heç dalise bacında galırdın garda gışda galmazdın
gunaydın omar gardaş iyki gahabildın ha saada bir yat diyen pişman birde otur diyen kele. |
[B][I][COLOR=gray]hosgeldin Ayt[IMG]http://www.rehberalem.com/firmalar/39830/urun/cay.jpg[/IMG]en abla, nasilsin? durun üsümüstürsünüz size birer cay vereyim[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ayten58;508384]selam millet ben geldiiiim noruyorsuuz uşah hoş geldin duğan gardaş yoğun gar olmazmı suvas olurda heç ısdanbıla getirseydinya heç dalise bacında galırdın garda gışda galmazdın
gunaydın omar gardaş iyki gahabildın ha saada bir yat diyen pişman birde otur diyen kele.[/QUOTE] hoş geldin kardeş kaç kamyon istiyosan göndereyim kar sana |
bah işte ben garmı isdedim senden ııı babanı yuklen buruya yatır hasdanıya didim len
|
[B][I][COLOR=slategray]Dogan abi babanin durumu nasil ne dediler?[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ayten58;508397]bah işte ben garmı isdedim senden ııı babanı yuklen buruya yatır hasdanıya didim len[/QUOTE]
yarın allah nasip ederse çıkma ihtimali yüksek sonucu belli ama yeni sonucu alacam kardeş sağol düşünmen yeter allah razı olsun |
[B][I][COLOR=dimgray]Insallah sonuc düsündügün gibi cikmaz abi. [/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ömer yalcin;508407][B][I][COLOR=dimgray]Insallah sonuc düsündügün gibi cikmaz abi. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
inşallah kardeş yalvarıyorum allahıma inşallah değildir sizde dua edrmisiniz kardeş |
[B][I][COLOR=dimgray]Ayten aba suskunsun bugün hayirdir nen var?[/COLOR][/I][/B]
[QUOTE=doğan bulut;508412]inşallah kardeş yalvarıyorum allahıma inşallah değildir sizde dua edrmisiniz kardeş[/QUOTE] [B][I][COLOR=dimgray]insallah abi dualarim babana,Rabbim onu size bagislar...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Yüce ALLAH im hic kimseye dermansiz dert vermesin , düsmanima bile..........[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:43. |
|