Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

bilalfındık 24.03.2008 00:30

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=abdussvs;247660][B][I][COLOR="Red"]BİLAL ABİ BENDEN BAHSEDİYOSAN KİMMİŞ O DİYE BEN ÜSKÜDAR VE KADIKÖYDEYİM. NASİP OLURSA BİR YIL DAHA BURALARDA OLACAĞIM[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

kardiş nerde oturuyon çoluk çocuk varmı
ğörev yerin isim

bilalfındık 24.03.2008 00:41

ya koçum sen köy yemeklerini falan özlemişindir sonra benim yüreme dert olur onun için nerde oturuyon çoluk çocuk varmı

bilalfındık 24.03.2008 01:14

herkeşe iyi geceler yarin görüşürüz sabah altıda işe ğidiyom

adislibekir 24.03.2008 11:30

Günaydın Kurtlapalı hemşerilerimiz.

abdussvs 24.03.2008 12:03

[QUOTE=bilalfındık;247677]ya koçum sen köy yemeklerini falan özlemişindir sonra benim yüreme dert olur onun için nerde oturuyon çoluk çocuk varmı[/QUOTE]

[B][I][COLOR="red"]ABİ SAĞOL ÇOLUK ÇOCUK VAR ALLAH'A ŞÜKÜR BEN ÜSKÜDAR ÖRNEKTE OTURUYORUM İŞİM KADIKÖY İÇERENKÖY'DE.HAL HATIR SORMAN BİLE BİZİ MUTLU ETTİ.TEŞEKKÜR EDERİM...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 24.03.2008 12:05

[B][I][COLOR="Red"]BU SAYFAYI, BU FORUMU ZİYARET EDEN HERKESE GÜNAYDINLAR, İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM...BEKİR ABİ SANADA AYRICA HAYIRLI GÜNLER, HAYIRLI İŞLER...[/COLOR][/I][/B]

adislibekir 25.03.2008 15:18

[QUOTE=abdussvs;247742][B][I][COLOR="Red"]BU SAYFAYI, BU FORUMU ZİYARET EDEN HERKESE GÜNAYDINLAR, İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM...BEKİR ABİ SANADA AYRICA HAYIRLI GÜNLER, HAYIRLI İŞLER...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

abdussvs kardeşim bu gün noterde satış işlerim vardı kusura bakma uzak kaldım arayı hiç böyle açmayı sevmem.Hayırlı günler kardeişim

abdussvs 25.03.2008 16:24

[B][I][COLOR="Red"]ABİ SAĞOLASIN LAFIMI OLUR İŞİ GÜCÜ OLANLARIN SÜREKLİ BİLGİSAYAR BAŞINDA OLAMAYACAĞI NORMAL BENCE....[/COLOR][/I][/B]

tayfun5834 25.03.2008 17:14

TÜM SİVASLI VE KURTLAPALILARA İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM. BİRKAÇ GÜNDÜR FORUMA GİRİŞ YAPAMADIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN. HERKESE SELAMLAR SAYGILAR

tayfun5834 25.03.2008 17:16

[QUOTE=abdussvs;247742][B][I][COLOR="Red"]BU SAYFAYI, BU FORUMU ZİYARET EDEN HERKESE GÜNAYDINLAR, İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM...BEKİR ABİ SANADA AYRICA HAYIRLI GÜNLER, HAYIRLI İŞLER...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

ABDUSSVS ABİ ADISLIBEKİR ABİYLE BİRLİKTE KURTLAPA SAYFASINI BAYA CANLANDIRMIŞSINIZ. HELEL OLSUN İKİNİZEDE

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:32.