![]() |
--->: Çallı Köyü Merkez
kımlerdensınız arkadaslar callıdan
|
hoş geldin emrah aramıza konuyu incelersen kimin kimlerden olduğunu öğrenebilirsinde sen kendini tanıtırsan ıyı olur
I'm the Çallı :) |
ee nerde bu çallılar hey nerelere gittiniz yau
|
dogru guzel söyler sinde sadece sen ve ben mi calli dan inte giren. yada
bu siteyimi tanimiyorlar. böyle giderse birinciligi kacirmakla kalmayip birinci sayfada da görunmuyecegiz galiba. |
kardeşim bizde onlar gibi durmadan bişeyler yazsak bizim köy onlarınkinden daha iyi olur ama benim amacım çallıların buraya bişeyler yazması
|
[B]Ben sivaslı değilim ama 3 yıl çallı köyünde kaldım ilkokula orda başladım annem hemşire olarak görev yaptı köyde.. çok mutlu günlerim oldu köyde hala bir kaç isim var aklımda meselaa köyün aşşasından topcuların mustafa.. lojmanın altında oturan hamza lojmanın karşısında oturan cahit ileride oturan ayhan bu isimlerden burda olan varsa selam hepsine ... birde varsa köyün resimlerini yollarsanız mutlu olurum[/B]
|
[QUOTE=plastikbardak;235789][B]Ben sivaslı değilim ama 3 yıl çallı köyünde kaldım ilkokula orda başladım annem hemşire olarak görev yaptı köyde.. çok mutlu günlerim oldu köyde hala bir kaç isim var aklımda meselaa köyün aşşasından topcuların mustafa.. lojmanın altında oturan hamza lojmanın karşısında oturan cahit ileride oturan ayhan bu isimlerden burda olan varsa selam hepsine ... birde varsa köyün resimlerini yollarsanız mutlu olurum[/B][/QUOTE]
buyur gurban calliya isdersen tepeden 360 derece dönerek bak isdersen resimlere. yani calli icin aradigin hersey burda.. [url]http://www.sivaslininyeri.de/Callikoy.htm[/url] |
[QUOTE=plastikbardak;235789][B]Ben sivaslı değilim ama 3 yıl çallı köyünde kaldım ilkokula orda başladım annem hemşire olarak görev yaptı köyde.. çok mutlu günlerim oldu köyde hala bir kaç isim var aklımda meselaa köyün aşşasından topcuların mustafa.. lojmanın altında oturan hamza lojmanın karşısında oturan cahit ileride oturan ayhan bu isimlerden burda olan varsa selam hepsine ... birde varsa köyün resimlerini yollarsanız mutlu olurum[/B][/QUOTE]
abim tnıdığın kişileri duymuşluğum var bir ikisini artık hemşireler kalamıyor köyde artık sağlık ocağı boş bekliyor öyle [B] arkadaşlar üst kısımda konuyu degerlendirme bölümünden konuyu degerlendirmelerinizide bekliyoruz[/B] |
[url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15693[/url]
evet arkadaşlar ankete katılımlarınız bekliyoruz |
Ben sivaslı değilim 1984 ile 1987 arası annem hemşire olarak görev yaptı çallı köyünde... güzel anılarım oldu hala aklımda kalan isimler var erol ayhan sanırım amca cocuklarıydı bunlar hatta erolun abisi hasan tarktör kazası yapmıştı .. aşşağı mahalleden topcuların mustafa köydeki lojmanın altında kalan evde hamza karşıda cahit bunlar aklımdaki isimler...kışın tepeden naylonla kayardık düğünlerde gece saklambaç oynardık köy odasındaki oyunlar bile aklımda ... koyun güttüm kerpiç kestim 3 sene icinde bir cok anı.. cok özlemişim inşallah bir gün yolum düşerde köyü görürüm .. varsa resimleri köyün yollarsanız sevinirim .. sivalınınyeri.de adresindekiler cok uzak ve cok yakın dı pek anlayamadım..hamburg almanyadan herkese selam..inşallah bu köyden bir kız nasip olur evlenmek için bana
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:31. |